3 Skäl att Lära dig Lyssna på Din Själ


Det finns så mycket energi runtomkring oss dagligen som inte tjänar oss och ofta är det svårt att filtrera ut det negativa.


Ett bra sätt att hålla fokus på din egen livsväg och ditt högsta bästa i varje stund, är att lära dig lyssna till din själ.


Det är inte så komplicerat som det låter och det ger en fantastisk effekt på alla delar av ditt liv ju bättre du blir på det.


Även om du provat många olika metoder och inte hittat någon som ”fastnat” så oroa dig inte. Du är precis där du ska vara och du har blivit guidad hit av en anledning.


Jag ska berätta tre fantastiska saker som händer när du lär dig lyssna på denna inre vägledning (som du alltid har tillgång till) och ge dig några praktiska tips på hur du enkelt kan göra detta.


1. Du blir en magnet för dina önskningar


När du lyssnar till din själ och följer dess vägledning, betyder det att du matchar frekvensen av det som är betydelsefullt för din livsmening och ditt välmående.


När din energimässiga frekvens ligger i samma linje som det du önskar, drar du detta naturligt till dig och du upplever världen och livet lättare eftersom du inte hela tiden kämpar i motvind.


Du skapar kreativa lösningar på dina problem och drar alltså till dig det som är för ditt högsta bästa med mindre ansträngning.


För att skapa denna matchning i din energifrekvens behöver du lära dig stilla sinnet och sortera bort allt onödigt brus.


Detta kan du göra genom många olika metoder som t.ex. meditation, själsanalyser, skrivande, personlig utveckling, eller andra metoder som får dig att känna dig inspirerad och sammankopplad med den kärleksfulla energin av Universum.


Som med det mesta i livet, räcker det inte att du gör detta någon gång då och då, utan det är när du gör detta till en vana och rutin som du får fantastiska resultat i livet.


Det klassiska exemplet med att bygga muskler är ungefär samma, det räcker inte med att träna någon gång ibland för att få önskat resultat. Du behöver göra det regelbundet.


Detta är något jag själv upplevt och som jag ofta får bekräftat av mina systermedlemmar i Youphoria Sisterhood. Flera gånger i veckan får jag mejl som berättar om fantastiska förändringar systermedlemmar fått genom att göra själslig utveckling och inre välmående till en prioritering i deras liv.

Jag älskar att läsa dessa meddelanden eftersom mitt syfte med Youphoria Sisterhood är att hjälpa andra hitta rätt verktyg, för vad just de behöver, för att må bra.


För sanningen är att de flesta tillvägagångssätt fungerar, men de passar inte alla. Det är när du hittar något som inspirerar dig och som du längtar efter att göra varje dag, som du får långvarig förändring.


Du kan läsa om Youphoria Sisterhood och allt som ingår i medlemskapet här.


2. Du står stadigt i alla förändringar och utmaningar


Det finns ingen som är euforiskt lycklig 24 timmar om dygnet, året om.


Det är i våra utmaningar och prövningar som vi växer och utvecklas. Alla går igenom svårigheter och mår dåligt ibland.


Men när du har en stadig och trygg inre grund, när du vet att du kan lita på din inre vägledning och ta bra beslut – då står du stadigt i allt du möter på din livsväg.


Målet med att lära dig lyssna till din själ och inre vägledning är inte att sträva efter att ALDRIG må dåligt – detta är inte ett rimligt mål.


Målet är att så snabbt som möjligt bli medveten om när du inte är på rätt väg och då ha kunskapen och verktygen för att så fort som möjligt komma tillbaka till ljuset och glädjen igen.


Du behöver inte förneka dina negativa känslor eller upplevelser – tvärtom är det viktigt att bli medveten om dem och ära dem för att de meddelar dig att något inte är som det ska.


Men du behöver heller inte fastna i dessa negativa känslor eller försöka tvinga dig att vara positiv.


När du är trygg i din inre vägledning så vet du att du alltid har ett val. När du har rätt verktyg och tekniker, kan du sluta kämpa emot, ge plats för ”känslovågen” att rida ut sin intensitet och sedan fridfullt komma tillbaka till en bättre känsla och mående.


Du kan upptäcka när du fastnat i rädsla och oro och välja en bättre känsla som tjänar dig i den stunden. Ju mer du tränar på det, desto lättare blir det att må bra.


3. Du känner dig trygg och ”hållen”


När du lär dig lyssna till din Själ och den inre vägledning som ges dig, känner du dig aldrig ensam eller som att ”det är du, mot hela världen”.


Du vet att du är Ett med något högre och att du alltid har tillgång till den vägledningen.


Ett av de kraftfullaste sätten att få kontakt med Universum/Källan/Ditt Högre Jag/Själen är genom meditation. Det är därför jag varje månad, delar med mig av en ny meditation i Youphoria Sisterhood.


Olika sorters vägledda meditationer tillåter dig att få kontakt med olika delar av dig själv. Du lär känna dig själv på ett helt nytt sätt. Du lär känna din guider och änglar. Du lär dig läka dig själv och skydda din energi.


Meditation handlar inte bara om att sitta stilla och lyssna, även om detta är en väldigt kraftfull process, det kan också handla om att låsa upp olika nycklar till ditt undermedvetna för att få guidning, svar och lösningar.


Ett annat sätt att få guidning är genom att ge dina guider och änglar tillåtelse att hjälpa dig. När du är van att lyssna på din inre vägledning kommer du också lättare kunna höra deras vägledning för dig.


Ett enkelt sätt att be dina Änglar och Guider om vägledning är genom att säga:


Jag ger mina änglar och guider tillåtelse att hjälpa mig på alla sätt ni har möjlighet som är för mitt högsta bästa.


Jag ger er tillåtelse att guida och vägleda mig och om ni märker att jag inte lyssnar eller att jag är på fel väg, så ger jag er tillåtelse att besvära mig.


Besvära mig så mycket att jag inser att jag hamnat på sidovägar och hjälp mig sedan komma tillbaka till min egen livsväg.


Tack för att ni finns, för er kärlek och vägledning.

När du följer Själens Vägledning händer saker naturligt och utan ansträngning.


Att lyssna på din inre vägledning lägger grunden och gör allt i ditt liv mer glädjefyllt och inspirerande.


Du drar till dig det som är menat för dig eftersom du är synkronositet med Universum.


Du kan hantera motgångar med lugn och nyfikenhet eftersom du har allt med dig för att ta dig igenom det du möter på vägen.


Du kan känna dig grundad och hemma i dig själv även om saker är stressande och kaotiska runt omkring dig. Du vet att du alltid har stöd och vägledning.


Oavsett vad du har för mål eller drömmar i livet kommer din inre vägledning att leda dig rätt varje gång.


Det behöver inte vara svårt att följa din livsväg och lyssna till själens guidning. När du provat några olika metoder kommer du snart känna vilken som passar dig och som får dig att längta efter att lyssna inåt varje dag. Det ska aldrig kännas som ännu ett måste på din att-göra-lista.


Jag vet att det kan vara överväldigande med alla metoder som finns tillgängliga idag, även om det stora urvalet ger dig en fantastisk möjlighet att hitta något som får dig att lysa upp.


Jag visste att jag inte var ensam om att känna så när jag började min andliga resa, och i många år önskade jag att det fanns en plats där jag kunde ha allting samlat och få möjlighet att prova olika metoder i gemenskap med andra.


Det var så idén till Youphoria Sisterhood föddes. Jag ville göra det lätt för andra att hitta den väg som kändes bäst i deras individuella själsresa.


En plats där känslan av överväldigande försvinner, eftersom vi tillsammans fokuserar på ett nytt ämne varje månad.


En plats där du alltid känner dig trygg och hållen eftersom du har ett community av likasinnade kvinnor som stöder dig.


En plats där du har tillgång till dessa verktyg dygnet runt och kan göra saker i din egen takt, efter ditt eget schema.


Som systermedlem i Youphoria Sisterhood får du varje månad:

  • En ny kurs med videolektioner i ett ämne inom Själslig och Personlig Utveckling.

  • En ny guidad meditation för att fördjupa dig i ämnet och göra din egen personliga själsresa.

  • Tekniker och Övningar som du kan ladda ner och använda dig av igen och igen.

  • Livecirkel med coaching och gruppmeditation där du får möjlighet att ställa frågor och hjälp att överkomma hinder.


Varje vecka får du dessutom:

  • Personligt Veckomejl från mig med intentionssättning och affirmation för den kommande veckan.

  • Mobilbakgrund att ladda ner till telefonen för att påminna dig om veckans affirmation.


Du har alltid tillgång till den Privata Facebookgruppen med systrar som alltid finns där för dig, och du har alltid tillgång till allt material som getts ut, så länge du är medlem.


Denna månaden (Februari 2020) har vi fokuserat på att få kontakt med vår Personliga Skyddsängel. Genom att stärka denna kontakt får vi tillgång till mer hjälp och vägledning inom alla områden i livet.


Du kan bli medlem nu och ta del av detta, plus alla tidigare kurser, direkt.


Oavsett hur du väljer att ta hand om dig själv, så hoppas jag att du ger dig själv utrymme för att må bra och riktar extra mycket kärlek till dig själv framöver.


Att må bra borde alltid vara din största prioritering.


Blessings,


Angelica

178 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
IMG_6465.JPG.jpg
Copyright Youphoria - Angelica Weston
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon