top of page

3 Sätt att Höja din Energifrekvens

Uppdaterat: 20 okt. 2022


Det finns många fördelar med att höja din energifrekvens.

Visste du att ju högre din energimässiga frekvens eller vibration är, desto bättre kommer du må både fysiskt, emotionellt och mentalt?


Du kan också uppleva större personlig kraft, klarhet, frid och glädje.


En av anledningarna till att du mår bättre ju högre energifrekvens du har, är för att känslor också håller olika sorters energifrekvenser.


Ju högre energifrekvens du har desto positivare känslor har du tillgång till.


Eftersom känslor har en egen energifrekvens, är det svårt att känna en högvibrerande känsla när din helhetsenergi är låg. Energin av dessa matchar nämligen inte.


Så när du känner dig låg eller deprimerad och gör något för att höja din energifrekvens, får du tillgång till fler positiva känslor efterhand som din energi höjs.


Det finns flera tekniker du kan använda dig av för att höja din energifrekvens och jag kommer ge exempel på tre stycken som jag själv använder mig av och lär ut.


Jag hoppas du hittar en som du fastnar för och som funkar bäst för dig.Använd Kristaller


Att använda Kristaller är ett av det lättaste sätten att höja din energifrekvens.

Jag ska ge dig tre olika förslag på hur du kan använda dessa.


  1. Bär högvibrerande kristaller på dig. Om din energi känns låg och tung kan du snabbt höja din energifrekvens genom att bära högvibrerande kristaller på dig. Du kan ha dem i fickan, bh:n eller bära som smycken. Bär dem gärna på dig hela dagen eller tills du känner att din energi har höjts. Exempel på högvibrerande kristaller: Selenit, Apophyllit, Celestit, Bergkristall, Ametist.

  2. Rena din aura och dina chakra Att hålla ditt energifält och dina chakra rena från negativa eller tunga energier är viktigt för att uppehålla en hög energifrekvens. Selenit är den bästa kristallen du kan använda för att rena dina energier på detta sättet. Jag beskriver hur du gör detta i ett tidigare inlägg ”Energirening med Selenit”.

  3. Gör ett kristallutlägg Ett kristallutlägg gör man för att balansera, hela, stärka, jorda eller höja energierna i ditt bioelektromagnetiska fält och i din chakra. Välj en eller två olika sorters högvibrerande kristaller. Du behöver 7 kristaller sammanlagt. Lägg dig ner och lägg ut fyra kristaller jämt omkring dig. Ovanför huvudet, Nedanför Fötterna. Varsin sida om höfterna. Lägg sedan tre kristaller på din kropp. På ditt navelchakra, ditt hjärtchakra och ditt pannchakra. Ligg med detta kristallutlägget i 15-30min. Du kan göra detta varje dag för att höja din energifrekvens eller vid enstaka tillfällen när du känner att du behöver det.
Rensa Blockeringar


Blockeringar är negativa föreställningar eller programmeringar som kan skapa hinder för dig inom olika områden i livet.


Ett exempel på en vanlig blockering kan t.ex. vara ”föreställningen om att du inte förtjänar kärlek”.


En sådan blockering sitter ofta i energierna kring ditt hjärtchakra och är något som kommer upp till ytan i situationer som har med kärlek att göra.


Den kan visa sig som att du t.ex. omedvetet saboterar dina relationer.


Tittar man djupare på sambandet mellan föreställningen och hur den visar sig, kan man komma fram till anledningen till detta. Exempelvis kan det vara att du föraktar eller inte litar på människor som visar dig kärlek eftersom du på en djup nivå är övertygad om att du inte förtjänar det. Därför saboterar du relationen efterhand.


Detta är bara ett exempel. Det finns många olika anledningar till varför en blockering har skapats.


Ett enkelt sätt att arbeta med dina blockeringar är att använda dig av ho'oponopono tekniken: Jag förlåter dig. Tack. Förlåt mig. Jag älskar dig.


Du kan applicera den på en person, situation, tanke, föreställning eller vad som helst.

Tanken med denna tekniken är att släppa taget om blockeringen som skapats och kunna gå vidare. Det kanske låter som en allt för enkel teknik för att göra skillnad, men den är väldigt kraftfull!
Framkalla en Bättre Känsla


Ett enkelt sätt att veta om din energifrekvens är hög eller låg är genom att observera dina känslor.


Känslan kommer alltid först. Därefter kommer tanken. Därefter kommer handlingen eller beteendet.


Precis som dina fysiska känslor i kroppen visar när något är fel genom att du exempelvis får ont någonstans - visar en negativ känsla när något inte är som det ska inom dig.


Ex. Lågvibrerande känslor: Ångest, Ängslan, Sorg, Skuld, Skam, Rädsla, Ånger, Ilska, Girighet, Hat, Oro, osv.


Ex. Högvibrerande känslor: Kärlek, Tacksamhet, Glädje, Frid, Medkänsla, Förståelse, Lekfullhet, Närvarande, Tålamod, Förlåtelse, osv.


Det finns till och med mätningar på vilka olika frekvenser dessa känslor håller.


Ju bättre känsla du upplever i kroppen, desto högre blir din energifrekvens.


En enkel metod för att föra dig från negativ känsla, till en bättre känsla, är med Tapping (EFT).


Jag gör en egen version av detta där jag använder kristaller tillsammans med denna tekniken. Jag kallar det Crystal Tapping.


Tapping går ut på att du ”tappar” på olika meridianpunkter på kroppen, samtidigt som du börjar med att säga högt för dig själv hur du känner just nu.


Sedan fortsätter du gå igenom de olika punkterna en stund och efter några ”rundor” stannar du upp och känner in om intensiteten av känslan har förändrats.


Du uppdaterar meningarna efterhand som känslan lättar lite, tills du kommer fram till en bättre, högvibrerande känsla.


När du kombinerar denna tekniken med en kristall, får du dessutom effekten av kristallen rakt på varje meridianpunkt samtidigt.


Det finns olika exempel som du kan använda dig av i början (som färdigskrivna ”manus”) tills du kommit in i tekniken lite bättre. Men jag tycker alltid det är bättre att använda dig av det som dyker upp först i dina tankar.


Jag lär ut Crystal Tapping i en av bonusarna i Youphoria Sisterhood, men jag har också en enkel genomgång uppe som en video på Youtube. Du hittar den här.

 

Jag hoppas du med hjälp av dessa exempel kan bli mer medveten om din energi och att du ska kunna använda dessa verktyg för att höja din energifrekvens.


Blessings,

Angelica
 

Vill du lära dig fler tekniker för att höja din Energifrekvens?

I Youphoria Sisterhood får du inte bara lära dig tekniker för att höja din frekvens, utan också hur du skyddar dina energier, lyssnar på din intuition, kommunicerar med dina änglar och mycket mer.


702 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page