top of page

Förändring

Uppdaterat: 20 okt. 2022Förändring har varit väldigt aktuell för mig den senaste tiden...

...och med denna förändring - rädslan för att misslyckas.


Jag har länge stått mittemellan två världar och gradvis arbetat mig från den gamla, mot den nya.


Det är en process som tagit 8 år. Det kanske verkar som lång tid, men tiden har varit nödvändig för att långsamt släppa taget, samtidigt som jag vuxit in i min nya värld och känt mig bekväm och hemma där. Även om jag alltid vetat att det var här jag hörde hemma.


Häromdagen sa jag upp min lokal där jag driver min fysiska verksamhet.


För dig som varit med mig ett tag (eller som känner mig sen innan) så vet du att jag i grunden är frisör och har fortsatt att arbeta en del med detta samtidigt som jag arbetat med kristallhealing, själsvägledning och hållit mina kurser i kristaller.


Frisörarbetet har långsamt minskat efter skador på min högra hand och även för att ge mer utrymme för mitt arbete med healing, vägledning och utbildning.


Jag hade satt ett mål att jag skulle göra denna övergång helt denna sommaren, men när årsskiftet kom började jag tvivla.


Kanske skulle jag vänta året ut, eller kanske skulle jag ta det 1 månad i taget och se hur jag kände?


Var det verkligen rätt tid?


Kunde jag verkligen släppa taget helt?


Sen kom Corona... och saker saktade in naturligt av sig själv. Helt plötsligt var det inte ett svårt beslut att ta när jag tittade på det ekonomiskt.


För det var också här mycket av min största rädsla satt. Vad händer om jag släpper den tryggheten?


Men som vanligt så synkroniserade Universum händelser i precis rätt tid för att jag skulle kunna ta ett beslut som kändes tryggt och rätt.


För nu satt tryggheten helt plötsligt i den delen av mitt företag som var online, i mitt medlemskap Youphoria Sisterhood, mina onlinekurser och min vägledning/coaching som skedde online.


Och inte nog med det så var detta nu det sätt som var helt uppenbart att jag skulle kunna hjälpa fler på, oavsett yttre omständigheter.


Allt som följt med denna pandemin har verkligen bekräftat vägledningen jag fått om att basera min verksamhet mest online.


Dagarna som ledde upp till att jag skulle skicka in min uppsägning var ändå ganska jobbiga.


Men som vanligt, fick jag massor av tecken från både änglar och guider och när jag lyssnade inåt – så kändes det rätt i hjärtat.

What if I fail? Oh, but my darling, what if you fly?


Jag är så tacksam för att jag har lärt mig lyssna på min inre vägledning och för att jag tränat upp tilliten att följa den guidning som kommer.


Jag är också tacksam för att saker hänt i precis rätt ordning.


Många kan tänka att denna delen av mitt liv (som jag nu lämnar bakom mig) har varit en omväg.


Men jag hade inte kunnat få en bättre start som egen företagare (jag har haft eget företag sen jag var 18år) och lära mig allt jag lärt mig genom detta på något annat sätt.


Jag har också utvecklats personligen på ett sätt jag antagligen inte kunnat på annat sätt. När jag började som frisör var jag en högkänslig, introvert tjej, som alltid känt sig obekväm i sin egen kropp.


Att arbeta som frisör har lärt mig att verkligen lyssna på andra.


Det har lärt mig att våga ta plats och inte vara blyg för att prata med vem som helst.


Det har också lärt mig att våga prata inför andra människor. Detta var något jag var EXTREMT obekväm med när jag var yngre. Det är kanske inte det bästa jag vet fortfarande, men det stoppar mig inte från att hålla föreläsningar, lektioner eller tal.


Det har lärt mig att ha förståelse och empati för alla sorters olika människor.


Det har lärt mig att vara bekväm i min egen kropp. (Att arbeta framför en spegel i 17år tvingar dig att vänja dig vid hur du ser ut i både upp- och viktnedgång. :P) Detta har hjälpt mig oerhört när jag nu filmar mig själv i mina videolektioner till mina kurser.


Och framförallt har det har lärt mig hur jag kan hjälpa andra att må bra eftersom jag lärt mig känna av andras energier och tillstånd. Som frisör får man höra många livshistorier och problem.


Under dessa åren har jag också fått vara med vid SÅ många fina resor genom mina kunders liv.


Många kunder har blivit fina vänner under denna tiden och jag kommer verkligen sakna att träffas på det sättet varje månad.


Vissa har varit med mig ändå från början (sen jag var 16år) och trots mina 5år i London kommit tillbaka som kund till mig när jag flyttade hem. 💖🙏


Jag har varit med när man träffat sin nuvarande fru/man, från första dejten till förberedelserna på bröllopsdagen.


Jag har varit med vid graviditeter och födelse, både genom rädslor och förväntningar.


Jag har varit med efter missfall och vi har gråtit tillsammans.


Jag har varit med vid separationer, när världen rasat – och när den byggts upp igen.


Jag har varit med när föräldrar gått bort och vi har hållit om varandra genom sorgen.


Jag har varit med vid svåra sjukdomar och rädslan för att mista sitt liv. Jag har rakat av hår när det börjat falla ut och putsat till det när det börjat växa igen.


Jag har sörjt kunder som gått vidare och blivit änglar.


Jag har varit med och firat när friskförklaringar har kommit.


Jag har sett barn växa upp från små "pluttar" i min frisörstol till unga kvinnor och män.


Jag har varit med på konfirmationsdagar och studentdagar.


Allt detta kommer jag sakna oerhört mycket!


Allt detta har gett mig SÅ oerhört mycket.


Allt detta skulle jag ALDRIG vilja byta bort.


Men nu står jag här på tröskeln redo att ta det stora steget och helt släppa taget om det som varit en så stor del av mitt liv så länge.


Men det känns rätt i hjärtat – även om det känns svårt. Det är egentligen inte yrket jag kommer sakna, utan alla underbara människor.


Detta har varit ett lite annorlunda inlägg, men jag behövde skriva det både för min egen skull och för mina kunders skull – så de kan veta hur MYCKET de har betytt för mig.


Jag tar med mig en bit av er alla i mitt hjärta.


Och jag ser fram emot att kunna gå helhjärtat in i mitt medlemskap Youphoria Sisterhood. som står inför en STOR uppgradering och kommer bli ÄNNU bättre än det redan är. (OBS. Jag kommer stänga dörrarna tillfälligt för nya medlemmar medan jag gör dessa uppgraderingar - så om du vill ha det bästa av båda världar så passa på att gå med nu, innan dörrarna stängs!)


Jag ser också fram emot att kunna ge mer vägledning online och lägga upp fler kurser i min kursverksamhet online.


Det kommer hända STORA saker inom detta inom snaraste. Så håll ett öga öppet för uppdateringar. 💖


 

Jag lämnar lokalen den 31 augusti. Alla bokningar som är gjorda står kvar och jag kommer med fler uppdateringar längre fram. 💗


Ni hittar mig alltid här på hemsidan, på facebook eller instagram.


Blessings,


Angelica

218 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page