top of page

7 Tips för att lättare manifestera dina drömmar

Uppdaterat: 11 okt. 2022


Drömmer du om att starta eget företag, lära dig något nytt eller använda dig av dina unika gåvor för ett särskilt syfte?


Du är här av en anledning. Du har magiska gåvor att dela med världen.


Jag vet hur det är när man har ett starkt inre "kall" men vad man än gör så känns det ändå som att man "sitter fast" eller bara "trampar vatten".


Ofta gör vi saker för komplicerat eller tror det krävs en livsomvälvande förändring för att vi ska röra oss närmare våra mål. Men jag har lärt mig att de saker som gör störst skillnad, ofta ligger i små skiften vi gör.


Det är viktigt att komma ihåg att DU är den magiska ingrediensen i allt du gör. Oftast är det därför bara du själv som står i vägen för att manifestera dina drömmar.


Här är några enkla (men kraftfulla) tips som kan hjälpa dig komma förbi blockeringar och göra det lättare att manifestera det du drömmer om.


1. Träna på att se positiva saker.

Din hjärna är förprogrammerad för att prioritera din fysiska överlevnad.


Det betyder att du först och främst ser och bearbetar information som kan vara en fara för dig. Du letar alltså automatiskt efter negativa saker i din omgivning eftersom dessa kan hota din överlevnad.


Ett enkelt sätt att träna upp din förmåga att se positiva saker istället för negativa, är att medvetet tänka på saker du är tacksam för.


Det blir en medveten träning som, ju mer du gör det, blir en ny automatisk prioritering.


När du ändrar ditt sätt att tänka byggs det nya nervtrådar i hjärnan och ju mer du medvetet använder den nya nervtråden, desto starkare blir den. Du kan tänka lite som hjulspår i marken. Ju mer samma hjulspår används, desto djupare blir dem.


Det går alltså att träna upp din förmåga att se fler positiva saker istället negativa.


Detta är en förmåga som är viktig när du vill manifestera dina drömmar eftersom det hjälper dig hitta kreativa lösningar och se möjligheter istället för problem.


Börja redan nu. Tänk på tre saker du är tacksam för och som ger dig glädje.


Verkligen känn de positiva känslor du upplever när du tänker på det du är tacksam för och tillåt känslorna att ankras djupt inom dig. Detta kommer även höja din energivibration och göra att du drar till dig fler saker att vara tacksam för.


💛Ett tips är att skriva ner dessa tre saker som en påminnelse i din telefon. Sätt sedan påminnelsen att dyka upp i telefonen några gånger under dagen. När den gör det så ta 1-2min för att stanna upp och känna känslan av tacksamhet och glädje som de tre sakerna du skrivit ner ger dig.2. Fira dina framgångar

Du tar dig förbi SÅ många små hinder varje dag som du inte ens tänker på. Öva på att ge dig själv beröm för detta. Även de minsta sakerna räknas.


Varje liten vinst du uppmärksammar, triggar positiva hormonutsläpp av belöning i kroppen som får dig att må bra.


Många små vinster under en dag blir som en regelbunden "glädjedos" som sprids inom dig.


Ju bättre du mår, desto högre blir din energivibration, vilket gör fler framgångar möjliga för dig.


Det ger dig också en positiv inställning till din egna förmåga och stärker tron på dig själv.


💛Skapa en egen liten "vinst-rörelse" som blir din trigger. Ge dig själv en klapp på axeln, en "high-five" eller kör en full "Ronaldo".3. Fokusera på dig själv och sluta jämföra dig med andra

Något av det värsta vi kan göra är att jämföra oss med andra eftersom vi alla har olika "startpunkter".


Med olika startpunkter menar jag:

  • Vi har olika kunskaper med oss sen tidigare som kan ge ett försprång för vissa.

  • Vi har olika förutsättningar och support runt omkring oss som påverkar hur snabbt vi kommer framåt eftersom det bara finns 24 timmar på en dag.

  • Vi har olika saker som kommer lätt för oss och olika saker som är svårare för oss. Alla har förmågan att lära sig det som krävs, men vissa saker tar helt enkelt längre tid och vissa saker går fortare.

Du vet aldrig hur mycket förarbete som lagts ner för någon annan att komma dit de är nu. Jämför inte ditt kapitel 10 med deras 110.


Även ett litet steg framåt varje dag är långt före många andra som aldrig ens börjar.


💛Påminn dig själv att det viktiga är inte hur snabbt du kommer framåt, utan att du hela tiden rör dig i rätt riktning och att du faktiskt gör något.4. Rensa ut gammal & negativ energi


När du rensar upp bland dina saker och skapar mer utrymme, rensar du bort energier som inte längre tjänar dig eller som håller dig kvar i den personen du brukade vara.


Vi har ofta emotionella och energimässiga band till saker vi sparat på. Det är inte alltid dessa ger oss bra energi utan kan istället ofta blockera oss från att röra oss framåt.


"It's not about the goal. It's about growing into the person who can accomplish that goal". ~Tony Robbins

Om du försöker bli ditt bästa jag så håll inte kvar vid saker som förhindrar din transformation. T.ex. saker som påminner dig om när du mådde som sämst eller som påminner dig om personen som svek dig eller som påminner dig om det där jobbet du verkligen hatade.


När det känns som att saker "står still2 eller som att du "sitter fast", kan ibland en bra utrensning också hjälpa dig att "lätta på trycket" av all uppbyggd frustration du byggt upp inom dig under en längre tid.


💛Spara bara saker som ger dig positiv energi och som representerar den du VILL vara.5. Gör bra val för dig själv

Vi gör tusentals val varje dag och vissa val är svårare än andra.


Ibland kan det vara svårt att veta vad som faktiskt är bäst för dig eftersom det är lätt att känna att du borde göra något, även om du inte känner för det.


Såklart kan ibland det bästa för dig vara att göra något även om du inte känner för det, men oftast "känner du inte för" det av en anledning.


When pursuing a dream, you can hit roadblocks from too much on your plate. When there’s too much going on, you can’t even think about the next steps. Ask yourself, “What is on my plate that is NOT necessary? What can be removed?” Start by removing off your plate what is unnecessary; create more blank space. ~ Brendon Burchard

Ett enkelt sätt att göra bra val för dig själv är att tänka:

”Av dessa val, vilket är det hälsosammaste och mest kärleksfulla valet för mig just nu?”.


Svaret på detta kan vara olika beroende på vad du behöver den dagen, även om du väljer mellan samma saker.


Tänk alltid på vad du behöver mest just nu.


Behöver du återhämtning? Ge dig själv det.


Behöver du ha roligt? Gör något som får dig att skratta.


Behöver du bli komma vidare? Se till att du får det stöd du behöver.


Tänk dig att du är ute och kör bil och bensinlampan börjar lysa. Då hjälper det inte att du fyller på spolarvätskan, oljan eller pumpar däcken. Det enda som hjälper är att fylla på bensinen.


💛Tänk på samma sätt när du gör val. Vad är det du verkligen behöver just nu?6. Använd Positiva Ord. Tänk på ditt språk.


Orden vi använder är väldigt viktiga.


Särskilt när vi använder specifika ord för att beskriva hur vi mår eller känner.


Orden du använder kan skapa en känsla inom dig, även om det inte är den känslan du först kände.


Använder du ofta fel ord för vad du känner?


Kanske du använder ordet ”stressad” till hur många olika känslor som helst?


När du känner att du inte hinner med, när du känner dig påskyndad, när du känner dig oorganiserad, när du känner dig överväldigad, när du känner dig fel behandlad, osv. Använder du samma ord till alla dessa känslomässiga tillstånd?


💛Det är viktigt att sätta rätt ord till rätt känsla så dina ord inte skapar onödig stress i kroppen.7. Lyssna till din inre vägledning


Att lyssna inåt, på din inre guidning och vägledning är så mycket viktigare än att fråga alla andra om deras åsikter hela tiden.


Din inre vägledning kommer alltid visa dig rätt när du lyssnar på den.


Du sparar SÅ mycket tid på att öva upp denna förmåga, eftersom du då slipper ta omvägar för att komma fram till rätt svar eller rätt beslut.


När du lyssnar till din inre vägledning går du direkt till källan och du får alltid det svaret som är för DITT högsta bästa, inte alla andras.


💛Din inre vägledning kommer alltid att kännas kärleksfull när den är för ditt högsta bästa. Känns den inte kärleksfull är det ofta rädslan som talar.


 

Jag hoppas dessa tips hjälper dig att manifestera dina drömmar och ditt soul purpose.


Kom ihåg att DU är den magiska ingrediensen i ditt liv och att den bästa versionen av dig själv redan finns inom dig, den behöver bara vårdas så den kan växa fram och blomma ut.


Blessings,

Angelica 

Vill du har mer hjälp med din Personliga & Själsliga Utveckling?

Youphoria Sisterhood är ett medlemskap för dig som vill manifestera ditt soul purpose, väcka dina magiska gåvor och blomma ut till den bästa versionen av dig själv:

  • Lär dig lyssna på din inre vägledning.

  • Lär känna din själs syfte och mening i livet.

  • Balansera dina energier & överkom energiblockeringar.

  • Börja manifestera det liv du var menad för.


665 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page