3 Skäl att Lära dig Lyssna på Din Själ


Det finns så mycket energi runtomkring oss dagligen som inte tjänar oss och ofta är det svårt att filtrera ut det negativa.


Ett bra sätt att hålla fokus på din egen livsväg och ditt högsta bästa i varje stund, är att lära dig lyssna till din själ.


Det är inte så komplicerat som det låter och det ger en fantastisk effekt på alla delar av ditt liv ju bättre du blir på det.


Även om du provat många olika metoder och inte hittat någon som ”fastnat” så oroa dig inte. Du är precis där du ska vara och du har blivit guidad hit av en anledning.


Jag ska berätta tre fantastiska saker som händer när du lär dig lyssna på denna inre vägledning (som du alltid har tillgång till) och ge dig några praktiska tips på hur du enkelt kan göra detta.


1. Du blir en magnet för dina önskningar


När du lyssnar till din själ och följer dess vägledning, betyder det att du matchar frekvensen av det som är betydelsefullt för din livsmening och ditt välmående.


När din energimässiga frekvens ligger i samma linje som det du önskar, drar du detta naturligt till dig och du upplever världen och livet lättare eftersom du inte hela tiden kämpar i motvind.


Du skapar kreativa lösningar på dina problem och drar alltså till dig det som är för ditt högsta bästa med mindre ansträngning.


För att skapa denna matchning i din energifrekvens behöver du lära dig stilla sinnet och sortera bort allt onödigt brus.


Detta kan du göra genom många olika metoder som t.ex. meditation, själsanalyser, skrivande, personlig utveckling, eller andra metoder som får dig att känna dig inspirerad och sammankopplad med den kärleksfulla energin av Universum.


Som med det mesta i livet, räcker det inte att du gör detta någon gång då och då, utan det är när du gör detta till en vana och rutin som du får fantastiska resultat i livet.


Det klassiska exemplet med att bygga muskler är ungefär samma, det räcker inte med att träna någon gång ibland för att få önskat resultat. Du behöver göra det regelbundet.


Detta är något jag själv upplevt och som jag ofta får bekräftat av mina systermedlemmar i Youphoria Sisterhood. Flera gånger i veckan får jag mejl som berättar om fantastiska förändringar systermedlemmar fått genom att göra själslig utveckling och inre välmående till en prioritering i deras liv.

Jag älskar att läsa dessa meddelanden eftersom mitt syfte med Youphoria Sisterhood är att hjälpa andra hitta rätt verktyg, för vad just de behöver, för att må bra.


För sanningen är att de flesta tillvägagångssätt fungerar, men de passar inte alla. Det är när du hittar något som inspirerar dig och som du längtar efter att göra varje dag, som du får långvarig förändring.


Du kan läsa om Youphoria Sisterhood och allt som ingår i medlemskapet här.


2. Du står stadigt i alla förändringar och utmaningar