Energirening med Selenit

Uppdaterad: 19 nov 2019Selenit är en av mina favoritkristaller. Första gången jag höll i en Selenit kändes det som att jag andades genom en syrgasmask. Jag blev helt klar i sinnet och fick ett otroligt fokus.


Jag har använt kristaller i hela mitt liv och haft olika favoriter genom åren, men jag har aldrig haft en sån stark reaktion från någon annan kristall som jag fick med Selenit.


Det är en kristall jag återkommer till när inget annat fungerar och den går faktiskt att använda till det mesta.


Den är en av de kristaller som aldrig behöver renas eftersom den är så högvibrerande och därför renar sig själv. Den har också förmågan att rena energier hos människor, djur, olika föremål och även hela rum.


Selenit ger klarhet i tanke och höjer din energifrekvens. Det är också den absolut bästa kristallen för att lösa upp blockerad eller stagnerad energi.


Här nedan ger jag 5 exempel på hur du kan använda Selenit för att rena energier på olika sätt.


Rena dina Kristaller


Du kan använda en slipad Selenitskål och lägga några kristaller i den över natten. Tänk på att inte överfylla skålen. Kristallerna som ska renas behöver vara i fysisk kontakt med Seleniten för att reningen ska ske.


Du kan också använda en Selenitplatta (som på bilden) och placera kristaller på den under några timmar eller under natten.

Om du arbetar med Kristallhealing kan jag rekommendera att ha en Selenitplatta där du kan lägga de använda kristallerna, mellan varje healing. På det viset renas och laddas de automatiskt.Rena dina Kristallarmband

Ett av de enklaste sätten att använda dig av kristallers unika egenskaper är att bära dem på dig i form av kristallarmband. De är lätta att kombinera på olika sätt och du kan byta ut dem varje dag utefter vad du känner att du behöver.


Ett "Selenitberg" är då utmärkt att hänga dina armband på under natten.


Då är armbanden renade och laddade när det är dags att ta på dem igen på morgonen.


Rena energin i ditt hem


Selenit har förmågan att föra in högvibrerande, ljusenergi, var den än befinner sig.


Allt du behöver göra är att placera en större bit Selenit i ett rum, så arbetar den direkt med att både rena och höja energin där den står.


Om rummet är väldigt stort kan du behöva placera ut några stycken större Seleniter runt omkring i rummet för att få full effekt.


Rena dina chakran

Håll en större Selenitkristall eller en Selenitstav mot varje chakra i ca 30 sekunder. Börja nerifrån ditt Baschakra och arbeta dig upp.

Denna tekniken renar dina chakran från negativ energi och kan förhindra att det skapas blockeringar i energifrekvenserna. Det är dock inte samma sak som att Balansera Energierna med hjälp av kristaller.


Rena din Aura med Selenit


Varje kväll innan du går och lägger dig är det bra att ha som vana att rena ditt energifält/aura. På det viset tar du inte med dig energier som byggts upp under dagen med dig in i sömnen och vidare till dagen efter.


Genom att ”sopa” din aura med en selenitstav, sopar du bort all uppbyggd, negativ energi från dagen. Det blir som om du tar en ”energidusch” och du får en ren och ny grund inför morgondagen.


Håll din Selenitstav ca 10-15cm utifrån kroppen. Börja uppifrån toppen på ditt huvud och rör staven ner i en sopande rörelse, hela vägen ner till dina fötter.


Upprepa runtomkring hela kroppen.


Om du är medlem i Youphoria Sisterhood hittar du denna övningen i Din Mediala Förmåga - Del 2. I den går jag också igenom hur du renar dina Chakran med Selenitstaven för att förhindra att det skapas energiblockeringar i ditt chakrasystem.


Jag hoppas att dessa enkla knep hjälper dig att hålla energierna runt omkring dig rena och högvibrerande.


Blessings,

AngelicaVill du lära dig mer om Healing & Energier?


Då vill jag bjuda in dig att bli medlem i Youphoria Sisterhood.


Detta är ett medlemskap där du varje månad för tillgång till nytt material, kurser, övningar, meditationer och själsresor för din personliga och andliga utveckling.


>>>Läs mer om Youphoria Sisterhood här.

464 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
IMG_6465.JPG.jpg
Copyright Youphoria - Angelica Weston
(+46) 0735 - 088 199
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon