3 Steg till ett mer SjälsVäglett LivAtt skapa ett liv där du följer själens längtan att uppfylla sin mening i detta livet betyder att du lever ett liv där du känner passion, harmoni, balans, kreativitet och meningsfullhet.


Oftast är inte detta den sortens liv som du bara ”halkar in på” utan det kräver att du medvetet väljer att manifestera detta livet genom dina tankar, val och agerande.


Här är 3 grundläggande steg du kan ta för att börja leva ett mer själs-väglett liv.1. Självkärlek och Respekt


Detta är det första och allra viktigaste steget för att manifestera något du vill ha i ditt liv. Du behöver alltid ha en hälsosam relation till dig själv.


När du inte respekterar dig själv, hedrar dina behov, tar hand om dig eller ger kärlek till dig själv så tystar du ner din inre röst.


Bandet mellan dig och ditt högre jag blir svagt och då kan du inte helt och fullt skapa ett liv som känns uppfyllande och meningsfullt - eftersom du inte kommer ha en aning om vad detta betyder för dig.


Börja varje dag med att behandla din kropp, sinne och själ som något heligt.


Varje gång du känner att du behöver något och inte ger det till dig själv, så som tillräckligt med vila, återhämtning, kärlek eller medkänsla, visar du universum att du inte förtjänar detta. Du skapar ett liv där det inte finns ”tillräckligt” med detta för dig.


Skäm bort dig själv med varma saltbad, spendera tid i naturen, läs en bra bok, få massage eller något som gör att du känner dig omhändertagen.


Se till att tid och kärlek till dig själv är något du prioriterar varje dag.


Du måste ”fylla på” dig själv för att ha något att ge till andra.


Inandningen är lika viktig som utandningen.


 

2. Följ vad som får dig att Lysa Upp.


Det krävs mod att göra det som ger dig glädje och som får dig att ”lysa upp” istället för att göra det som du tycker att du ”borde” göra.


Det kan vara svårt att veta vad ditt kall eller livsmening är och i min erfarenhet är det aldrig något du logiskt kan tänka fram.


Ditt kall sitter i ditt hjärta och där är det är dina känslor som visar dig vägen.


När jag får frågan av mina klienter om hur man ”hittar” sitt kall, brukar jag svara: Genom att följa det som får dig att lysa upp och stråla inifrån. Det som gör dig entusiastisk och som ger dig glädje.


När du börjar göra MER saker som ger dig glädje, kommer du lättare känna igen fler saker som ger dig glädje och helt plötsligt har du börjat leva ett mer själslett liv. Ett liv där du följer din inre vägvisare.


Din inre vägvisare visar dig alltid vägen genom glädjen. Följ glädjen.