5 Kristaller för Ditt Sovrum

Uppdaterat: 4 okt. 2021


Sovrummet är ett av de viktigaste rummen att hålla energierna klara och rena i.


Det är här vi "laddar våra batterier" efter en utmattande dag. Det är här vi ofta ligger och grubblar över livet (och allt annat som dyker upp när vi försöker somna), men det är också rummet där vi älskar och där vi startar vår dag varje morgon.


Oavsett placering så påverkar kristaller energin i rummet de står i men om du vill få ut det mesta av kristallens egenskap så behöver vissa kristaller placeras med intention och syfte.


Jag kommer här nedan ge dig förslag på 5 olika kristaller som är bra för energin i sovrummet och jag kommer även ge dig tips på var och hur du bäst placerar dem för full effekt.


Selenit

(kristalliserat gudomligt ljus)


Selenit är min absoluta favoritkristall och nödvändig i sovrummet.


Få kristaller kan lösa upp och ta bort oönskade energier på samma sätt som Selenit.


Det är en högvibrerande kristall som lätt tar bort stagnerad och blockerad energi.


Den är perfekt för att hålla rent från negativa energier du kanske tagit med dig hem eller samlat på dig.


Tänk dig ett rum där luften är kvav och instängd. Tänk dig sedan att du öppnar fönstren på vid gavel och låter härlig, frisk luft komma in i rummet. Det är detta selenit gör med energin i ett rum.


Den ger även klarhet i sinnet och lugnar tankarna. Så om dina tankar går på högvarv, du har en tendens att ligga och oroa dig för saker när du ska sova eller känner att du är full med tankar från negativa händelser under dagen, då är selenit perfekt!


Placera den var som helst i sovrummet, ju fler och större,