6 Sätt att ta dig förbi utmaningar och närmare dina drömmar

Uppdaterat: 24 okt.


Livet är inte alltid enkelt. Ju större drömmar du har, desto fler utmaningar kommer du möta på vägen.


Men du har alltid ett val i hur du möter utmaningarna du ställs inför. Ditt mindset spelar en STOR roll i hur bra du tar dig förbi hinder på vägen och hur snabbt du kommer fram till ditt mål .


Du har alltså alltid ett val i hur du väljer att "se" saker som händer dig. Om du väljer att se möjligheterna, kan du lära & växa från det som utmanar dig.


"It's not what you look at that matters, it's what you see." ~Henry David Thoreau

Här är sex enkla tankesätt som kommer hjälpa dig ta dig förbi utmaningar och närmare dina drömmar.


1. Detta är tufft men jag är tuffare!


Du har tillgång till SÅ mycket visdom inom dig! Och om du stannar upp för att lyssna, har du även tillgång till högre vägledning.


Något jag ofta hjälper mina klienter med, är att lära sig skifta mellan olika "arketyps-energier" inom sig. Beroende på vilken utmaning du ställs inför, kan du låta energin från arketypenen som tjänar dig bäst flöda genom dig.


De arketyper jag arbetar med mest är Jungfrun (hoppfull och ser möjligheter), Modern (vårdande och omhändertagande), Krigaren (krigande och rebellisk) samt den Visa Kvinnan (vis och intuitiv). Om du är medlem i Youphoria Sisterhood finns det en kurs om detta under kategorin "vägledning".


När livet är tufft behöver vi hitta energin av vår inre krigare och använda vår inre styrka till att ta oss förbi den utmaning vi står inför.