top of page

3 Sätt du kan använda Rosenkvarts på, som du kanske inte visste.

Uppdaterat: 20 okt. 2022


Rosenkvarts håller feminin, kärleksfull och vårdande energi och är länkad till ditt hjärtchakra.


Det är en väldigt läkande kristall som uppmuntrar tacksamhet, medkänsla, förlåtande och kärleksfullt läkande.

Ju mer vi kan vibrera på kärlekens energifrekvens, desto närmare kommer vi essensen av den vi innerst inne är. På det viset hjälper Rosenkvarts dig att komma närmare din Själ.


Rosenkvarts kan användas på många sätt.


Du vet säkert redan att du kan bära Rosenkvarts på dig för att ta del av dess energier och du har säkert också hört att du kan lägga den under kudden eller sidan om sängen för bättre och mer rogivande sömn.


Detta är en kristall som du i princip kan placera var som helst, i vilket rum som helst för att höja de positiva energierna i rummet. Det är en tacksam kristall som är lätt att använda.


Men kanske visste du inte (eller har i alla fall aldrig provat) de tre sätt som jag vill tipsa dig om här nedan.


De är lite annorlunda och lite mer avancerade sätt att använda dig av kristallers energier på. Jag hoppas du får mycket glädje av att prova dem.


1💗 Lägg Rosenkvarts i ditt dricksvatten.


Rosenkvarts kan ligga direkt i vatten utan att ta skada och är även en säker kristall att använda på detta sättet.


När kristallen ligger i vatten, laddas vattnet med kristallens energi och ger dig ett annorlunda sätt att ta in energifrekvensen av kristallen i kroppen, eftersom vattnet stannar i kroppen under en längre tid.


Låt kristallen ligga några timmar i vattnet innan du dricker det för att få starkare effekt.


2💗 Lägg Rosenkvarts i ditt badvatten.


Precis som när du lägger Rosenkvarts i ditt dricksvatten, laddas ditt badvatten med kristallens energifrekvens och ger dig verkligen en stund av självkärlek.


Du kommer märka stor skillnad när du har kristaller i ditt bad!


Lägg gärna kristallerna i badkaret innan du börjar fylla upp med vatten eftersom de då hinner ligga en stund och ladda vattnet innan du hoppar i.


3💗 Använd Rosenkvarts när du mediterar.


Håll Rosenkvartsen mellan båda dina händer, framför ditt hjärta.


Detta skapar en energicirkulation mellan dina handchakran och ditt hjärtchakra eftersom dina handchakran är en förlängning av ditt hjärtchakra.


Vänster handchakra tar in energi och höger handchakra projicerar ut energi - det blir alltså en cirkulering av kristallens energi, in genom vänster hand, genom hjärtchakrat och ut genom höger hand, för att börja om igen.


Detta är ett väldigt kraftfullt sätt att meditera på eftersom du fokuserar energin kring ditt hjärtchakra.


 

Jag hoppas du får glädje av dessa sätt att använda din Rosenkvarts på.


Blessings,


Angelica 

Vill du lära dig mer om hur du kan använda kristaller?

Kristaller har blivit mer populära de senaste åren och har börjat användas mer och mer för deras fantastiska egenskaper.


Min introduktionskurs i kristaller är en fantastisk början för att få inspiration, praktiska tips och en stabil grund i dina kunskaper om kristaller.

Du behöver inga förkunskaper, utan du får precis allt du behöver för att komma igång med att använda dig av kristallers fantastiska egenskaper.

Lär dig bland annat hur du använder kristaller i hemmet, för healing, personlig utveckling, meditation, kristallvatten, kristallnät, och mycket mer.

319 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page