Förändring

Uppdaterat: 20 okt.Förändring har varit väldigt aktuell för mig den senaste tiden...

...och med denna förändring - rädslan för att misslyckas.


Jag har länge stått mittemellan två världar och gradvis arbetat mig från den gamla, mot den nya.


Det är en process som tagit 8 år. Det kanske verkar som lång tid, men tiden har varit nödvändig för att långsamt släppa taget, samtidigt som jag vuxit in i min nya värld och känt mig bekväm och hemma där. Även om jag alltid vetat att det var här jag hörde hemma.


Häromdagen sa jag upp min lokal där jag driver min fysiska verksamhet.


För dig som varit med mig ett tag (eller som känner mig sen innan) så vet du att jag i grunden är frisör och har fortsatt att arbeta en del med detta samtidigt som jag arbetat med kristallhealing, själsvägledning och hållit mina kurser i kristaller.


Frisörarbetet har långsamt minskat efter skador på min högra hand och även för att ge mer utrymme för mitt arbete med healing, vägledning och utbildning.


Jag hade satt ett mål att jag skulle göra denna övergång helt denna sommaren, men när årsskiftet kom började jag tvivla.


Kanske skulle jag vänta året ut, eller kanske skulle jag ta det 1 månad i taget och se hur jag kände?


Var det verkligen rätt tid?


Kunde jag verkligen släppa taget helt?


Sen kom Corona... och saker saktade in naturligt av sig själv. Helt plötsligt var det inte ett svårt beslut att ta när jag tittade på det ekonomiskt.


För det var också här mycket av min största rädsla satt. Vad händer om jag släpper den tryggheten?