7 Tips för att lättare manifestera dina drömmar

Uppdaterat: 11 okt.


Drömmer du om att starta eget företag, lära dig något nytt eller använda dig av dina unika gåvor för ett särskilt syfte?


Du är här av en anledning. Du har magiska gåvor att dela med världen.


Jag vet hur det är när man har ett starkt inre "kall" men vad man än gör så känns det ändå som att man "sitter fast" eller bara "trampar vatten".


Ofta gör vi saker för komplicerat eller tror det krävs en livsomvälvande förändring för att vi ska röra oss närmare våra mål. Men jag har lärt mig att de saker som gör störst skillnad, ofta ligger i små skiften vi gör.


Det är viktigt att komma ihåg att DU är den magiska ingrediensen i allt du gör. Oftast är det därför bara du själv som står i vägen för att manifestera dina drömmar.


Här är några enkla (men kraftfulla) tips som kan hjälpa dig komma förbi blockeringar och göra det lättare att manifestera det du drömmer om.


1. Träna på att se positiva saker.

Din hjärna är förprogrammerad för att prioritera din fysiska överlevnad.


Det betyder att du först och främst ser och bearbetar information som kan vara en fara för dig. Du letar alltså automatiskt efter negativa saker i din omgivning eftersom dessa kan hota din överlevnad.


Ett enkelt sätt att träna upp din förmåga att se positiva saker istället för negativa, är att medvetet tänka på saker du är tacksam för.


Det blir en medveten träning som, ju mer du gör det, blir en ny automatisk prioritering. <