top of page

4 Enkla sätt att öka värdet i dina healing behandlingar


Det är alltid det där lilla extra som hjälper dig stå ut i mängden. Förutom att använda dina unika gåvor, erfarenheter och visdom för att göra dina healing behandlingar unika, är här några tips på enkla sätt att öka värdet i dina healing behandlingar.


Eftersom jag utbildar om kristallhealing är dessa rekommendationer riktade åt det hållet, men det går absolut att anpassas efter vilken sorts healing teknik som helst.


Du behöver inte göra alla fyra saker samtidigt, utan välj de som du tror kommer vara till mest hjälp och glädje för kundens unika behov.

 

#1 Hjälp kunden arbeta vidare på egen hand efter sin behandling.


När du visar kunden hur hon på ett enkelt sätt kan arbeta vidare med sina energier på egen hand, hjälper du henne få en mer långvarig och djupgående healing som förstärker och stabiliserar healingen du precis gett. Det är också en möjlighet att hjälpa kunden bevara sin energimässiga balans och lära henne om vikten av att ha en bra energimässig hälsa.


Du kan t.ex. visa en kristallövning för att hjälpa kunden sova bättre eller rekommendera kristaller som fortsätter stärka och stabilisera de obalanser hon tidigare haft.


Du kanske oroar dig för att kunden då inte längre kommer behöva dig, men de enkla saker du lär kunden göra på egen hand kommer aldrig ersätta din expertis som kristallhealer, dessutom är såklart aldrig avsikten att göra någon beroende av dig. Du kan jämföra det med att en frisör visar kunden hur hon själv enkelt kan styla sitt hår eller hur hon på bästa sätt tar hand om sin hårfärg för att den ska vara längre.


Du lär alltså inte ut hur kunden gör healing på sig själv (precis som en frisör aldrig lär kunden sätta färg i sitt eget hår), utan du lär henne hur hon behåller balansen längre eller får större effekt av healingen på lång sikt.


Detta ger förtroende och visar omtanke, och ju mer värde och effekt kunden känner att hon får från dig och dina healing-tjänster, desto större är chansen att hon rekommenderar dig till alla hon känner.#2 Lär kunden något praktiskt eller värdefullt för dem.


Ofta har vi många olika verktyg, kunskap och erfarenheter med oss som vi inte använder oss av tillräckligt ofta.


Dela gärna med dig av hur du själv gör eller ge exempel på hur andra gör för att inspirera och hjälpa kunden på bästa sätt.


Det kan t.ex. vara hur du placerar kristaller i hemmet, rekommenderar en bra vana som kan vara till glädje för kunden, så som att rena sin aura varje kväll samtidigt som hon borstar tänderna eller lär henne hur hon skyddar sina energier genom en enkel visualiserings övning.


Många kunder samlar på sig massor av verktyg och tekniker, men använder sen aldrig dem. Du kanske har några knep om hur hon lättare kan skapa en bra rutin eller vana som är enkel och okomplicerad eller något annat tips eller tricks som du vet fungerar.


Tänk på att detta ska vara anpassat efter kunden för att det ska vara värdefullt för henne. Rekommendera inte samma sak till alla kunder "bara för att".#3 Gör kunden medveten om svaga punkter och starka aspekter.


Som healer lägger du snabbt märke till vad som kommer naturligt för en kund och vad som kan vara lite svårare, särskilt om du samtalar med kunden både innan och efter en behandling - vilket jag alltid rekommenderar.


Det kan t.ex. vara att du hjälper kunden bli medveten om varför obalanser eller blockeringar kan ha skapats (alltså var det finns svaga punkter) och var det därför kan behövas en förändring för att detta inte ska upprepa sig. Detta kommer vara väldigt värdefullt för kunden eftersom det kan göra skillnad på så många fler plan än bara energimässigt.


Självklart är det viktigt att ha en känsla för hur du levererar detta till kunden.


Försök gärna prata allmänt om hur obalanser, blockeringar eller energisträngar kan skapas och vad de kan betyda istället för att dra slutsatser eller analysera något specifikt åt kunden.


Det kan också vara viktigt att betona särskilda styrkor (starka aspekter) du lagt märke till som kan vara till fördel för kunden att fokusera på och utveckla vidare.


Låt kunden själv komma till insikterna. Ditt jobb är att vägleda och visa vad som är möjligt.#4 Följ upp och visa att du bryr dig.


Detta är något som väldigt många glömmer och det tar inte särskilt mycket tid eller ansträngning.


Du kan t.ex. skicka ett mejl till kunden en viss tid efter behandlingen och fråga hur det gått, följa upp om eventuella rekommendationer du gett och höra hur de fungerat.


Detta är ett jättebra sätt att få feedback och även kunna hjälpa kunden vidare på bästa sätt. Det gör det också lättare för kunden att ta kontakt med dig senare om hon skulle ha några frågor eller vill boka en ny tid.


Fortsätt gärna skicka nyhetsbrev för att ge mer värde till kunden med tips och inspiration.

 

Dessa saker kostar inget extra och tar bara ett par minuter extra av din tid och uppmärksamhet, men de kommer göra stor skillnad för dina kunder och de kommer känna att de får mycket mer värde av sin tid med dig.

 

Vill du arbeta med kristallhealing som yrke eller lära dig integrera kristallhealing i dina nuvarande tjänster?

Du får lära dig allt du behöver för att arbeta med kristallhealing som yrke.


Utbildningen är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet (den enda kursen i kristallhealing som är godkänd av dem) och räknas som en Yrkesutbildning.


Efter avslutad kurs kommer du kunna:

  • Arbeta med kristallhealing i sin rena form där du kan ta emot kunder och göra kristallutlägg för flera olika inriktningar, så som chakrabalansering, auraläkning, stresslindring, jordning, känslohantering, smärtlindring, rening, m.m.

  • Utföra kristallhealing på distans både för individuell healing och grupphealing.

  • Kombinera kristallhealing med andra tekniker du redan kan, så som Reiki, Yoga, Massage, Hudvård, Zonterapi, Coaching, Meditation, m.m.

  • Rekommendera kristaller för dina kunder att arbeta vidare med, och sätta ihop särskilda kristallrecept och healingpåsar.

193 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page