6 Sätt att Hantera Utmaningar i Livet på ett Positivt Sätt

Uppdaterat: 4 okt. 2021


Vi har alltid ett val i hur vi svarar på saker som händer oss. Med det menar jag inte att förminska svårigheter, jag menar att vårt mindset spelar en stor roll i hur pass bra vi hanterar och tar oss igenom svåra tider.


Du har hela tiden ett val i hur du väljer att se saker som händer dig.

När du väljer att se möjligheterna, kan du lära & växa från det som utmanar dig.


Jag ville därför dela med mig av sex enkla tankesätt som kan hjälpa dig när du ställs inför en utmaning.


1. Detta är tufft men jag är tuffare!


Du har tillgång till SÅ mycket visdom inom dig och du har även tillgång till högre vägledning om du stannar upp tillräckligt länge för att kunna höra den.


Något jag hjälper mina klienter med ofta är att lära sig skifta mellan sina olika "arketyps-energier" inom sig. Beroende på vilken utmaning du ställs inför, kan du låta energin från den arketypen som tjänar dig bäst, flöda genom dig.


Dessa arketyper består av Jungfrun (hoppfull och ser möjligheter), Modern (vårdande och omhändertagande), Krigaren (krigande och rebellisk) samt Den Visa Kvinnan (vis och intuitiv). Om du är medlem i Youphoria Sisterhood finns det en kurs om detta i dina Bonusar.


När livet är tufft behöver vi hitta energin av vår inre krigare.2. Jag kommer göra mitt bästa, och det kommer vara tillräckligt.


När du möts av utmaningar som du aldrig ställts inför innan, kan du aldrig göra mer än ditt bästa. Det är då det är som viktigast att kunna lyssna till din inre vägledning och känna in vad som är det bästa valet i varje stund.


Din inre vägledning kommer alltid leda dig rätt när du lär dig lyssna på den.


Det viktiga att komma ihåg är att, "ditt bästa", kommer ligga på olika nivåer från dag till dag, beroende på hur du mår. Förvänta dig inte att alltid ligga på topp.


Om ditt bästa igår var att göra jättemycket, betyder det inte att det är samma idag. Lyssna på din inre vägledning och på vad din kropp behöver.


Ditt bästa är inte alltid vad du tror det är, men det är alltid tillräckligt.


3. Denna utmaningen kommer göra mig starkare.


Vi växer av utmaningar. Så är det bara. Det är inte lönt att kämpa emot eller bli frustrerad på det som utmanar dig - det hjälper inte.


Ta ett steg tillbaka, känn in, prova olika lösningar och håll ditt sinne öppet för de gåvor du kommer skörda efteråt.