top of page

SOUL PURPOSE
BUSINESS COACHING

poster_tjänster.png

Vem är detta för?

Vill du arbeta med (och kunna försörja dig på) dina unika själsgåvor och healing arbete?

Jag har satt ihop ett helt unikt coaching paket för dig där du får klarhet i:

 1. Vad är ditt syfte och vem tjänar du?

 2. Hur du skapar en högvibrerande verksamhet

  (online eller fysisk)

 3. Hur du kommunicerar ditt budskap & skapar förtroende

 4. Hur du skapar högvibrerande erbjudanden & tjänster

 5. Hur du når ut till dem som behöver dig

Du har ett högre syfte

Det är min djupaste tro att vi alla har ett högre syfte. Du har unika gåvor som du är här för att dela med världen. Djupt inom dig vet du detta också, men du har kanske fastnat för att du inte vet HUR du ska göra detta.

Jag har arbetat som egen företagare sen jag var 19år och allt för ofta ser jag hur ljusarbetare bränner ut sig för att de försöker tjäna hela världen samtidigt eller för att de tar på sig för mycket. Du är inte här för att offra ditt eget välmående genom att tjäna andra. 

 

Ofta ser jag också hur ljusarbetare kämpar med att erbjuda och ta betalt för sina gåvor, även om de är helt fantastiska på det de erbjuder (ex. healing, vägledning, osv) och hjälper andra enormt.

 

Jag vet av erfarenhet att detta leder till att du snabbt förlorar din gnista och så småningom bränner ut dig eftersom jag själv brände ut mig när jag försökte göra och vara allt för alla.

 

Så igen: Du är inte här för att offra ditt eget välmående genom att tjäna andra. 

För många andliga entreprenörer kan det också kännas fel att se ljusarbete som ett yrke, vi har en djup inprogrammering om att det inte är spirituellt att ta betalt.

 

Men sanningen är att världen behöver fler personer som du! Du är här för att bidra till ett stort energiskifte, både hos enskilda personer och i hela världen genom de ringar på vattnet transformationen hos dina kunder skapar. 

Om du inte gör allt i din makt för att nå ut till dem som dina gåvor kan hjälpa - gör du världen en stor otjänst.

Du behövs.

1.jpg

Steg 1 - Din inre glöd

Ditt syfte är ditt VARFÖR, det är "hjärtslagen" som driver dig framåt - alltså anledningen till att du känner dig kallad till detta.

 

Du har ett högre kall och det är SÅ oerhört viktigt att identifiera ditt "hjärtslag" för att du inte ska tappa gnistan och glöden som behövs för detta ljusarbete. 

Likadant är det viktigt att identifiera VEM det är du tjänar. Det är lätt att tänka att ALLA kan ha glädje av det du erbjuder, men det är inte alla som är en bra energimässig matchning för dig.

Tro mig. När du identifierar vilka människor som är en bra matchning för dig, blir det en glädje att tjäna dessa, varje dag. Att försöka tjäna alla kommer snabbt dränera dig på energi och livsglädje.

Fokus: Ditt Varför, Din ideala kund (ICA) & Din framtida kund

2.jpg

Steg 2 - Din unikhet

Låt oss vara ärliga. Det finns säkert redan många som gör det du gör.

 

Det positiva är att det finns ingen som du.

 

Det är DU som gör ditt ljusarbete och det du erbjuder unikt.

 

Du står ut i mängden genom den du är (ditt brand) och upplevelsen du erbjuder. 

Vare sig du vill jobba online eller ha en fysisk verksamhet behöver du få klarhet i hur din plattform ska se ut så att det är lätt att förstå vem du är, vad du erbjuder och hur de kan arbeta med dig.
 
Jag hjälper dig få klarhet i det som gör dig unik och hur du står ut i mängden. 

Fokus: Ditt Varumärke (ditt brand) & Mindset, Hemsida & Lokal

3.jpg

Steg 3 - Ditt budskap.

Genom att dela med dig av värdefull kunskap redan innan någon har bett om din hjälp skapar du förtroende och bygger relationer.

 

Ofta är människor osäkra och vill veta mer om dig, vad du erbjuder och står för, innan de vill arbeta med dig.

 

Framförallt vill de veta hur du kan hjälpa dem.

 

Det är aldrig en tjänst människor köper utan transformationen eller resultatet de får, från den tjänsten.

Därför är det viktigt att du är helt klar om ditt budskap och din kommunikation, så det vet hur du kan hjälpa dem. 

Hur vill du leverera ditt budskap och vilket sätt är bäst för de som du vill hjälpa? Jag hjälper dig hitta det bästa sättet för dig och dina gåvor. 

Fokus: Klarhet i ditt Budskap & Kommunikation, Välja en plattform ex. blogg, podcast, videos, etc. 

4.jpg

Steg 4 - Vad du erbjuder

Det du erbjuder är inte samma sak som dina tjänster.

 

Det du erbjuder har ett energimässigt värde eftersom det ger din kund en transformation och unik upplevelse.

 

När du får klarhet i exakt vad det är din ideala kund behöver och vilken transformationen de är ute efter, blir det lättare att skapa erbjudanden som paketerar dina tjänster och skapar denna transformerande upplevelsen.

Detta är väldigt viktigt att ha klarhet om, eftersom om du erbjuder för många olika saker och kunden får för många val, blir de snabbt överväldigade och väljer... inget alls. 

Jag hjälper dig få klarhet i hur du skapar dessa högvibrerande erbjudande från dina tjänster och hur du levererar dem.

Fokus: Dina tjänster & erbjudanden, Priser & Money Mindset.

5.jpg

Steg 5 - Hur du når ut

Idag räcker det inte att hänga ut en "öppet-flagga" eller sätta in en annons i tidningen och tro att rätt personer ska hitta dig.

 

Det räcker heller inte att du ber universum eller dina änglar & guider att skicka rätt personer till dig om du inte visar att du finns och vem du tjänar.

 

Be istället dina änglar och guider om vägledning om var du behöver synas för att rätt personer ska kunna hitta dig.

Marknadsföring ger tyvärr ofta en tråkig känsla idag eftersom många associerar det med pushiga försäljare som försöker övertyga dig om att du behöver något du inte vill ha eller försöker lura dig att köpa något du inte behöver.  
 
Jag hjälper dig förstå hur du kan marknadsföra dig på ett högvibrerande sätt, där du gör det lätt (för de som letar efter dig) att hitta dig, gör det lätt att förstå vad du erbjuder och gör det lätt att förstå hur du kan hjälpa dem.
 
Målet med högvibrerande marknadsföring är att rätt person ska se det och tänka "detta är precis vad jag behöver och vad jag har letat efter". 

Jag hjälper dig få klarhet i hur du bäst når ut till de som behöver dig och hur du gör det lätt för dem att hitta dig.

Fokus: Själslig Marknadsföring & Planering samt välja plattform för marknadsföring (email, instagram, facebook, pinterest etc. 

Gratis Clarity Samtal

Boka ett Gratis Clarity Samtal på 15min för att får mer information och för att ta reda på om jag är rätt person för att hjälpa dig med detta. 

Om du vill få mer klarhet om ditt syfte och sättet du erbjuder dina gåvor till dem som behöver dig och därmed göra skillnad, inte bara för dina kunder, utan för hela världen, med de ringar på vattnet ditt ljusarbete för med sig genom dem du hjälper - då är detta programmet för dig!

 

Oavsett om du är precis i uppstarten eller om du redan har ett företag och vill ta det till nästa nivå med mer mening och intention, kommer dessa fem stegen transformera både ditt dig och ditt företag eftersom du får en klar och tydlig kompass och karta för hur DU bäst tjänar världen.

Steg_1_-_Din_inre_glöd.jpg

Jag tror du startade din verksamhet med visionen av att vara en del av något större och hjälpa människor på olika sätt. Men kanske känns det komplicerat, som ett evigt kämpande eller som att du fastnat i alla "företags-bitarna" och därför inte kan fokusera lika mycket tid på det som är din gåva och det du erbjuder.

Jag vet hur det är att känna sig konstant överväldigad och som att man aldrig "hinner ikapp" och jag lovar att det blir SÅ mycket lättare och mer glädjesamt när du har dessa bitarna på plats. 

 

Är du redo för mer mening, mer inverkan och mer överflöd och mindre kämpande och överväldigande?

Vad är viktigt?

När du får klarhet i dessa fem områden kan du lägga ditt största fokus på att tjäna de som behöver dig.

Att ha eget företag innebär att du behöver "bära många hattar", särskilt om du är ensam i ditt företag. Det är inte bara dina tjänster du kommer behöva lägga tid på.

Men när du vet:

 

 • Vad som driver dig

 • Vad som gör dig unik

 • Vad ditt budskap är

 • Vad du erbjuder

 • Hur du når ut

Då kan du spendera din tid på det som är viktigast - att dela dina gåvor med världen.  

10.png

Detta ingår:

 • 10 VECKORS PROGRAM - tillgång till programportalen och lektionerna livet ut.

 • 5 x 45min PERSONLIGA COACHINGSAMTAL I ZOOM - samtalen spelas in så du kan titta/lyssna på dem igen när du vill. (Övrig kommunikation sker via mejl)

 • SKRÄDDARSYDD COACHING EFTER DITT BEHOV.

 • 5 x ARBETSBOK - arbetsboken innehåller information och instruktioner för varje steg i programmet med möjlighet att dokumentera och utforma din personliga plan.

 • TILLGÅNG TILL PRIVAT FACEBOOK GRUPP FÖR FORTSATT SUPPORT & FEEDBACK. 

Din investering; 11000kr (exkl.moms)

Så här går det  till

Detta är ett 10 veckors, 1:1 program, varvat med inspelade videolektioner.
 
Upplägget är skapat på detta sätt både för att du inte ska behöva betala extra för 1:1 tid med mig (för information som är allmän och överblickande), men också för att jag genom erfarenhet vet att man snabbt kommer vidare när det varvas på detta sätt. ​

Vi börjar med att få klarhet i var du är just nu och vad du behöver lägga mest fokus på och börjar sedan programmet i programportalen, där varje steg låses upp till dig efterhand. 

När du gått igenom Steg 1 i programportalen kommer du få uppgifter som du arbetar dig igenom, genom att svara på frågor i arbetsboken som ingår till varje steg. På det viset är du förberedd och har kommit så långt du kan på egen hand, fram till vårt coachingsamtal för det steget.

I våra coachingsamtal går vi igenom vad du kommit fram till och jag coachar dig sedan vidare, hjälper dig pussla ihop alla bitar och hjälper dig få klarhet och fokus på dina nästa steg inför nästa del i programmet.

Sedan fortsätter programmet på samma sätt enligt nedanstånde programupplägg. 

PROGRAMUPPLÄGG:

Vecka 1 - Video & Övningar i Arbetsbok (Steg 1) - Enskilt Arbete
Vecka 2 - Personligt Coachingsamtal & Nästa steg
Vecka 3 - Video & Övningar i Arbetsbok (Steg 2) - Enskilt Arbete
Vecka 4 - Personligt Coachingsamtal & Nästa steg
Vecka 5 - Video & Övningar i Arbetsbok (Steg 3) - Enskilt Arbete
Vecka 6 - Personligt Coachingsamtal & Nästa steg
Vecka 7 - Video & Övningar i Arbetsbok (Steg 4) - Enskilt Arbete
Vecka 8 - Personligt Coachingsamtal & Nästa steg
Vecka 9 - Video & Övningar i Arbetsbok (Steg 5) - Enskilt Arbete
Vecka 10 - Personligt Coachingsamtal & Nästa steg

Genom att varva programmet med eget arbete och personlig coaching, får du en unik möjlighet att snabbt komma vidare genom att få klarhet i vad du behöver mest, därefter hjälp med att "sätta ihop alla bitar" och sedan få dina nästa steg. 

Spend more time doing what works,

and less time doing what doesn't work.

 

~ Stu McLaren.

Gratis Clarity Samtal

Boka ett Gratis Clarity Samtal på 15min för att får mer information och för att ta reda på om jag är rätt person för att hjälpa dig med detta. 

bottom of page