top of page

4 saker som bidrar till kundens healing, förutom healingmetoden


Fyra sakers om bidrar till kundens healing

Att vara en Healer handlar inte bara om att förmedla helande energier. Healing är en komplex och intressant process som handlar om så mycket mer än bara energimässig balans.


Varje healing är ett energimässigt utbyte mellan healer och klient. Detta utbyte, som sker i den trygga och helande miljö du som healer skapar, är lika viktigt som själva healingmetoden (så som kristallhealing, reiki, osv).


När man lägger till dina (healerns) unika ingredienser - dina gåvor, din intuition och din empati - får man ett unikt helhetssystem som omfattar mycket mer än bara överföring av energi.


Det är inte ovanligt att en enda liten insikt eller ny förståelse, som du hjälper kunden få klarhet om, kan utlösa en kedjereaktion av helande processer hos klienten.


Dessa ögonblick av klarhet kan låsa upp dolda blockeringar och möjliggöra djup transformation. Med andra ord, energibalansen vi skapar med våra specifika healingmetoder är bara en del av ett mycket större och mer komplicerat pussel.


DU som healer är en av de magiska ingredienserna eftersom du hjälper klienten tolka och förstå sin energimässiga hälsa.

Detta perspektiv kan hjälpa dig förstå det värde du som Healer tillför och därför också hjälpa dig sätta rätt pris på dina healing tjänster.


Det är viktigt att du uppskattar och tar betalt för helheten av det värde du ger till kunden, och inte bara för själva healingen.


När du fastnar i tankesättet att du endast tar betalt för "själva healingen", kan det lägga mycket press på dig själv och på healingens förmåga.


Detta kan göra att du börjar blockera dig själv, eller blir för fokuserad på att "fixa" kunden, istället för att hålla utrymmet för healingen att ta form på många olika sätt.


För att blomstra som healer och hjälpa dina kunder på ett djupare plan, behöver du även arbeta på ditt mindset kring det värde DU ger, vilket innebär att se bortom själva healing metoden.


Här är fyra faktorer som bidrar till kundens healingprocess, utöver själva energihealingen du förmedlar:


1. Healingutrymmet du skapar:

Utrymmet där healingen sker spelar en stor roll för att skapa rätt stämning och känsla. När kunden stiger in i ett helande utrymme, hjälper det hen att slappna av, öppna upp sig, varva ner och våga vara sårbar. Ett välkomnande, lugnt och tryggt utrymme bidrar till att sätta tonen för hela upplevelsen och skapar en miljö där kunden känner sig bekväm att släppa taget och ta emot healingenergierna.


2. Din energimässiga investering:

Den energi och närvaro du ger till varje session kan kännas av din kund. När du delar med dig av din kunskap, visdom, närvaro och empati, visar du att du verkligen bryr dig om kundens välmående. Denna omsorg kan ha en djupgående inverkan på kundens upplevelse och bidra till att skapa en säker och stödjande miljö för healing.


3. Din fulla uppmärksamhet:

Att känna sig sedd, hörd och omhändertagen är en central del av healingprocessen. När du ger din fulla uppmärksamhet till kunden, validerar du deras upplevelser och känslor, vilket kan vara otroligt läkande i sig själv. Kundens upplevelse av att vara fullständigt närvarande med dig kan påskynda deras healingprocess och skapa en känsla av tillhörighet och gemenskap.


4. Insikter & Inspiration:

Healing går ofta hand i hand med personlig insikt och självreflektion. Genom att hjälpa din kund bli medveten om saker i deras liv eller inspirera till nya sätt att ta hand om sig själv, bidrar du till en djupare förståelse och acceptans av deras livssituation. Detta kan sätta igång en process av själv-healing som fortsätter långt efter att sessionen har avslutats.


Allt detta bidrar till att ge kunden värde långt efter den bokade tiden med dig från den fortsatta healingprocessen som detta sätter igång.


Så tvivla inte på det värde DU tillför och den skillnad du gör för dina kunder.


Tänk skillnaden på att få en healingbehandling i ett kallt och tråkigt rum utan känsla, där personen som ger healing går på autopilot...


...jämfört med att få healing i ett utrymme som är skapat för att ge healing åt alla sinnen, där personen som ger healing är helt närvarande och får dig att känna dig verkligt välkommen, sedd, hörd och omhändertagen.


Healingmetoden som förmedlas är kanske densamma, men värdet är definitivt inte detsamma.


I min utbildning till Certifierad Kristallhealer lägger jag därför stor vikt på att hjälpa eleverna bli medvetna om det fulla värdet de ger till sina kunder.


Utöver att lära ut olika tekniker och metoder för healing, strävar jag också efter att utbilda helhetstänkande healers, som förstår och värderar alla de aspekter av healingprocessen som skapar en positiv och varaktig påverkan på kundernas liv.


Att förstå och ta betalt för det verkliga värdet du ger, istället för bara healingmetoden, gör det möjligt för dig att skapa en mycket mer värdefull och givande upplevelse för dina kunder, vilket är avgörande för att kunna bli en framgångsrik healer.

Kristallhealing session med coaching

Här är några bra frågor att ställa dig själv för att uppgradera värdet av healing upplevelsen du ger till dina kunder:

  1. Healingutrymmet du skapar: Hur känner du när du stiger in i ditt nuvarande healingutrymme? Är det något du skulle vilja ändra för att skapa en mer välkomnande och helande atmosfär?

  2. Din energimässiga investering: Vilka delar av din egen energi och visdom anser du viktigast att dela med dina kunder? Hur kan du stärka och fördjupa dessa egenskaper?

  3. Din fulla uppmärksamhet: Hur ser din kommunikation ut med dina kunder under sessionen? Finns det områden där du kan förbättra ditt lyssnande eller din förmåga att vara närvarande?

  4. Insikter & Inspiration: Vilken typ av insikter eller inspiration hoppas du kunna erbjuda dina kunder? Hur arbetar du med att väcka dessa insikter och inspirera till självvård och personlig utveckling?

 

Vill du utbilda dig till Certifierad Kristallhealer?

Jag är stolt över att kunna erbjuda dig Svergies mest kvalitetssäkrade utbildning i Kristallhealing.

Utbilda dig till certifierad kristallhealer

Denna utbildning är den ENDA godkända Yrkesutbildningen till Kristallhealer i Sverige, den är också ackrediterad av IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) vilket betyder att den uppnått internationell kvalitetsstandard.149 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page