top of page

5 Sätt att arbeta med kristaller för chakrahealing - och vad de rekommenderas för.

Uppdaterat: 10 aug. 2023


Chakrabalansering, kristaller, kristallnät, chakra kristaller, chakra, chakrahealing, kristallhealing

Du har säkert hört talas om Chakrabalansering, men visste du att det finns många andra sätt att arbeta med ett chakras energier genom kristallhealing?


Här ger jag dig en överblick över de 5 olika metoder som jag lär ut i min kurs till Certifierad Kristallhealer och förklarar vad varje metod innebär.#1. Kristallhealing kan: BALANSERA ett chakra


Varje chakra har en unik energifrekvens som kan hamna i överbalans, underbalans eller bli helt blockerad av olika anledningar.


När kristallhealing används för att BALANSERA ett chakra, betyder detta att de valda kristallernas energi matchar energifrekvensen av chakrat de placeras på.


Kristallerna fungerar då som en stämgaffel och återställer chakrat till sin normala energifrekvens och funktion.


Rekommenderas för: Obalanser eller blockeringar i energierna.#2 Kristallhealing kan: RENA ett chakra


Eftersom chakran både tar in och projicerar ut energi kan de påverkas av energier runtomkring dig.


När kristallhealing används för att RENA ett chakra, betyder detta att de valda kristallerna har förmågan att rensa bort negativ energi i chakrat de kommer i kontakt med.


Genom att filtrera bort negativ energi hjälper kristallerna chakrat att upprätthålla balansen och fungera optimalt.


Rekommenderas för: Bibehålla balansen i energierna.#3 Kristallhealing kan: AKTIVERA ett chakra.


När energier blir för hårt påfrestade av olika anledningar kan det påverka energiflödet och göra vibrationen lite ”trött”.


När kristallhealing används för att AKTIVERA ett chakra, betyder detta att de valda kristallerna har förmågan att få igång flödet av livsenergi i chakrat de placeras på.


Att "väcka" energin i chakrasystemet kan ge många positiva fördelar eftersom vi lättare får tillgång till de unika egenskaper varje chakra håller.


Rekommenderas för: Svaga eller lågvibrerande energier.#4 Kristallhealing kan: JORDA ett chakra.


Precis som energier kan bli trötta, kan de också bli överaktiva, ofokuserade eller splittrade.


När kristallhealing används för att JORDA energierna i ett chakra, betyder detta att de valda kristallerna har förmågan att samla ihop och ankra energier.


Att jorda energin i chakrasystemet samlar ihop utspridd energi vilket kan ge ett större fokus och närvaro.


Rekommenderas för: Överdrivna eller splittrade energier.#5 Kristallhealing kan: STIMULERA ett chakra.


Varje chakra håller unika egenskaper som speglas i vår personlighet, men vissa egenskaper har du naturligt tillgång till och andra kan vara svårare att uttrycka.


När kristallhealing används för att STIMULERA energierna i ett chakra, betyder detta att man ökar kristallens energimässiga egenskap i chakrat. T.ex. för att öka kärleksfull energi, lugnande energi, glädjefull energi, självsäker energi, osv.


Detta är ett effektivt sätt att sprida en kristalls unika egenskaper i chakrasystemet för en snabbare effekt.


Rekommenderas för att: Påverka egenskaperna i energierna


 

Dessa metoder kan användas enskilt eller kombineras på olika sätt, både som kristallutlägg eller aktiva energi-övningar.


Genom att arbeta med olika kristaller på chakranas energier på detta sätt kan du uppnå en mycket djupare och mer långvarig healing effekt.Vill du lära dig mer?


I utbildningen till Certifierad Kristallhealer får du lära dig olika sätt att applicera dessa metoder på dina kunder, men även för att ta hand om din egen energimässiga hälsa.


Kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, kristallhealing, kristaller, kristallhealing utbildning, certifierad kristallhealer

Du får lära dig allt du behöver för att arbeta med kristallhealing som yrke.


Utbildningen är internationellt ackrediterad av IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) samt godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet (den enda kursen i kristallhealing som är godkänd av dem) och räknas som en Yrkesutbildning.


Efter avslutad kurs kommer du kunna:

  • Arbeta med kristallhealing i sin rena form där du kan ta emot kunder och göra kristallutlägg för flera olika inriktningar, så som chakrabalansering, auraläkning, stresslindring, jordning, känslohantering, smärtlindring, rening, m.m.

  • Utföra kristallhealing på distans både för individuell healing och grupphealing.

  • Kombinera kristallhealing med andra tekniker du redan kan, så som Reiki, Yoga, Massage, Hudvård, Zonterapi, Coaching, Meditation, m.m.

  • Rekommendera kristaller för dina kunder att arbeta vidare med, och sätta ihop särskilda kristallrecept och healingpåsar.

188 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page