Hur du lättare blir framgångsrik som healer och försörjer dig på dina healing tjänster.

Vad krävs för att bli en framgångsrik healer och kunna försörja dig på dina healing tjänster?

Att vara en framgångsrik healer är (för mig) inte bara någon som delar med sig av sina magiska gåvor för att hjälpa andra. Utan en framgångsrik healer kan också försörja sig på sina healing tjänster och arbetar med healing på ett professionellt, glädjefyllt och hållbart sätt.


Ditt soul purpose handlar om att låta Universums magi uttrycka sig Som dig, Genom dig och Inom dig.


För att verkligen kunna leva ditt purpose behöver du därför vara, göra och ta emot allt du behöver för att kunna dela dina gåvor med världen.


Här är 4 saker som kan hjälpa dig bli en framgångsrik healer – och göra det lättare att försörja dig på dina healing tjänster:


1. Framgångsrika healers har en kvalitetssäkrad utbildning som säkerställer att de som anlitar dem får en professionell healer de kan lita på.


Att ha en bra och grundläggande kunskap om healing är såklart det allra viktigaste om du ska bli en framgångsrik healer och hjälpa andra med dina healing tjänster.


I skrivande stund kan egentligen vem som helst kalla sig healer och erbjuda healing utan några som helst kompetenskrav. Detta bidrar tyvärr till att healing fortfarande inte får det erkännande dess positiva effekt förtjänar.


Om du framgångsrikt vill arbeta med healing, tycker jag därför det är viktigt att du gått en kvalitetssäkrad healing-utbildning som är godkänd av ett registrerat förbund för komplementära behandlingar. Detta gör det möjligt för dig att stå med i registret av kvalitetssäkrade terapeuter/healers vilket både kommer hjälpa dig bli tagen på allvar och göra det lättare för potentiella kunder att lita på dig.


En kvalitetssäkrad utbildning säkerställer nämligen att du som gått utbildningen fått med dig all kunskap och kompetens du behöver för att kunna arbeta med healing på ett professionellt och etiskt sätt.


Det finns idag tusentals kurser i olika former av healing som ger diplom efter avslutad kurs, men de flesta av dem har ingen kvalitetsstämpel på sig eftersom de inte blivit godkända av ett registrerat förbund.


Ett av de största förbunden för friskvårdsbehandlingar i Sverige är Svenska Friskvårdsförbundet. Om en skola/utbildning är godkänd av dem betyder det att utbildningen har en kvalitetssäkring och att du som går utbildningen får titulera dig som kvalitetssäkrad terapeut efter diplomering – du blir alltså en professionell terapeut/healer som man kan lita på.


Min utbildning till Diplomerad Kristallhealer är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet och är idag den ENDA utbildningen inom kristallhealing med denna kvalitetsstämpel.