top of page

Ditt Livs Personliga 9-års Cykel

Uppdaterat: 1 jan. 2020


(Uppdaterat inlägg 1/1 - 2020)


Allt i Universum följer sin egen cykel.

Dagar, Månader, År, Livstider och Säsonger.


Universum älskar cykler.


Med denna enkla metod kan du lätt se i vilken cykel du befinner dig i just nu och hur ditt kommande års cykel kan bli.


2017 var början på en ny 9-års cykel, vilket betyder att vi just gått igenom ett ”3-år” i 2019. Detta året (2020) blir alltså ett ”4-år”.


2019 = 2+0+1+9 = 12. 1+2= 3

2020 = 2+0+2+0 = 4


Denna metoden kan ge en allmän uppfattning om vilken energi vi befinner oss i generellt. Men för att få ännu mer detaljer kan du räkna ut din egen 9-åriga cykel. Det är ganska lätt.


Jag tror du kommer bli förvånad över hur mycket ditt liv följer detta mönstret.


Genom att lära dig om detta kan du se hur många viktiga händelser i ditt liv matchar kombinationen av dessa båda cykler.


Som alltid så har du fri vilja. Detta är inget som bestämmer om du ska lyckas eller misslyckas på något sätt.


Du kan jämföra denna metoden med hur du brukar kolla vädret inför de kommande dagarna. Du kanske inte vill stå och grilla i trädgården när det är snöstorm?


Men, har du verkligen bestämt dig för att du ska grilla just den dagen så kan du göra det även om det snöar ute. Du får kanske anpassa hur du går tillväga, med de förutsättningarna vädret ger, men det finns inget som säger att det är omöjligt.


Titta på dessa cyklerna på samma sätt. Låt dem ge dig en förvarning (eller förväntning) om energin du kan befinna dig i.


På så sätt kan du anpassa dig och vara förberedd så du får ut det bästa av ditt år och ditt liv.Så här räknar du ut din 9-års cykel


Du lägger ihop siffrorna från din födelsedag och månad, med det nuvarande året.


Din personliga årscykel börjar och slutar på din födelsedag.


Jag är född den 13 Juli, så för mig hade det sett ut så här:


För 2019

1 + 3 + 0 + 7 + 2 + 0 + 1 + 9 = 23

Om du får dubbla siffror lägger du ihop dessa också: 2 + 3 = 5


För 2020

1 + 3 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 0 = 15

Om du får dubbla siffror lägger du ihop dessa också: 1 + 5 = 6


Min personliga årscykel kommer på min födelsedag den 13 Juli 2020 att gå in i 6:e året. Vilket betyder att fram till min födelsedag befinner jag mig fortfarande i 5:e året.


Du kan sedan kombinera årets cykel med din personliga livscykel och se vad denna kombinationen ger.


Var befinner du dig?


Prova att läsa dem var för sig och kombinera dem sedan. På detta sättet kan du se hur du bäst går tillväga i den cykel du befinner dig i.


Fyller du år mitt på året (som jag), kommer första halvan befinna sig i en kombination och andra halvan i en annan kombination.


(2019 har varit ett 3-år och jag gick in i 5:e året i somras. 2020 är ett 4-år och jag befinner mig fortfarande i 5:e året fram till min nästa födelsedag.)


Likadant kan du räkna ut i vilken cykel någon du bryr dig om befinner sig, på så sätt får du information om hur du bäst kan bemöta den personen just nu.1. Början


Det är troligt att det fanns mycket avslut för dig förra året och nu i Första året är det dags att börja bygga upp allting från början.

Det kan finnas stora (och viktiga) delar av ditt liv som du är osäker på, så som ditt arbete, ditt boende eller familj. Du kommer ha en överblick och veta detta innan år Ett är över och år Två börjar.

I år Ett planterar du de frö som kommer växa under hela din nioårscykel. Så lägg mycket fokus på vem du vill vara och kasta bort allt annat, alla negativa föreställningar, beteenden eller vanor som inte tjänar dig.


År Ett är det året det är dags att börja från början om du väljer att göra detta. Om du vill fortsätta bygga på det du gjort de sista nio åren, kan du det, men allting behöver ändå gå genom en transformation.


Kom ihåg att du förbereder dig inför de näst nio åren av ditt liv, så välj vilka energier och projekt du vill ta med dig noga.


2. Sammankoppling


I Andra året börjar du utvidga den väg du har valt i Första året och du börjar få förståelse för hur allting är sammankopplat.


Det är ett ganska långsamt år och ditt tålamod kommer säkerligen att testas.

De projekt du har påbörjat kommer börja utvecklas, men inte så snabbt som du önskar.


Håll det i åtanke och var tacksam för alla små framsteg, även om de är små, allting är en del av processen.


Detta är ett bra år att utveckla dina förmågor och färdigheter mer. Du kommer ha mer kontroll över utvecklingen av dig själv detta året än över utomstående saker.


Till slut är år Två ett bra år för starka romantiska relationer och det kommer ganska snart visa sig vilka relationer som är starka och vilka som inte är det.3. Skapande


Tredje året börjar saker hända. Det är ett år där du ska ta tillvara på varje ögonblick och det kan vara ett roligt år socialt och romantiskt.


Tredje året är ett av de tre ”förändrings-åren” i den nioåriga cykeln. (De andra är år 5 & år 9. År 3 är det mildaste i förändringsprocessen av dessa tre.)


Det kan hända att du vill göra allt för mycket nu och detta kan göra att det känns som om din energi är väldigt splittrad eftersom du försöker börja för många saker på en gång.


Samtidigt kommer denna energin ta fram massor av kreativitet hos dig och många nya idéer. Detta kommer göra att du utvecklas mycket i din personliga utveckling – även om företagande och ekonomi fortfarande inte är den bästa.4. Arbete och Uppbyggnad

Fjärde året är när det riktiga arbetet börjar och du verkligen märker av framstegen.


Detta året är du mer fokuserad på vad du verkligen vill och vad som fungerar, till skillnad från år Tre när du hade för många idéer och många av dem inte fungerade.


Detta året är inte lika socialt fokuserat eftersom du verkligen kommer rulla upp ärmarna och jobba hårt på dina projekt. Både din självkontroll och din viljekontroll kommer utmanas och bli bättre.


Detta är ett år av mycket organiserande, av att få allt i ordning och ta ansvar för din utveckling.5. Förändringen


Femte året, är det året, där det sker störst förändring i den nioåriga cykeln.


Efter att ha arbetet hårt i år Fyra (antagligen för hårt), kan det kännas som om du inte vill göra någonting längre.


Kanske vill du packa dina väskor, byta namn och flytta till ett annat land. År fem väcker alltid rebellen inom dig.


Du kommer antagligen inte agera på alla dessa begär som väcks inom dig, men du kommer vilja vara mer äventyrlig. Detta kan åter ge dig känslan av utspridd energi som följs av mycket förändring i alla delar av ditt liv.6. Kärlek och Vårdande


Sjätte året fokuserar mycket på att vårda relationer, vänskap och familj.


Om du i Femte året ifrågasatte ditt förhållande, eller tyckte om att vara singel, kommer du i Sjätte året vilja fokusera på ett starkt romantiskt förhållande, samt hem och hus.


Detta är inget stort år för framgång i arbete och det kommer nog vara ganska tyst i fråga om prestationer så fokusera mer på harmoni, återhämtning och dina nära och kära i Sjätte året.7. Självrannsakan


I Sjunde året kan du börja känna att den nioåriga cykeln går mot sitt slut och du kommer vilja ge mer tid och energi på framgång och ekonomiskt överflöd.


För att göra det behöver du stanna upp och omvärdera allt som du har gjort hitintills.


Det är ett år som fokuserar bara på dig och dina planer. Dina relationer och ditt sociala liv blir mindre prioriterat detta året.


Du kanske inte ser så mycket yttre framgång detta året utan mer personlig utveckling, tillväxt och de sista förberedelserna på avslutandet av cykeln.8. Skörda Framgångar


Åttonde året är mest fokuserat på yttre utveckling och framgång, till skillnad från det Sjunde året som lade mest fokus inåt.


Förbered dig på att skörda frukten av det du har arbetat för under hela denna cykeln.


Sjunde året är oftast det bäste året för företag, karriär och personlig ekonomi.


Du kommer se många möjligheter för högre positioner, lönehöjning eller erkännande av andra slag. Detta är toppen av hela nioårscykeln så njut av överflödet du har kämpat för.9. Fulländning


Detta året då många saker avslutas, jobb, levnadssätt, relationer och vänskaper.


Allt är för det högsta bästa, även om det är svårt att se det just då.


Hela Nionde året kan ha en bitterljuv känsla.


Universum förbereder dig för den nästa fantastiska nioårscykeln, så om något inte kommer tjäna dig de nästkommande nio åren, är det bäst att släppa taget om det, hur fantastiskt det än har varit.


Om något försvinner ur ditt liv, lita på att bättre saker är på väg. De delar av ditt liv som kommer följa med in i nästa cykel behöver transformeras eftersom inget kan fortsätta som det alltid varit för evigt. Du är på väg in i nästa cykel och nästa nivå.

 

Jag hoppas denna enkla metod gett dig lite klarhet i vilka energier som du har att göra med inför kommande året och att du på så sätt kan göra det till ett fantastiskt år där DU sitter vid rodret och samskapar ditt liv med Universum.Jag önskar dig ett Gott Nytt År!


Kram Angelica

1 078 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page