top of page

5 myter om energihealing och kristallhealing som yrke – dags att krossa dem!

Uppdaterat: 10 aug. 2023

Det är dags att krossa dessa myter och omfamna din inre healer.

kristallhealing, energihealing, kristallhealer, kristaller

Sedan jag var liten har jag alltid känt en naturlig koppling till kristallers helande effekt.

Deras färger, former och energier har fascinerat mig och jag har intuitivt känt att de har en djupgående inverkan på vårt välbefinnande.


Men när jag började lära ut om kristaller och kristallhealing för flera år sedan, insåg jag att inte alla delade min naturliga tillit till deras helande förmågor. Det var många som var skeptiska eller osäkra på vad energihealing och kristallhealing faktiskt innebar.


Det blev mitt mål att sprida vetskap om energihealing och kristallhealing, för att visa andra hur kraftfulla dessa metoder kan vara.


Genom att krossa myter och missförstånd hoppas jag att fler och fler kommer omfamna kristallernas magi och förstå den otroliga potential som finns inom oss alla för att hela oss själva och världen omkring oss.


Det är viktigt att vi sprider kunskap och förståelse kring detta yrke, och jag hoppas att detta inlägg kan hjälpa dig att få en djupare insikt i detta fantastiska område.


Här är fem vanliga myter kring energihealing och kristallhealing som yrke.


Myt 1: Energihealing och kristallhealing är inte riktiga yrken

Sanning: Energihealing och kristallhealing är yrken som bygger på kunskap, erfarenhet och praktik. Precis som alla andra yrken kräver det utbildning, träning och engagemang.


Min utbildning till Certifierad Kristallhealer är den första (och i skrivande stund fortfarande den enda) godkända yrkesutbildningen till Kristallhealer i Sverige.


Det finns många professionella healers som arbetar med att hjälpa andra att uppnå balans, inre frid och välmående genom energiarbete och kristallhealing.


Myt 2: Man måste vara född med en speciell gåva för att bli healer

Sanning: Visst finns det personer som har en naturlig fallenhet för energihealing och kristallhealing, men det är absolut inte en förutsättning för att bli framgångsrik inom yrket.


Precis som med vilket annat yrke som helst kan man utbilda sig, öva och utveckla sina färdigheter inom energihealing och kristallhealing.


Myt 3: Det går inte att försörja sig som healer

Sanning: Det går absolut att försörja sig på att arbeta som healer. Jag har själv gjort det och även hjälpt många andra att göra det.


Det kan kräva en del tid och engagemang för att bygga upp en stabil kundbas och marknadsföra sina tjänster, men med rätt strategi och beslutsamhet är det fullt möjligt att skapa en blomstrande verksamhet.


Myt 4: Energihealing och kristallhealing är bara placebo

Sanning: Även om det inte finns några vetenskapliga bevis som kan förklara exakt hur energihealing och kristallhealing fungerar, så finns det många människor som vittnar om dess positiva effekter.


Jag har själv haft fantastiska upplevelser och sett magiska transformationer hos mina kunder genom kristallhealing.


Det är viktigt att komma ihåg att varje individs upplevelse är unik och att det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Men att avfärda energihealing och kristallhealing som enbart placebo är att göra en stor otjänst åt alla som har upplevt verkliga fördelar.


Myt 5: Man måste vara religiös för att praktisera eller mottaga energihealing och kristallhealing

Sanning: Energihealing och kristallhealing är inte bundna till någon specifik religion. Det handlar om att arbeta med universell livsenergi och att skapa balans och harmoni inom individen.


Det är en holistisk och spirituell metod som inte är exklusiv för någon viss trosuppfattning. Alla, oavsett religiös eller andlig bakgrund, kan dra nytta av och praktisera energihealing och kristallhealing.

 

Det är hög tid att krossa dessa myter om energihealing och kristallhealing som yrke!


Om du känner dig dragen till att arbeta med healing, låt inte dessa myter och missförstånd hindra dig från att följa ditt kall. Tro på dig själv, din förmåga att lära dig och utvecklas, samt din passion för att hjälpa andra.


Det finns inget som hindrar dig från att bli en framgångsrik och respekterad healer om du är villig att investera tid, energi och engagemang i att utbilda dig och utveckla ditt yrkeskunnande.


När vi sprider kunskap och förståelse kring energihealing och kristallhealing bidrar vi till att öka respekten för dessa yrken och skapa en värld där fler människor kan dra nytta av dessa fantastiska metoder för att uppnå balans, harmoni och välmående.


Så låt oss tillsammans fortsätta att sprida ljus, kärlek och sanning i världen.


 

Vill du veta mer om hur du använder dig av kristaller?

Introduktion till kristaller, kristallkurs, intrduktionskurs i kristaller

Min Introduktionskurs till Kristaller är en fantastisk början och ger dig en stabil grund i dina kunskaper om kristaller.


Du behöver inga förkunskaper, utan du får precis allt du behöver för att komma igång med att använda dig av kristallers fantastiska egenskaper. ​


Även om du redan har lite förkunskaper, kommer denna kursen ge dig massor av kunskap, ny information, tips och praktiska verktyg.


Du kommer lära dig hur du får ut det mesta av den kunskap du redan har och hur du kan ta det ett steg längre.


133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page