top of page

3 Steg till ett mer SjälsVäglett Liv

Uppdaterat: 20 okt. 2022Att skapa ett liv där du följer själens längtan att uppfylla sin mening i detta livet betyder att du lever ett liv där du känner passion, harmoni, balans, kreativitet och meningsfullhet.


Oftast är inte detta den sortens liv som du bara ”halkar in på” utan det kräver att du medvetet väljer att manifestera detta livet genom dina tankar, val och agerande.


Här är 3 grundläggande steg du kan ta för att börja leva ett mer själs-väglett liv.1. Självkärlek och Respekt


Detta är det första och allra viktigaste steget för att manifestera något du vill ha i ditt liv. Du behöver alltid ha en hälsosam relation till dig själv.


När du inte respekterar dig själv, hedrar dina behov, tar hand om dig eller ger kärlek till dig själv så tystar du ner din inre röst.


Bandet mellan dig och ditt högre jag blir svagt och då kan du inte helt och fullt skapa ett liv som känns uppfyllande och meningsfullt - eftersom du inte kommer ha en aning om vad detta betyder för dig.


Börja varje dag med att behandla din kropp, sinne och själ som något heligt.


Varje gång du känner att du behöver något och inte ger det till dig själv, så som tillräckligt med vila, återhämtning, kärlek eller medkänsla, visar du universum att du inte förtjänar detta. Du skapar ett liv där det inte finns ”tillräckligt” med detta för dig.


Skäm bort dig själv med varma saltbad, spendera tid i naturen, läs en bra bok, få massage eller något som gör att du känner dig omhändertagen.


Se till att tid och kärlek till dig själv är något du prioriterar varje dag.


Du måste ”fylla på” dig själv för att ha något att ge till andra.


Inandningen är lika viktig som utandningen.


 

2. Följ vad som får dig att Lysa Upp.


Det krävs mod att göra det som ger dig glädje och som får dig att ”lysa upp” istället för att göra det som du tycker att du ”borde” göra.


Det kan vara svårt att veta vad ditt kall eller livsmening är och i min erfarenhet är det aldrig något du logiskt kan tänka fram.


Ditt kall sitter i ditt hjärta och där är det är dina känslor som visar dig vägen.


När jag får frågan av mina klienter om hur man ”hittar” sitt kall, brukar jag svara: Genom att följa det som får dig att lysa upp och stråla inifrån. Det som gör dig entusiastisk och som ger dig glädje.


När du börjar göra MER saker som ger dig glädje, kommer du lättare känna igen fler saker som ger dig glädje och helt plötsligt har du börjat leva ett mer själslett liv. Ett liv där du följer din inre vägvisare.


Din inre vägvisare visar dig alltid vägen genom glädjen. Följ glädjen.


 

3. Ta steg varje dag, oavsett hur små, mot att uppfylla dina drömmar.


Att manifestera ett själs-väglett liv börjar med ett första steg.


Det kan vara att följa din magkänsla genom att säga nej till något du annars hade sagt ja till.


Du kanske vill skriva ner allt det du vill åstadkomma, läsa en bok eller gå en hel kurs. Oavsett hur litet eller hur stort, så ta ett första steg.


Tiden har en förmåga att springa ifrån dig om du aldrig börjar och du kommer vänta länge om du ska vänta på att tiden ska vara ”rätt” för att börja.


Vill du till exempel skriva en bok men aldrig känner du har tid att sätta dig ner och skriva en hel dag. Börja med att skriva en sida. Kanske skriv en sida varje dag. Helt plötsligt har det gått tre månader och du har skrivit tre kapitel.


Hade du väntat till att få tillräckligt med tid att skriva alla tre kapitel samtidigt hade du fortfarande inte börjat.


Börja prata om det du vill manifestera. Gör det till en del av den du är och ta chansen när den ges dig. Vänta inte.


 

När du gör dessa tre stegen varje dag, kommer du känna hur ditt liv ”justeras” för att följa linjen av din själs mening och syfte.


Egentligen handlar det bara om vårt mindset och hur vi väljer att möta det som livet ger oss. Det är inställningen att livet händer FÖR oss istället för MOT oss som gör skillnaden.


Jag hoppas detta inspirerar dig att börja följa din egen inre glädje och vägvisare.


Blessings,

Angelica


 

Vill du har mer hjälp med att hitta din livsmening och glädje i livet?

I Youphoria Sisterhood får du varje månad, nya kurser, övningar och verktyg för att lära dig lyssna på din inre visdom och få större förståelse för:

  • Vem du är

  • Vad som är viktigt för dig

  • Vad din livsmening är.

Youphoria Sisterhood är ett medlemskap för dig som vill lära känna dig själva på ett helt nytt sätt, genom att lära dig lyssna på DIN inre visdom.

Har du en önskan om att utveckla dig och bli en bättre version av dig själv?

207 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page