top of page

Hur du använder kristaller för Stresshealing & För att ta bra beslut

Uppdaterat: 24 jan. 2023


När världen (och människor) omkring oss känns osäker, jäktad eller stressad, är det lätt att detta skapar oro, ängslan och stress inom oss.


Även för oss som har en inre tillit till att allt är som det ska och att allt har en mening, är det lätt att påverkas av andras energier och den kollektiva energin som skapas under särskilda perioder.


För mig är det viktigt att hålla mig grundad i min andlighet och vara medveten om att det alltid är jag själv som måste agera, eftersom jag ansvarar för mina egna energier.


Att kunna behålla lugnet mitt i stormen är något man måste fortsätta träna på hela livet, oavsett hur mycket arbete man lagt ner för att nå dit. Det är som en muskel - man måste fortsätta träna för att den inte ska förlora sin styrka.


Mina guider och änglar kommer inte göra jobbet åt mig (även om de hjälper mig) eftersom jag är här för att lära mig och utvecklas.


Ett bra exempel som förklarar detta är historien om mannen som höll på att drunkna.


Detta är historien om mannen som höll på att drunkna.


När han håller på att drunkna upplever han ändå ingen rädsla eftersom han är väldigt religiös och har en enorm tillit till att han är beskyddad av Gud.


”Gud kommer rädda mig”, säger han.


Först kommer en man i en båt förbi och erbjuder honom en flytväst.

”Nej tack”, säger han. ”Gud kommer rädda mig!”


Därefter kommer en helikopter ovanför hans huvud. Besättningen hissar ner en stege för att hjälpa den drunknande mannen, men igen så säger han: ”Nej tack. Gud kommer rädda mig.”


Till sist simmar en person ut till den drunknande mannen och säger: ”Klättra upp på min rygg. Jag kan föra dig till land.”


Men såklart vägrar fortfarande den drunknande mannen och säger igen: ”Nej tack. Gud kommer rädda mig!” Och mannen som ville rädda honom simmar då tillbaka till land.


Till sist drunknar sorgligt nog mannen och när han kommer upp till himlen frågar han Gud: ”Jag bad varje dag och jag levde i enlighet med min religion. Jag gjorde allt som Bibeln sa och därför undrar jag nu, varför du lät mig drunkna?”


Då svarar Gud: ”Jag skickade en båt, en helikopter och en man för att rädda dig, men du vägrade att ta emot deras hjälp!”


 

Jag tror att vi alla kan lära något från denna berättelse.


Jag tycker om den eftersom den visar hur viktigt det är att veta att vi själva skapar vårt liv och att vi måste göra jobbet även om vi blir vägledda och får hjälp från något högre än oss själva - vad vi än tror att detta högre något är.


Hur är då detta relaterat till Stresshealing och kristaller?


När vi befinner oss i ett stressat tillstånd, påverkas olika delar av hjärnan.


Dessa delar är bland annat de som hjälper oss att ta beslut och att väga för och nackdelar i olika situationer.


Det betyder att när du går omkring och är orolig, ängslig och stressad, kan du inte fatta lika bra beslut, jämföra olika valmöjligheter och avgöra av vad som är bäst för dig.


Därför är det viktigt att återställa balansen i dina energier och lugna ner de automatiska stressresponser som triggas igång.


Ett väldigt enkelt sätt att göra detta på är att använda dig av kristaller för denna stresshealing.


Steg 1: Kristallutlägg på kroppen


Bäst och snabbast effekt får du när du gör ett kristallutlägg på kroppen och ligger med dessa kristaller på dig i minst 30min.


Kristallerna kan då arbeta intensivt med att ”stämma rätt” eventuella obalanser i dina energier och stärka ditt energifält.


Ladda ner en GRATIS guide med ett kristallutlägg för Stresshealing längst ner i detta inlägget.Steg 2: Bär kristaller på dig


När du har gjort kristallutlägget är det bra om du bär en av varje rekommenderad kristall på dig (se den nerladdningsbara guiden) för att vidhålla energibalansen och förhindra att det blir obalans igen.


Du kan bära kristallerna i fickan (eller bh:n) eller så kan du bära dem som smycken, exempelvis kristallarmband.


 

Jag hoppas att du med hjälp av detta kan återställa och vidhålla balansen i dina energier så att du lättare kan lyssna på din inre vägledning och fatta bra beslut för ditt högsta bästa.


Blessings,


Angelica


 

Ladda ner ett GRATIS Kristallutlägg för Stresshealing

I denna GRATIS Guide får du ett färdigt kristallutlägg som du kan använda och enkelt göra på dig själv.


Kristallerna kommer arbeta med dina energier och återställa balansen i din energimässiga hälsa.

 

Vill du ha mer hjälp för att lindra stress?

En meditation för att släppa negativa tankar och återställa din energi.


Denna meditation är en inre själsresa där du får besöka din själs tempel och bli vägledd till Healing Källan.


Där kan du skölja bort all oönskad negativ energi, alla negativa tankar och allt som tynger dig och ersätta det med rent ljus och kärlek.


559 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page