top of page

7 Saker en Diplomerad Kristallhealer bör kunna och varför det är viktigt.

Uppdaterat: 10 aug. 2023


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

1. Ha Kunskap & förståelse om energiers egenskaper i kristaller, chakran, auran och energisträngar.


Varför? När man arbetar med healing, behöver man ha en förståelse för alla energier man arbetar med och inte bara kunskap om kristallernas egenskaper.


Genom att ha en bredare kunskap om energiarbete är det lättare för dig som healer att hjälpa din kund få en djupare healing upplevelse som varar längre.2. Kunna läsa energier och identifiera obalanser, svagheter & blockeringar i energisystemet.


Varför? Det är viktigt att veta vad man försöker uppnå med healingen, var kristallerna ska placeras och även kunna se att healingen integrerats efteråt.


Genom att först läsa av energierna i energisystemet kan du ge dina kunder en mer specialanpassad och riktad healing med rätt kristallkombination och placering för deras behov.3. Kunna placera ut kristaller i rätt mängd och mönster på kroppen för optimal energihealing.


Varför? För många kristaller på kroppen gör energierna röriga och ofokuserade vilket inte optimerar healingen utan snarare förvirrar och överbelastar den.


Genom att arbeta på rätt energipunkter på kroppen och anpassa den energimässiga mängden av resonans som kristallerna ger, kommer balansen uppnås snabbare och mer effektivt.4. Kunna balansera, rikta, rena, aktivera och förvandla energier med kristaller.


Varför? Det finns många olika sätt att arbeta med energier och för att ge kunden healing som är anpassad utefter hennes unika behov, behöver man veta hur man arbetar med kristaller för olika energimässiga effekter.


Genom att ha kunskap om olika kristallers unika sätt att arbeta med energier, kan du lättare välja rätt kristallsort för vad du vill uppnå med healingen.5. Kunna lösa upp energimässiga blockeringar & kapa energisträngar.


Varför? För att energisystemet ska fungera optimalt måste livsenergin kunna flöda fritt och inte dräneras eller sitta fast eftersom detta skapar obalanser.


Genom förståelse och kunskap om energiers olika riktningar, kan du lättare identifiera blockeringar och läckage av energierna i både chakran och auran.6. Kunna förklara för kunden vad blockeringar & obalanser beror på och ge råd om hur det förhindras i framtiden.


Varför? Målet är holistisk healing, att läka hela personen. Om personen inte förstår varför energimässiga obalanser skapas, kommer hon fortsätta skapa nya problem.


Genom att hjälpa kunden identifiera och arbeta vidare med grundorsaken till obalanserna, kan du ge henne en mer långvarig healing och en möjlighet att utvecklas personligt.7. Kunna rekommendera kristaller för kunden att arbeta vidare med hemma.


Varför? Obalanser/Blockeringar uppstår ofta från vanor och beteende som byggts upp under en längre tid. Kunden behöver därför ofta fortsatt energimässigt stöd av kristallerna.


Genom att rekommendera personligt utvalda kristaller som kan stödja kunden i healingprocessen under en längre tid, gör du det möjligt för kunden att få en mer bestående effekt av healingen du gett.


 

Läs mer: 

Vill du arbeta med Kristallhealing?


I min kurs till Certifierad Kristallhealer får du lära dig allt du behöver för att kunna arbeta med kristallhealing professionellt.

certifierad kristallhealer, diplomerad kristallhealer, kristallhealing kurs, kristallhealing, kristallhealer, kristaller, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Utbildningen är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet, Internationellt ackrediterad av IPHM och följer etiska regler och förhållningssätt godkända av ASI (Association for Spiritual Integrity). 

Letar du efter en Certifierad Kristallhealer?

Min utbildning till Certifierad Kristallhealer är kvalitetssäkrad och godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet (i skrivande stund den ENDA utbildningen till Kristallhealer som är godkänd av dem).


Du kan därför känna dig trygg i att få behandling hos dem som gått min utbildning.

svenska friskvårdsförbundet, IPHM, certifierad kristallhealer, kristallhealing, kristaller, kurs kristallhealing

173 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page