4 Enkla sätt att öka värdet i dina healing behandlingar


Det är alltid det där lilla extra som hjälper dig stå ut i mängden. Förutom att använda dina unika gåvor, erfarenheter och visdom för att göra dina healing behandlingar unika, är här några tips på enkla sätt att öka värdet i dina healing behandlingar.


Eftersom jag utbildar om kristallhealing är dessa rekommendationer riktade åt det hållet, men det går absolut att anpassas efter vilken sorts healing teknik som helst.


Du behöver inte göra alla fyra saker samtidigt, utan välj de som du tror kommer vara till mest hjälp och glädje för kundens unika behov.

 

#1 Hjälp kunden arbeta vidare på egen hand efter sin behandling.


När du visar kunden hur hon på ett enkelt sätt kan arbeta vidare med sina energier på egen hand, hjälper du henne få en mer långvarig och djupgående healing som förstärker och stabiliserar healingen du precis gett. Det är också en möjlighet att hjälpa kunden bevara sin energimässiga balans och lära henne om vikten av att ha en bra energimässig hälsa.


Du kan t.ex. visa en kristallövning för att hjälpa kunden sova bättre eller rekommendera kristaller som fortsätter stärka och stabilisera de obalanser hon tidigare haft.


Du kanske oroar dig för att kunden då inte längre kommer behöva dig, men de enkla saker du lär kunden göra på egen hand kommer aldrig ersätta din expertis som kristallhealer, dessutom är såklart aldrig avsikten att göra någon beroende av dig. Du kan jämföra det med att en frisör visar kunden hur hon själv enkelt kan styla sitt hår eller hur hon på bästa sätt tar hand om sin hårfärg för att den ska vara längre.


Du lär alltså inte ut hur kunden gör healing på sig själv (precis som en frisör aldrig lär kunden sätta färg i sitt eget hår), utan du lär henne hur hon behåller balansen längre eller får större effekt av healingen på lång sikt.


Detta ger förtroende och visar omtanke, och ju mer värde och effekt kunden känner att hon får från dig och dina healing-tjänster, desto större är chansen att hon rekommenderar dig till alla hon känner.#2 Lär kunden något praktiskt eller värdefullt för dem.


Ofta har vi många olika verktyg, kunskap och erfarenheter med oss som vi inte använder oss av tillräckligt ofta.