top of page

Vad händer när du önskar något?

Uppdaterat: 26 sep. 2019Allt du önskar kan du få. Det är något som alla de stora sagorna lovar dig.


Make a wish upon a star, and all your dreams will come true.


Vad betyder det egentligen att göra en önskan? Vare sig du önskar till en stjärna, blåser ut födelsedagsljusen på en tårta, önskar på en maskros eller ber till något högre än dig själv.


Vad händer när du ”lämnar över” dina drömmar och önskningar till Källan av Universum?


När du gör en önskan så säger du till universum att det finns någonting som du vill Uppleva, som du kanske inte upplever just nu.


Men du säger också att det finns något du har att Ge till världen som du kanske inte ger just nu.


När du önskar eller ber Universum om något så vill du ofta att detta ska komma till dig med en gång, precis så som du tänkt dig. 


I min erfarenhet, när vi önskar eller ber om något, så skapar vi ett kontrakt med Universum. Detta kontrakt säger något i stil med: Jag är redo att växa genom mina livsläxor och min själs utmaningar. Jag är redo att dela mina inre gåvor med världen. Jag är redo att läkas på djupet och öppna mitt hjärta.


Källan av Universum hör ALLA dina önskningar och förstår dem bättre än du gör själv.


Exempel. Du har önskat dig överflöd i form av en bättre ekonomi och du blir besviken när detta inte manifesteras med en gång (så som du visualiserat). Men detta betyder inte att din önskan inte är på väg att ”slå in”.


Ofta betyder det att Universum arbetar tillsammans med din själ för att skapa en bättre grund som du kommer ha mer värde av. 


Universum arbetar på djupet för att skapa de erfarenheter och livsläxor du behöver lära dig, för att denna önskan ska slå in.


  • Du kanske först behöver möta alla dina rädslor angående överflöd (eller bristen av överflöd) och hitta ett sätt att läka dessa rädslor.

  • Du kanske behöver gå tillbaka och rensa gamla blockeringar eller föreställningar.

  • Du kanske behöver hitta klarhet i dina egna inre mönster och beteende.

  • Du kanske behöver lära dig se hur överflöd (eller brist på överflöd) har speglats av din inre energi.

  • Du kanske behöver uppleva denna bristen på överflöd först, för att sedan kunna uppskatta och vårda det överflödet som kommer när din önskan slår in.

  • Du kanske behöver uppgradera din energifrekvens genom spirituella övningar och rutiner. 


Efter ett tag upplever du säkert hur din syn på överflöd har förändrats. Du vill säkert fortfarande ha en bättre ekonomi, men efter du gjort detta inre arbete så förändras energin kring denna önskan. Den blir mindre ”laddad” med en känsla av brist på något och blir mer laddad med möjligheter och kreativa lösningar.


Vilken sorts överflöd tror du att du vill dra till dig efter denna processen?


  1. En där du inte själv har kontroll över hur du uppnår den – vinna på Lotto till exempel, som kanske aldrig händer. 

  2. Eller en där du samskapar med Universum och har möjligheten att bygga din egen ekonomiska trygghet utan att vänta hela livet på en lottovinst som kanske aldrig kommer. (Det betyder inte att universum inte låter dig vinna på Lotto ändå)


Detta är bara ett exempel på hur Universum arbetar när du sänder ut önskningar eller ber om något. Du kan byta ut önskan av ekonomi mot vad som helst: Önskan att träffa ditt livs kärlek, önskan att bli frisk, önskan att starta ditt eget företag, önskan att skapa en förändring i världen, etc.


Du kommer alltid först bli ledd genom en process av utveckling och medveten inre förändring, så att du kan skapa det du önskar och samtidigt växa med erfarenheten.


Så vad har du bett eller önskat om på sistone?


Dina önskningar är ledtrådar till din mening i livet och Källan av Universum hör ALLTID dem.


Ta en stund och tänk igenom vad du har bett om på sistone och hur dessa önskningar har blivit besvarade på ett sätt som (i slutändan) är för det högsta bästa av din själs utveckling.

 

Vill du utvecklas och växa både personligt och själsligt?


Om du känner dig kallad till att börja lyssna mer på din Själ och stärka ditt samskapande med Universum, så hoppas jag att vi ses i Youphoria Sisterhood.


Dörrarna öppnas bara två gånger om året för att hålla gemenskapen trygg och helig. Om du läser detta när intagningen är stängd så skriv upp dig på väntlistan för att få reda på när dörrarna öppnas nästa gång.
Blessings,


162 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


anjabroman
May 08, 2019

Hej Angelica. skulle gärna vara med i systerhood men vill ej lämna ut mitt bankkortnummer på datorn. Går det att betala på något annat vis?

Like
bottom of page