Varför ditt Kristallnät inte fungerar & Hur du fixar det

Uppdaterat: 20 okt.Fungerar inte ditt kristallnät som du tänkt?


Det kan finnas en del olika anledningar till detta. Jag ska gå igenom några olika ”felsökningsmetoder” du kan använda dig av här.


Innan jag fortsätter så vill jag poängtera att jag bara arbetar med kristallnät som är uppbyggda med en klar och tydlig intention - alltså där alla kristaller är valda efter deras egenskaper och kristallina struktur och inte enbart efter intuition.


Att bygga kristallnät är en konst och det finns olika faktorer som behövs ha i åtanke för att veta vilka kristaller du ska använda och hur du ska placera dem för att få bästa möjliga effekt av ditt nät.


I dessa felsökningsmetoder antar jag därför att du har skapat ditt nät med en klar intention och valt både kristaller och geometriskt mönster för att stödja kristallnätets syfte.


Du kan ladda ner två stycken gratis kristallnät som är uppbyggda på detta sätt här.


Vissa av dessa felsökningsmetoder passar bättre på kristallnät som byggs för energihealing och vissa passar bättre på de som handlar om manifestering.Universell Timing


Det går aldrig att kontrollera NÄR en manifestering kommer hända. Det finns allt för många olika faktorer involverade för att kunna sätta en klar tidsram och vi kan aldrig få saker att hända fortare än det var menat.


”Universum har aldrig bråttom, saker händer när det är precis rätt tid för dig”.