DIPLOMERAD KRISTALLHEALER

Den nya, uppgraderade kursen!

Skärmavbild 2020-01-04 kl. 22.54.41.png

Min fysiska kurs finns nu som Onlinekurs!

Denna uppgraderade kursen är mer omfattande, innehåller fördjupningar inom kristallhealing och nya delar som tidigare inte ingått.

Kursen riktar sig särskilt till dig som vill arbeta med kristallhealing professionellt.

Du får lära dig både hur du arbetar med kristallhealing i ren form, samt hur du kan integrera kristallhealing med andra tjänster du kanske redan erbjuder.

Din investering:

6700kr

(totalt värde 14975kr)

Betala med kort eller dela upp din betalning med Klarna.

När du förköpt kursen, får du automatiskt få tillgång. Du får också tillgång till vårt privata community.

44122187_1039455572929781_42670577438121

Arbeta med Kristallhealing?

Denna kursen ger dig allt du behöver!

 

Efter avslutad kurs kommer du kunna utföra kristallhealing i din verksamhet eller privat.

 

Du kommer veta hur du:

 

Läser Energier & Tolkar Resultatet

Du får lära dig hur du läser av energierna i de olika chakrana och även i auran. Vi går igenom vad varje chakra står för och vad obalanser i de olika chakrana kan påverka fysiskt, emotionellt och kognitivt. 

IMG_2912.JPG

Hittar Obalanser & Balanserar dem

Ibland behövs det grävas lite djupare för att komma fram till var obalanserna ligger och hur du balanserar dem när de inte syns direkt i energierna. 

Hittar Blockerad Energi & Löser Upp Den

När du lär dig läsa av energierna i kroppen kommer du ibland stöta på blockerade eller stagnerade energipunkter. Detta kan bero på många olika saker så som smärta eller skada, men det kan också vara en punkt som inte börjat uttrycka sig fysiskt än. Löser du upp energin här så det blir flöde så kan du förhindra att smärta uppstår senare.

Renar Auran, Lagar Hål & Fyller På Ny Energi

Du får lära dig hur du avlägsnar energisträngar som andra har krokat fast för att stjäla energi och hur du lagar hål som uppstått i auran på grund av detta. Du får också lära dig hur du renar och stärker auran genom olika kristallutlägg, men du får också lära dig hur du renar auran med en selenitstav och hur du fyller på med Helande Energi efteråt.

Ger Kristallhealing Till Andra & Även Dig Själv

När du arbetar med healing är det viktigt att hålla dina egna energinivåer höga så du inte dränerar dig själv. Därför får du inte bara lära dig hur du ger kristallhealing till andra utan också hur du ger kristallhealing till dig själv. 

IMG_2063.JPG

Du får färdiga kristallutlägg och mallar du kan använda på dina kunder.

När du arbetat med denna tekniken ett tag kommer du lära dig nya kombinationer och nya utlägg med kristaller. Men i början är det skönt att ha färdiga och beprövade kristallutlägg så du kan komma igång och få praktisk erfarenhet så fort som möjligt. Därför får du flera färdiga förslag på kristallutlägg med dig för olika problem. På bonus-sidan du får tillgång till efter denna kursen lägger jag regelbundet upp nya förslag på kristallutlägg efterhand som jag testar nya metoder och får fina resultat från de kombinationerna. Så du håller dig alltid uppdaterad även efter kursen.

Hur du kombinerar Kristallhealing i olika behandlingar.

Kristallhealing är så fantastiskt eftersom det fungerar så fint som ett komplement till andra behandlingar. Jag ger förslag på några längre ner på denna sidan. Under kursen går jag också igenom olika sätt på vilka du kan kombinera kristallhealing med olika metoder som du kanske redan arbetar med. 

images.jpg

Du får både teoretiska och praktiska övningar.

Endast kunskap ger inte kompetens, därför kombinerar jag både teoretiska och praktiska övningar så att du ska känna dig trygg och säker att ge kristallhealing på egen hand efter avslutad kurs. Jag är hela tiden med och vägleder dig, svarar på frågor och hjälper dig genom eventuella hinder som kommer upp.

Efter avslutad kurs erhålls Diplom.

Du får också möjlighet att marknadsföra dig och din verksamhet på min hemsida under Diplomerade Studenter.

crystal-healing-therapy.jpg

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.

Vad är Nytt ?

Här är en liten sneak peak på vad som är nytt i den uppgraderade kursen!

Mer information läggs till regelbundet

& helt ny sida presenteras snart!

Skicka Kristallhealing på Distans

Arbeta var som helst.

Lär dig skapa kristallnät för att skicka kristallhealing på distans. Programmera kristallnätet för att sända healing automatiskt eller skicka egen healing genom kristallnätet när du själv väljer.

Chakrabalansering på Distans

Arbeta var som helst.

Lär dig hur du läser av energier i någons chakran och gör en chakrabalansering på distans.

Kristallhealing på Djur

Bredda din kundkrets.

Kristallhealing kan även användas på djur. Om du älskar att arbeta med både människor och djur, får du här kunskaperna för att bredda din kundkrets och även erbjuda kristallhealing för våra pälsklingar.

Arbeta som Kristallhealer

Företagande 101.

Lär dig grunderna i eget företagande för ljusarbetare, hur du startar upp ditt eget företag och vad du behöver tänka på.

Marknadsföring för Ljusarbetare

Hitta nya kunder.

Lär dig nya metoder i marknadsföring där du skapar relationer och bygger förtroende, samtidigt som du bygger upp din kundkrets, får nya kunder och gör att gamla kunder vill återkomma igen och igen - utan konstiga eller manipulerande säljtekniker. Som Ljusarbetare behöver du göra det lätt för dem som letar efter- och behöver dina tjänster att kunna hitta dig och förstå hur du kan hjälpa.

Grunderna i Kristall-lära

Allt i samma kurs.

Lär dig även grunderna om kristaller, hur de fungerar, hur du renar och tar hand om dem, osv. Detta ingick inte tidigare i denna kursen utan man var tvungen att först ha gått min Introduktionskurs i Kristaller för att få dessa bitarna först.

Skapa Kristallrecept & Healingpåsar

Ge extra värde till dina kunder.

Lär dig hur du skapar kristallrecept och ger rekommenderationer på kristaller för att dina kunder ska kunna lära sig mer och fortsätta använda sig av kristaller efter dina behandlingar. Detta är också ett bra om du själv vill sälja kristaller.

Gör kursen i din egen takt med MER support.

På dina villkor.

Denna kursen kommer bestå av videolektioner som är förinspelade för att du ska kunna göra kursen helt i din egen takt. Du har livstids tillgång till kursen och kan därför också upprepa den igen och igen om du behöver. Förutom det får du även möjlighet att ta del av Live-sessioner med Frågor & Svar och har alltid tillgång till vårt Privata Community med ett nätverk av fler Diplomerade Kristallhealers att ta hjälp av och samarbeta med.

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.

Kombinera Kristallhealing

Kristallhealing är en fantastisk form av healing och du kan använda Kristallhealing i sin rena form som behandlingar i din verksamhet efter avslutad kurs. Förutom att ge kristallhealing som en ren behandling i sig själv, där du kan balansera chakran, rena och läka auran, ta bort smärtor, lindra stress m.m, kan kristallhealing användas och kombineras på en mängd olika sätt.

 

Denna metoden fungerar också underbart som ett komplement till andra behandlingar och under kursen får du exempel på hur en kristallhealing session kan gå till och även hur du kan göra den personlig utefter dina tidigare kunskaper.

 

Kombinera med andra former av Healing

Arbetar du redan med Healing på något sätt (ex. Reiki, Angelic Reiki etc) är kristaller ett fantastiskt komplement till dina behandlingar. Det kan kombineras på många olika sätt som du får förslag på under kursens gång.

Hudvård

Arbetar du som Hudterapeut kan du använda kristaller som ett komplement till dina behandlingar. Du kan till exempel lägga ett stresslindrande kristallutlägg på dina kunder medan de får behandling. Använder du Jade-Rollers eller rollers av andra kristallsorter får du också en större förståelse för hur kristallen påverkar huden och skapar resonans, beroende på vilken kristallsort du använder.

Massage

Arbetar du som Massageterapeut kan du använda särskilt formade kristaller som massagepinnar för att ge effekten från kristallens egenskap i kombination med massagen. Använder du varma stenar kan det vara intressant att veta hur stenarnas resonans påverkar energin i kroppen. Även här kan kristallutlägg användas under själva massagen.

Coaching & Terapi

Arbetar du som Coach, KBT-terapeut, Samtalsterapeut eller Sorgterapeut kan kristaller användas under samtalen för att lugna, skapa trygghet, komma djupare, lindra stress m.m. Kristallutlägg kan läggas runt där klienten sitter eller så kan klienten hålla kristaller i händerna under samtalet och även bäras senare.

Yoga & Meditation

Håller du Meditationskvällar, Yoga-klasser eller Cirklar av olika slag, kan kristaller användas och kombineras på olika sätt. Här kan även Kristallnät vara intressant att använda sig av.

Som du ser kan du kombinera kristaller med andra saker på massor av olika sätt och skapa nya och helt unika behandlingar beroende på vad du har med dig sen tidigare.

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.

"Fantastiska Angelica!

Tack för en underbar kurs i kristallhealing.

Så inspirerande, intressant, lärorik och pedagogisk.

Kan verkligen rekommendera denna kurs för alla!

- Kram Ritwa

Detta ingår:

Onlinekurs med allt du behöver för att börja med kristallhealing med en gång.

Det är mitt mål att du ska känna dig trygg och redo att börja utöva kristallhealing direkt efter kursen.

Energiövningar (värde 2495kr)

Läs av energier i kroppen, chakran och auran & Lär känna energierna i kristaller.

Teori och Praktiska övningar (värde 995kr)

Få både kunskap och kompetens genom övning. Du får både uppleva att få dina egna chakran och aura balanserad och även prova att göra kristallhealing på andra.

 

Personlig coachning och vägledning (värde 2495kr)

Jag vägleder dig så att du får ut det mesta av tiden och känner dig trygg att fortsätta på egen hand efter kursen slut.

Kristallutlägg och tekniker (värde 2495kr)

(Färdiga Kristallutlägg och Mallar)

Chakrabalansering, Aura Rening, Jordning & Energipåfyllnad, Smärtlindring, Stresslindring och Återhämtning m.fl.

Teorihäfte, arbetsmaterial och övningar (värde 995kr)

Du får arbetsböcker, pdf:er och guider som både går att skriva ut eller användas digitalt.

Företagande 101 (värde 950kr)

Lär dig grunderna i eget företagande för ljusarbetare, hur du startar upp ditt eget företag och vad du behöver tänka på.

Marknadsföring & Nya kunder (värde 2550kr)

Lär dig nya metoder i marknadsföring där du skapar relationer och bygger förtroende, samtidigt som du bygger upp din kundkrets, får nya kunder och gör att gamla kunder vill återkomma igen och igen - utan konstiga eller manipulerande säljtekniker. Som Ljusarbetare behöver du göra det lätt för dem som letar efter- och behöver dina tjänster att kunna hitta dig och förstå hur du kan hjälpa.

Bonusmaterial (värde över 2000kr)

Visualiseringsövningar, Meditationer, Kristallrekommendationer & Beskrivningar, Uppdateringar om nya kristallutlägg och tekniker.

Live Sessioner & Support (ovärderlig)

Tillgång till privat Facebook grupp där jag håller Live "Frågor & Svar" Sessioner varannan vecka. Du har möjlighet att ställa frågor till både mig och andra diplomerade kristallhealers när som helst så att du har fortsatt stöd efter kursen.

Totalt värde: 14975kr

Din investering:

6700kr

(totalt värde 14975kr)

Betala med kort eller dela upp din betalning med Klarna.

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.

Det är viktigt för mig att du får med dig "hela paketet".

 

Jag vet hur lätt det är att glömma bort hälften av vad man lär sig när man går en intensiv kurs.

DÄRFÖR HAR DU LIVSTIDS TILLGÅNG TILL KURSEN!

Du kan alltså komma tillbaka till den så många gånger du vill, som en trygg punkt i ditt arbete som Kristallhealer.

“Utvärdering av kursen:

Välplanerad kurs, väl genomtänkt, alla moment kom i rätt ordning som gjorde att man kände att man lyckades och vågade lita på sig själv. Du är väldigt lugn, klok och besitter en enorm förmåga och kunskap.

Lagom tid och deltagare som gör att man blir trygg i gruppen. Bra att man fick all kursinformation och material i handen. Alla de praktiska momenten, där du började och sen var det vår tur. Ja, jag kan skriva hur mycket som helst. Jag fjäskar inte på något sätt, men här var inget negativt eller något som jag tycker du kanske ska ändra på. Tack!

- Camilla Nilsson

Du får lära dig:

 • Läsa av Av Energier & Blockeringar i Chakran

 • Läsa Av Energier & Laga Hål i Auran

 • Avlägsna Energisträngar & Krokar

 • Läsa Av Energier i Kristaller

 • Betydelse och Funktion av Chakran i Kroppen

 • Vilka Kristaller Du Använder Till Olika Obalanser

 • Var Du Placerar Kristallerna på Kroppen

 • Kristallernas Olika Roller i Kristallhealingen

 • Hur en Kristallhealing Session Går Till

 • Färdiga kristallutlägg för bl.a. Chakrabalansering, Aurarening, Stresshealing, Jordning, Smärtlindring, Energihöjning, Sorg m.m.

 • Olika Felsökningstekniker

Detta får du Extra:

🎁 Färdiga Kristallutlägg Du Kan Ladda Ner

🎁 Guidad Meditationer:

-Hur du lär känna energier i kristaller

-Hur du låser upp en kristalls visdom

-Centrera & Samla dig

🎁 Guide Till Hur Du Programmerar En Kristall

🎁 Privat Facebook Grupp För Kursdeltagare där du har tillgång till support både från mig och andra deltagare

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.

Bonus Kristallhealing Kurs Steg 2.png
Exklusiva Bonusar!
Du får tillgång till en Exklusiv Bonus Sida online som uppdateras regelbundet med nytt Bonusmaterial.
Nedan kan du se ett urdrag av dessa bonusar.
Färdiga_Kristallutlägg.png
chakrakristaller.png
rena & ladda kristaller.png
lär känna en kristall.png
Rena med vitt ljus(1).png

Angelica är otroligt kompetent och inlyssnande!

Kursen var pedagogiskt upplagt mellan teori och praktik.

För mig själv har det blivit en ny spännande inriktning i mitt hälsoföretag som ett komplement till min business & hälsocoachning

- Malin Birkler

Denna kurs var lika givande och intressant som tidigare kurs jag gått (Kristallnät). Kursmaterialet är som vanligt bra. Jag har blivit mer intuitivt öppen även om det är en bit kvar. Har börjat läsa mer om kristallernas uppbyggnad och egenskaper.

- Madeleine Andersson

Läs Allmäna Villkor före bokning av kurs.