ALLMÄNNA VILLKOR VID

KURSBOKNING & MEDLEMSKAP

Genom att boka din plats godkänner du nedanstående villkor.

BETALNING FYSISKA KURSER

Fysiska kurser kan väljas att betala via FAKTURA eller med KLARNA.

Betala med Faktura

När du bokar din plats får du TVÅ separata fakturor.

 

  1. Den första fakturan är anmälningsavgiften på 500kr, som ska betalas inom tre dagar för att garantera din plats. Anmälningsavgiften dras ifrån det totala beloppet. 

  2. Den andra fakturan är på resterande summa, och ska betalas senast 14 dagar innan kursstart. 

Betala med Klarna

När du väljer att betala med Klarna skickas en unik länk till dig via SMS. Genom länken loggar du in i Klarna och godkänner köpet med ditt Bank-ID. 

Genom Klarna kan du välja att betala med kort, faktura eller dela upp din betalning.

Observera att Klarnas egna villkor tillkommer vid delbetalning. 

BETALNING DIGITALA KURSER & MEDLEMSKAP

Digitala kurser (onlinekurser) betalas direkt vid köp med betal- eller kreditkort genom Stripe.

Medlemskap (Youphoria Sisterhood) betalas månadsvis, halvårsvis eller årsvis med betal- eller kreditkort genom Stripe. 

Stripe är en amerikansk finansiell programvara för e-handelswebbplatser och mobilapplikationer. Stripe är en extremt säker plattform för att skicka och ta emot betalningar. Stripe är en PCI Service Provider Level 1, vilket är den högsta nivån av certifiering tillgänglig inom betalningsindustrin. Kort sagt är all betalningsinformation som skickas genom Stripe väldigt tryggt och säkert.

AVSLUTA MEDLEMSKAP YOUPHORIA SISTERHOOD

Ditt medlemskap måste avslutas minst 24 timmar innan nästa betalningsperiod för att du inte ska bli fakturerad för en ny månad.

Dras din betalning exempelvis den 20:e i varje månad, behöver du avsluta ditt medlemskap den 19:e. Annars har du påbörjat en ny period och ditt medlemskap avslutas nästföljande månad.

Du kan när som helst själv säga upp ditt medlemskap inne i medlemsportalen.

1. Gå in i Inställningar 
2. Klicka på Faktureringsinformation
3. Vid Aktiva prenumerationer, klicka på knappen Avbryt. 

När du gjort detta så har du tillgång till allt material till slutet på din betalningsperiod. 

OMBOKNING AV FYSISKA KURSER

(Observera att från och med den 31/8-2020 är ombokning till fysiska kurser ej längre garanterad eftersom jag inte längre har kvar mina egna lokaler och därför inte utför fysiska kurser lika regelbundet som förut.)

Ombokning ska se skriftligt.

 

Vid byte till annat kursdatum gäller följande villkor:
 

  • Vid ombokning 31 dagar eller mer före kursstart debiteras ingen avgift.

  • Vid ombokning förfaller fakturan till betalning på ursprungligt förfallodatum.

  • Ombokning är på stand-by, vilket betyder att du blir uppskriven på en stand-by lista och får erbjudande om plats endast om det fortfarande finns tillgängliga platser kvar, 1 vecka innan nästa kursstart.

  • Vid stand-by får du ett mejl med erbjudande om plats och har då 24h på dig att svara, annars går platsen vidare till nästa person på stand-by listan.

  • Om samma kurs finns tillgänglig i digital version, kommer du få erbjudande om att kunna byta till den versionen, på villkor att den digitala kursen inte är avsevärt dyrare än livekursen. 

AVBOKNING AV FYSISKA KURSER

Anmälan är bindande och kurs som avbokas återbetalas ej, såvida inte platsen kan ersättas.

 

Du har möjlighet att överlåta din plats till någon annan om du inte själv kan delta, eller boka om din plats enligt ovan.

SJUKDOM VID FYSISKA KURSER

Vid sjukdom försöker jag i möjligaste mån boka om ditt kurstillfälle enligt villkoren för ombokning ovan.

 

Sjukdom ska meddelas snarast, styrkas med läkarintyg, samt inte kunna förutses vid tidpunkten för kursanmälan. 

ÅNGGERRÄT VID KÖP AV FYSISK KURS, ONLINEKURS OCH MEDLEMSKAP

För privatpersoner tillämpas lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du som privatperson har möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från den dag du gjorde din anmälan, under förutsättning att kursen inte påbörjats innan dess.

Observera att om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela detta via e-post till info@angelicaweston.com innan ångerfristen löper ut. Ange tydligt i mejlet att du vill utnyttja din ångerrätt. Ångrar du dig inom ångerfristen kommer din kursavgift återbetalas inom 30 dagar från det vi mottagit dina bankuppgifter. 

Ångerrätten gäller INTE för digitala kurser, medlemskap eller nedladdningsbara produkter eftersom dessa anses vara direktkonsumtion och omfattas därför inte av ångerrätten.

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR

Om någon kurs inte skulle samla tillräckligt många deltagare, eller av annan anledning måste ställas in, förbehåller vi oss rätten att skjuta upp eller ställa in utbildningen 29 dagar före starten. Givetvis erbjuds du då plats vid nästkommande utbildning.

Youphoria & Angelica Weston ansvarar inte för några kostnader som kan uppstå för deltagaren på grund av flyttad, ändrad eller inställd utbildning.

UTBILDNINGSMATERIAL

Kursmaterial som ingår i kursen står beskriven i respektive kursbeskrivning.

KOST & LOGI

 

I kursavgiften ingår fika, frukt och nötter. Lunch ingår normalt ej i utbildningen. Eventuellt logi ordnas och betalas av deltagaren själv. (Meddela eventuella allergier i god tid innan kursen.)

 

INSTÄLLD KURS ELLER BYTE AV KURSLOKAL

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs, varvid alla eventuella inbetalda avgifter återbetalas eller möjlighet till ombokning erbjuds. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi förbehåller oss även rätten att vid behov byta kurslokal.

IMG_6465.JPG.jpg
Copyright Youphoria - Angelica Weston
(+46) 0735 - 088 199
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon