top of page

Om Mig

See the Light, Be the Light, Work the Light.

Jag brinner för att hjälpa kvinnor hitta sina unika själsgåvor, lära sig lyssna på sin inre vägledning och sedan kunna dela sina gåvor med världen.

 

Det handlar inte bara om att hitta meningen med livet - du behöver också lära dig verktygen så du vet hur du själv kan skapa din framtid. 

Jag vet att du har ett unikt syfte och att du är här, på denna jorden, just nu, av en anledning.  Du har gåvor att dela med världen och min önskan är att hjälpa dig med det. 

Some see a Weed... Some see a Wish.

4.Kick-Start-Your-Success-Mindset.jpg

Vem är jag?

Jag är född och uppvuxen i södra Skåne och som liten var jag en klassisk högpresterande, ”duktig flicka”, som gärna var alla till lags, fick toppbetyg i skolan, hjälpte allt och alla… och satte mig själv sist.

Mitt värde låg i mina prestationer, dvs. om jag inte presterade eller gjorde saker för andra, tyckte jag att jag var värdelös.

Som liten var jag öppet intuitiv och pratade om saker jag kände, visste eller såg. Jag var både medial och högkänslig. Men denna gåvan tryckte jag undan mer och mer i tonåren eftersom jag så gärna ville vara som alla andra.

Jag var ett överviktigt barn och blev retad för detta. Jag kände mig aldrig vacker. Men jag hade en gåva för att inspirera och få andra att må bra.

Eftersom jag aldrig själv känt mig vacker blev det en viktig del för mig att hjälpa andra att känna sig vackra. Så jag utbildade mig till, och jobbade i många år, som make-up artist och frisör.

Under denna perioden var mitt liv väldigt stressigt och fokuset var alltid på andra. Jag ägde först en salong i Malmö, arbetade senare som make-up artist på två stora Hollywood filmer och senare som stylist på en högprofilerad salong i London. 

Jag bodde i London i fem år (istället för ett) eftersom jag träffade mitt livs kärlek.

 

Som frisör lärde jag mig tidigt att "hålla masken" och trycka undan mina egna behov. Det har krävts mycket arbete att lära mig känna vad jag själv behöver, lyssna på min kropp och ära mina behov och önskningar.

När jag befann mig på ”botten av min källa”, tömd och utmattad, väcktes en längtan inom mig. Jag behövde hitta mig själv igen.

Att bränna ut mig visade sig bli en stor gåva eftersom det tvingade mig att åter börja lyssna till min själ och leta efter min mening här i livet. Jag började lyssna och följa guidningen som kom till mig och bit efter bit, lades en väg fram, som ledde till den jag är och det jag jobbar med idag.

Skärmavbild 2020-01-04 kl. 22.54.41.png

Mitt Varför.

När jag mådde dåligt fick jag ingen hjälp, det fanns ingen som kunde guida mig ut ur askan och lära mig flyga igen. Detta fick jag lära mig själv.

Första gången flydde jag ifrån problemen. Jag trodde att om jag tog mig ur min stressande omgivning och fick tillräckligt med återhämtning så skulle jag må bra igen. Men när jag kom tillbaka till Sverige upptäckte jag att inte mycket hade förändrats. Jag reagerade på samma sätt som jag gjorde för fem år sedan.

Jag behövde lära mig ett nytt sätt att leva på, där jag ärade mig själv, mina gränser och behov. Framförallt behövde jag lära mig att våga lyssna på min inre vägledning och följa den.

Jag har gått många utbildningar sedan dess och spenderat en mindre förmögenhet för att lära mig leva bra.

Varje utbildning har lett mig vidare till nästa steg i min utveckling. Detta har skapat en enorm förståelse för hur vi fungerar som människor och allra viktigast, hur vi fungerar som själar i mänsklig form.

Jag har satt ihop de bästa pusselbitarna från utbildningar och erfarenheter och skapat verktyg och program som anpassas efter varje individ.

Jag anser att alla har rätt att leva ett bra, meningsfullt och glädjefyllt liv där vi inte bara fokuserar på hur vår hjärna reagerar rent fysiskt utan där vi även lyssnar till vår själ och låter vår inre vägledning visa vägen.

Vad jag tror på.

Det är min tro att vi alla är här av en anledning, att vi alla har ett syfte och lärdomar vi ska lära i detta livet. Jag tror att min resa, mina svårigheter och gåvor har varit nödvändiga för att ge mig den förståelse och kunskap som krävs för att hjälpa andra som går igenom samma sak.

Om du inte har besökt botten av din egen källa, både emotionellt och psykiskt, så kan du aldrig veta hur det känns att befinna sig i det som kallas ”the dark night of the soul”. Jag har varit där och jag har tagit mig upp igen.

Det är mitt syfte att vara en guide för dig, att hjälpa dig hitta din unika uppgift i detta livet, lära dig lyssna på din rytm, din själ och din unika guidning så att du kan dela dina gåvor med världen.

För att kunna hjälpa andra behöver du lära dig att följa din inre vägledning, på alla sätt som den kommer till dig.

Vi lever inte linjärt. Vi lever cykliskt. Alla har sin egen rytm, sina egna gränser, styrkor och behov. Jag har lärt mig leva efter mina och det har förändrat mitt liv. 

 

Förr så ”hände livet mig” och jag reagerade därefter. Det var stressigt och jag kände mig ofta överväldigad. Jag hade för många och för höga mål som inte gav mig någon glädje i slutändan. Jag levde för att överbevisa någon/något om att jag kunde klara vad som helst, jobba hur mycket som helst, prestera hur mycket som helst. Men jag hade aldrig tid att glädjas åt mina framgångar.

Nu lyssnar jag. Jag lyssnar på min själ. Jag lyssnar på min kropp. Jag lyssnar på mina guider. Jag lever efter min rytm, mina förutsättningar och mina behov.

Att leva medvetet ger mycket mer energi över för att ge till andra, eftersom jag inte slösar energi på sånt som är onödigt.

16.png

Mina gåvor.

Som högkänslig (hsp) har jag lätt för att känna andras energier och känslor, detta brukar kallas för clairsentient (klart kännande), vilket är till stor fördel i mitt arbete eftersom jag ofta kan sätta ord på hur du mår, även om du inte själv kan göra det. Jag känner också av energimässiga blockeringar, både i ditt energisystem (dina chakran) och i ditt mindset.

Jag är också claircognizant (klart vetande), vilket betyder att jag vet saker som inte blivit berättade för mig. Jag kanaliserar Akasha energin. Denna energin innehåller information om alla själar som någonsin funnits. Akasha arkivet kallas ibland för Livets bok.

Jag har starka band med Shakti. Shakti är den energi som skapar genom oss, den gudomligt feminina energin som finns i allt levande. Jag tar också emot budskap från Ljusalverna, Änglarna och Uppstigna Mästare.

Min största gåva är att kunna se "Ljuset" i andra, hjälpa dem tro på sig själva, komma över sina blockeringar och dela sina gåvor med världen. 

Vad jag gör.

Jag hjälper framförallt kvinnliga ljusarbetare och empater att hitta sin egen väg, syfte och mening i detta livet. Jag hjälper dem också att dela sin unika gåvor med världen genom att antingen arbeta med sina gåvor i ett eget företag eller väva samman dem med vad de redan arbetar med.

De som kommer till mig har ofta redan gått igenom sin ”dark night of the soul”, de har kämpat för mycket och för länge, de har nått sina mål men insett att de ändå inte känner någon glädje eller mening.

Jag jobbar med själens hela livscykel, alltså inte bara det som hänt i detta livet. När jag hjälper dig betyder det att jag tittar på dina tidigare liv, karmiska cykler du tagit med dig in i detta livet och vilka själskontrakt du har att uppfylla.

Jag tittar på varför du valde att födas till detta livet och vad ditt syfte och mening är. Jag tittar också på hur ditt liv ser ut idag, vilka hinder du kämpar med, vilka dina styrkor är och vilka verktyg du behöver lära dig för din återhämtning och utveckling.

Jag hjälper dig sedan först att skapa plats för själsligt och intuitivt arbete, lära dig lyssna på din inre röst, följa din inre guidning och din egen väg. Det är alltid viktigt att börja där du är och att alltid börja med dig själv.

 

Du behöver bemästra ditt eget välmående och energiarbete innan du kan hjälpa andra – annars kommer du till slut tömma dig själv.

Därefter hjälper jag dig att sprida ditt unika ljus och arbeta med dina gåvor.

 

See the light. Be the light. Work the light.

22.png

Hur du kan arbeta med mig.

YOUPHORIA SISTERHOOD

Mitt medlemskap Youphoria Sisterhood är skapat för att hjälpa dig utveckla dina själsgåvor, lyssna på din inre vägledning och arbeta med dina energier för att manifestera det liv du önskar och drömmer om.

 

Det är särskilt för dig som är högkänslig (hsp) eller arbetar som lightworker eftersom vi är extra känsliga för energier. Att fortsätta utvecklas och arbeta med oss själva är nödvändigt för att fylla på vår egen inre källa och bibehålla balansen

DIPLOMERAD KRISTALLHEALER

Jag har utbildningar i Kristallhealing och Kristallnät, vilka både är fantastiska verktyg för personlig utveckling, balansering av energierna i kroppen och manifestering.

I Kristallhealing kursen får du lära dig att balansera chakrasystemet, rena auran och arbeta med kristallers energier för healing, personlig utveckling och återhämtning.

I kursen för Kristallnät får du lära dig att arbeta med kristallerna på ett helt annat sätt genom att skapa kraftfulla "nät" av kristaller som sänder energi för healing, manifestering och mycket annat.

A LIGHTWORKERS BUSINESS

Snart kommer också min signaturkurs "A Lightworkers Business" där jag samlat allt du behöver för att skapa ditt eget företag och arbeta med din själs gåvor. Denna kurs fokuserar inte bara på företagsbiten – även om den praktiska delen är HELT fantastisk och kommer ge dig ett helt nytt sätt i hur du ser på företagande och marknadsföring – den fokuserar också mycket på dig, ditt mindset, dina blockeringar och din förmåga att skapa och manifestera.  

Mina utbildningar.

Licensierad Mental Tränare

Utbildad i Mental träning på Skandinaviska Ledarhögskolan (Uneståhl Education) under ledning av Prof. Phil. Dr. Lars-Eric Uneståhl.

Registrerad i Mentala Tränarförbundet. www.mentalatranarforbundet.se/

 

Stresscoach

Diplomerad Stresscoach genom Skandinaviska Ledarhögskolan (Uneståhl Education)

 

Målbildstränare
Diplomerad Målbildstränare på Skandinaviska Ledarhögskolan (Uneståhl Education)

Certified Crystal Healer

Certifierad Kristallhealer av Judy Hall

Certified Crystal Healing Level 3

Certifierad i kristallhealing nivå 3 genom Stonebridge College UK.

 

O.A. Dip. Joint Professional Life Coaching and Councelling

Diplomerad Samtalsterapeut och Life Coach och registrerad i College of Guild Graduates Register.

 

O.A. Dip. Cognitive Behavioral Therapy (CBT)

Diplomerad i Kognitiv Beteende Terapi (KBT) och registrerad i College of Guild Graduates Register.

 

O.A. Dip. Mindfulness Based Cognitive Behavioural Therapy
Diplomerad i Mndfulness baserad Kognitiv Beteende Terapi (KBT) och registrerad i College of Guild Graduates Register.

 

O.A. Dip. Depression Management

Diplomerad i Depressionshantering och registrerad i College of Guild Graduates Register

 

O.A. Dip. Grief and Bereavement Counselling

Diplomerad i Sorg- och Förlusthantering och registrerad i College Guild of Graduates Register.

 

O.A. Dip. Psychology

Diplom i Psykologi och registrerad i College Guild of Graduates Register.

 

O.A. Dip. Conflict Management

Diplomerad i Konflikthantering och registrerad i College of Guild Graduates Register.

 

O.A. Dip. Meditation Practitioner

Diplomerad i Meditations praktik och registrerad i College of Guild Graduates Register.

O.A. Dip. Psychic Counseller
Diplomerad i Intuitiv Terapi och registrerad i College of Guild Graduates Register

Mentorskapsprogram

Jag har också gått ett aktivt Mentorskapsprogram hos Sonia Choquette som är en av världens ledande Andliga Lärare och författare till många spirituella böcker.

B-School by Marie Forleo

Kurs i digitalt företagande och marknadsföring.

Digital Course Academy & List Builders Society by Amy Porterfield

Kurs i skapandet av Digitala Kurser, Webinars och Listbuilding.

Tribe by Stu McLaren

Mentorskap i Medlemskap, Community, Lansering och Marknadsföring

HPX Courses (High Performing) by Brendon Burchard

Kurser i sund högprestering, effektivt lärande och varande.

Female Entrepreneur Association by Carrie Green

Kurser i kvinnligt entreprenörskap och marknadsföring.

The Desire Map Course by Danielle Laporte

Kurs i att sätta mål och riktlinjer efter våra känslor istället för konsumering.

Teaching the Teachers by Marianne Williamson

Kurs i att lära ut med hjärta och själ baserat på A Course in Miracles.

bottom of page