3 Enkla Sätt att vara mer Kärleksfull mot Dig själv

Uppdaterat: 20 okt.


När vi går in i Februari månad är det alltid mycket fokus på Kärlek. Jag vill därför lägga extra fokus på hur viktigt det är att vara kärleksfull mot dig själv - och inte bara mot andra.


Här är tre förslag på hur du kan vara mer kärleksfull mot dig själv, varje dag.


1. Var Kärleksfull mot Egot.


Vi har alla den där lilla rösten inom oss. Den där lilla rösten som konstant är kritisk, skeptisk eller rädd. Denna rösten är ditt ego.


Rädsla är egentligen det enda filter egot har och dess främsta uppgift är att värna om din överlevnad. Därför ser ditt ego allting ur ett perspektiv av FARA.


Du har säkert hört/läst (många gånger) att du inte ska låta egot styra, att det är viktigt att ”göra sig av” med egot eller att egot är din värsta fiende.


Men jag skulle säga att det är viktigt att lära dig vara kärleksfull mot ditt ego eftersom du skapar mer motstånd inom dig när du inte är det. Visst är det sant att egot inte ska få styra dina val eftersom dina beslut då alltid kommer vara baserade på rädsla...


...men när motstånd skapas inom dig, skapas också negativa känslor, och ju fler negativa känslor du upplever, desto längre bort kommer du från din unika förmåga att manifestera det du önskar i livet.

Behandla egot som en liten bebis.