top of page

3 Fantastiska saker som händer när du lär dig lyssna till din inre vägledning

Uppdaterat: 31 okt. 2022


Världen är full av distraktioner och energier som inte tjänar dig och ofta hindrar detta dig från att uttrycka din unika magi i världen och uppfylla ditt högre syfte.


Ett bra sätt att hålla fokus på din egen livsväg är att lära dig lyssna till din inre vägledning. Det är inte så komplicerat som det låter och det ger en fantastisk effekt på alla delar av ditt liv ju bättre du blir på det.


Jag ska berätta tre fantastiska saker som händer när du lär dig lyssna på din inre vägledning (som du alltid har tillgång till) och ge dig några praktiska tips på hur du enkelt kan göra detta.


1. Du blir en magnet för dina önskningar


När du följer din inre vägledning, betyder det att du följer din egen unika livsväg och vad som verkligen är betydelsefullt för ditt högre syfte. Detta skapar en harmonisk och högvibrerande energifrekvens inom dig som matchar det som är menat för dig i detta livet.

När din energimässiga frekvens ligger i samma linje som det du önskar är du i "flow" och attraherar det du vill ha naturligt och med mindre ansträngning.


Allt i livet känns lättare när du inte kämpar i motvind och du kan enkelt hitta kreativa lösningar på problem eller hinder du möter på vägen.


För att skapa denna matchning i din energifrekvens behöver du lära dig stilla sinnet och sortera bort allt onödigt brus.


Detta kan du göra genom många olika metoder som t.ex. meditation, crystal tapping, själsanalyser, skrivande, personlig utveckling, eller andra metoder som får dig att känna dig inspirerad och sammankopplad med den kärleksfulla energin av Universum.


Som med det mesta i livet, räcker det inte att du gör detta någon gång då och då, utan det är när du gör det till en vana/rutin som du börjar se fantastiska resultat.


Det klassiska exemplet med att bygga muskler är ungefär samma, det räcker inte med att träna någon gång ibland för att få önskat resultat. Du behöver göra det regelbundet.


Detta är något jag själv upplevt och som jag ofta får bekräftat av systermedlemmar i Youphoria Sisterhood. Flera gånger i veckan får jag mejl som berättar om fantastiska förändringar systermedlemmar fått genom att göra personlig & själslig utveckling till en prioritering i deras liv.

Jag älskar att läsa dessa meddelanden eftersom mitt syfte med Youphoria Sisterhood är att hjälpa andra hitta rätt verktyg för att lära sig lyssna till sin inre vägledning, upptäcka sina unika gåvor och blomstra till den bästa versionen av sig själva.


För sanningen är att de flesta metoder inom personlig och själslig utveckling fungerar - men de passar inte alla. Det är när du hittar en metod som inspirerar dig och som du längtar efter att göra varje dag, som du upplever riktig transformation.
2. Du står stadigt i alla förändringar och utmaningar


Det finns ingen som aldrig gör misstag, som aldrig är rädd eller som aldrig tvivlar på sig själv.


Det är i våra utmaningar och prövningar som vi växer och utvecklas.


Men när du har en stadig och trygg inre grund, när du vet att du kan lita på din inre vägledning och ta bra beslut – då står du stadigt i allt du möter på din livsväg.


Målet med att lära dig lyssna till din inre vägledning är inte för att sträva efter att ALDRIG göra misstag eller att alltid veta exakt vad som är rätt för dig – detta är inte ett rimligt mål.


Målet är att så att snabbt som möjligt kunna bli medveten om när något inte är rätt för dig och då kunna använda det du lärt dig för att välja något som är mer i harmoni för ditt högsta bästa.


Negativa känslor och upplevelser är viktigt att lyssna till eftersom "kontrast" är det absolut snabbaste sättet att bli medveten om något som du inte vill ha. Det meddelar dig att något inte är som det ska eller att det finns något viktigt att lära.


När du är trygg i din inre vägledning, vet du att du alltid har din inre kompass med dig och att du har ett val i hur du möter utmaningar i livet. Du behöver inte fastna i negativa känslor eller försöka tvinga dig att vara positiv. Du kan upptäcka när du fastnat i rädsla och oro och finjustera dina val så de tjänar dig bättre i den stunden. Ju mer du tränar på det, desto lättare blir det.


3. Du känner dig trygg och ”hållen”


När du lär dig lyssna till din Själ och den inre vägledning som ges dig, känner du dig aldrig ensam eller som att ”det är du, mot hela världen”.


Du vet att du är Ett med något högre och att du alltid har tillgång till den vägledningen.


Ett av de kraftfullaste sätten att få kontakt med Universum/Källan/Ditt Högre Jag/Själen är genom meditation. Det är därför jag varje månad, delar med mig av en ny meditation i Youphoria Sisterhood.


Olika sorters vägledda meditationer tillåter dig att få kontakt med olika delar av dig själv. Du lär känna dig själv på ett helt nytt sätt. Du lär känna din guider och änglar. Du lär dig läka dig själv och skydda din energi.


Meditation handlar inte bara om att sitta stilla och lyssna (även om detta är en väldigt kraftfull process), det kan också handla om att låsa upp olika nycklar till ditt undermedvetna för att få guidning, svar och lösningar.


När du följer din inre vägledning följer du din Själs karta vilket gör att bra saker händer naturligt och utan ansträngning.


Summering:
 • Att lyssna på din inre vägledning lägger grunden och gör allt i ditt liv mer glädjefyllt och inspirerande.

 • Du drar till dig det som är menat för dig eftersom du är synkronicitet med Universum.

 • Du kan hantera motgångar med lugn och nyfikenhet eftersom du har allt med dig för att ta dig igenom det du möter på vägen.

 • Du kan känna dig samlad och hemma i dig själv även om saker är stressande och kaotiska runt omkring dig. Du vet att du alltid har stöd och vägledning.


Oavsett vad du har för mål eller drömmar i livet kommer din inre vägledning att leda dig rätt varje gång.


Det behöver inte vara svårt att följa din livsväg och lyssna till din inre vägledning. När du provat några olika metoder kommer du snart känna vilken som passar dig och som får dig att längta efter att lyssna inåt varje dag. Det ska aldrig kännas som ännu ett måste på din att-göra-lista.


Jag vet att det kan vara överväldigande med alla metoder som finns tillgängliga idag och jag visste att jag inte var ensam om att känna så när jag började min andliga resa. I många år önskade jag att det fanns en plats där allt fanns samlat så jag kunde prova olika metoder i gemenskap med andra.


Det var så idén till Youphoria Sisterhood föddes.


Jag ville göra det lätt för andra att hitta den väg som kändes bäst i deras individuella själsresa, där känslan av överväldigande försvann så man kunde lägga all sin energi och tid på det som var viktigast.


Och framförallt - att man kunde ha tillgång till dessa verktyg dygnet runt så man kunde göra saker i sin egen takt, efter sitt eget schema.


Som systermedlem i Youphoria Sisterhood får du tillgång till:

 • Ett bibliotek med över 40 kurser inom olika ämnen i personlig & själslig utveckling.

 • Över 50 vägledda meditationer.

 • Praktiska Arbetsböcker & Övningar till varje kurs.

 • Vackra Ritualer & Ceremonier.

 • Kristalltekniker & Kristallnät.

 • Livecirkel med coaching och gruppmeditation varje månad där du får möjlighet att ställa frågor och hjälp att överkomma hinder.

 • Personliga Clarity Samtal 1:1 med mig varje månad.

 • Privat Community med likasinnade systrar.

 • Tekniker och Övningar som du kan ladda ner och använda dig av igen och igen.

Du kan bli medlem nu och ta del av detta direkt.


Oavsett hur du väljer att ta hand om dig själv, så hoppas jag att du ger dig själv utrymme för att må bra och riktar extra mycket kärlek till dig själv framöver. Läs mer om Youphoria Sisterhood här.


Glöm inte att du är den magiska ingrediensen i ditt liv och att den bästa versionen av dig själv redan finns inom dig - den behöver bara vårdas så den kan växa fram och blomstra!420 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page