top of page

Varför ditt Kristallnät inte fungerar & Hur du fixar det

Uppdaterat: 20 okt. 2022Fungerar inte ditt kristallnät som du tänkt?


Det kan finnas en del olika anledningar till detta. Jag ska gå igenom några olika ”felsökningsmetoder” du kan använda dig av här.


Innan jag fortsätter så vill jag poängtera att jag bara arbetar med kristallnät som är uppbyggda med en klar och tydlig intention - alltså där alla kristaller är valda efter deras egenskaper och kristallina struktur och inte enbart efter intuition.


Att bygga kristallnät är en konst och det finns olika faktorer som behövs ha i åtanke för att veta vilka kristaller du ska använda och hur du ska placera dem för att få bästa möjliga effekt av ditt nät.


I dessa felsökningsmetoder antar jag därför att du har skapat ditt nät med en klar intention och valt både kristaller och geometriskt mönster för att stödja kristallnätets syfte.Vissa av dessa felsökningsmetoder passar bättre på kristallnät som byggs för energihealing och vissa passar bättre på de som handlar om manifestering.Universell Timing


Det går aldrig att kontrollera NÄR en manifestering kommer hända. Det finns allt för många olika faktorer involverade för att kunna sätta en klar tidsram och vi kan aldrig få saker att hända fortare än det var menat.


”Universum har aldrig bråttom, saker händer när det är precis rätt tid för dig”.


Det finns aldrig en tidsgräns för hur snabbt ett kristallnät kommer fungera, se därför till att du gett det i alla fall några månader innan du börjar felsöka.


Jag har gjort kristallnät som tog några få veckor att fungera och jag har gjort kristallnät som tog mer än 6 månader att fungera.


Vissa kristallnät byggs för att stå under längre perioder och hjälpa dig ”bygga vidare” på något, andra byggs för att skicka healing eller höja energin i ett rum.


Vissa sorters nät kan vara svårare att se när det uppnått den önskade effekten - men du märker oftast stor skillnad jämfört med innan kristallnätet byggdes.


Jag lär därför aldrig ut att något ska hända inom en särskild tidsgräns eftersom varje intention, person och situation är unik och påverkar kristallnätet.


Ha detta i åtanke men kolla också igenom att du inte gjort några vanliga misstag och se om det finns sätt du kan hjälpa kristallnätet att fungera optimalt.Röra eller Elektromagnetisk Strålning


En av de vanligaste orsakerna till att kristallnät inte fungerar optimalt är för att det är placerat i en dålig omgivning.


Har du satt det någonstans där det är stökigt eller i närheten av något som kan störa energin i nätet?


Kristallnät ska gärna placeras på en ljus och luftig plats och helst inte för nära något som avger elektromagnetisk strålning så som din TV, wi-fi eller dator.


Även andra kristaller (som inte tillhör nätet) kan störa energin i kristallnätet, så ge det gärna 1-2 meters fri yta om du märker att det inte fungerar som det ska.Fysisk Smuts


Har det samlats en massa damm på eller runtomkring nätet?


Damm är stagnerad energi som hindrar det fria energiflödet i kristallnätet.


Det mesta av dammet i ditt hem består av döda hudceller – detta är alltså antingen ditt "gamla du" eller andra personers DNA – du vill inte att detta ska påverka ditt kristallnät.


Jag har märkt stor skillnad i energierna från kristallnät efter de blivit avdammade, det är nästan som att de kan ”andas” igen och du kommer både se och känna skillnaden.Energirening


Det är bra att rena ditt kristallnät med jämna mellanrum. Det enklaste sättet att göra detta (utan att flytta kristallerna och därmed behöva om-aktivera kristallnätet) är genom rökelse.


Du kan använda en rökelse du föredrar, men se till att den har renande egenskaper. De som brukar fungera bäst är salvia, palo santo eller sandelträ.


Tänk också på att alla kristaller ska vara renade ordentligt innan du sätter ihop kristallnätet från början.

Har du inte gjort detta så rekommenderar jag att du börjar om från början, renar alla kristaller och sedan sätter ihop och aktiverar nätet på nytt.Drar du ”ditt strå till stacken”?


Kristaller hjälper dig - men de kommer inte göra jobbet åt dig.


Gör du det DU behöver för att manifestera vad du vill ha hjälp med från kristallnätet?


Om du till exempel byggt ett nät för att hitta ett nytt jobb så måste du ändå söka nya jobb – det kommer inte komma någon och knacka på dörren och erbjuda dig ett jobb från ingenstans bara för du byggt ett kristallnät för det. (Och skulle det magiskt komma någon och knacka på dörren för att erbjuda dig ett jobb så måste du ändå öppna dörren och tacka ja. :P)


Tänk dig att kristallnätet hjälper dig bli en magnet för det du vill dra till dig. Det öppnar upp för att rätt personer, situationer och händelser ska vara tillgängliga för dig – men du måste sträcka ut handen och ta emot det som finns tillgängligt för dig.


Du måste också se till att dina handlingar matchar det du vill åstadkomma, annars skickar du dubbla signaler till Universum och motarbetar det du vill ha från att komma till dig.


Om du byggt ett kristallnät för att sova bättre så kan du inte gå och lägga dig kl.3 på morgonen, stiga upp klockan 7 och förvänta dig att vara utsövd. "Walk your talk".Negativt Tänkande


Dina tankar är oerhört kraftfulla, likaså dina känslor. De påverkar allt i ditt liv och om de är negativa kan de blockera intentionen du satt i kristallnätet.


Om du konstant tvivlar på att det du önskat dig ska uppfyllas, så ger du det aldrig en chans att manifesteras. Tänk att du sått ett frö med hjälp av kristallnätet och om du hela tiden gräver upp det för att se om det slagit rot eller om det finns kvar, så kommer det aldrig att växa och börja blomstra.


Du måste ha tillit, fortsätta "vattna" din önskan och göra det DU kan för att det ska manifesteras.


Ta en ärlig titt på dina trosföreställningar och eventuella energiblockeringar. Det finns många olika tekniker för att arbeta med detta, t.ex. NLP, Mental Träning, Tapping eller Affirmationer.Klara intentioner


Det är viktigt att du är helt kristallklar över vad intentionen med ditt nät är och att du har en tydlig bild av detta när du aktiverar kristallnätet.


Om du har lagt en lapp under kristallnätet med din intention kanske du behöver se över den och redigera den för att budskapet ska bli tydligare.


Se till att din intention är klar, tydlig och positiv – använd inte negationer. Se till att det inte kan betyda något annat än vad du vill att det ska betyda.


Om du känner att du behöver ändra intentionen så gör det och aktivera sedan om kristallnätet. Meditera gärna en liten stund innan så du är helt fokuserad och ditt sinne är klart.


Det kan också vara bra att rena din aura och dina chakran innan. Du kan läsa om hur du renar din aura med Selenit i mitt tidigare inlägg ”Energirening med Selenit”.
Om du inte provat kristallnät än så kan jag varmt rekommendera att du börjar använda dig av deras fantastiska egenskaper.


Du kan ladda ner två helt färdiga kristallnät under "Gratis Material" i huvudmenyn. Jag har även länkat direkt till dem tidigare i detta inlägget.


Jag hoppas du fått lite klarhet i vad du kan göra om dina nät inte fungerar som de ska och att du med hjälp av dessa felsökningsmetoder får ut det mesta av dina kristallnät.


Kram

Angelica


 

Vill du lära dig mer om Kristallnät?


Jag håller en heldagskurs i Kristallnät i Youphorias lokaler i Svedala. Läs mer här.

Du kan också skriva upp dig på väntlistan för Onlinekursen i Kristallnät som snart kommer lanseras.


312 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page