top of page
220809-AngelicaWeston-Lumeahpersonalbrandphotography-hi-res-017_edited.jpg

Coaching & Mentorskap

Vill du arbeta med healing som yrke, utvecklas som healer eller få hjälp med att ta din healing verksamhet till nästa nivå?

 

Jag hjälper healers och spirituella entreprenörer använda och förstå sina unika gåvor, utveckla sin fulla potential och skapa blomstrande företag.

 

Jag coachar dig inom allt som rör healing och spirituellt entreprenörskap, oavsett om du är ny och nyfiken eller om du är en etablerad Healerworker.

I mina nästan 20år som egen företagare har jag arbetat på heltid som healer, drivit tre olika salonger (både i Sverige & London), skapat Sveriges första (och enda) yrkesutbildning till Kristallhealer och varit mentor för hundratals kvinnor i deras personliga & själsliga utveckling. 

Jag har samlat på mig en unik kombination av kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig på en djupare nivå och jag vet vad som krävs för att du ska lyckas som healer & spirituell entreprenör.

Var behöver du mest stöd?

Coaching & Mentorskap Priser

Enskild session: (1x60minuter) 2200kr 

 Coaching paket (3x60minuter) 4500kr 

Mentor paket (12x60minuter) 1000kr/mån i 12månader

ENSKILD SESSION

1x60minuter

2200kr

COACHING PAKET

3x60minuter

4500kr

(värde 6600kr)

MENTOR PAKET

12x60minuter

1000kr/månad

(bindningstid 12månader)

Testimonial

Angelica delar generöst med sig av hur hon gör och går verkligen in för att hjälpa en att lyckas. Vi gick igenom flera olika områden där fastnat - allt från att skapa bokning online till att paketera mina tjänster och våga höja mina priser - och det var så skönt att äntligen checka av allt på min "att göra lista" som jag skjutit på. Jag är supernöjd med mina coaching sessioner och rekommenderar Angelica varmt till alla!

Christine - Kristallhealer & Spirituell Entreprenör

bottom of page