top of page
Hur fungerar Stresshealing?

I denna behandling kombinerar jag kristallhealing med olika kognitiva

metoder för hantering och återhämtning av kronisk stress.
Kronisk stress gör att våra normala energinivåer blir kaotiska.

Mäter man energinivåerna i kroppen i ett ”kamp & flykt” tillstånd,

jämfört med ett harmoniskt & avslappnat tillstånd, kan man se energinivåer

som går från kaos tillbaka till fridfullhet.


När vi utsätts för stress under en längre tid, så kallad kronisk stress, kan det ta oerhört lång tid för kroppen att återställa balansen av energierna igen.
Kristallhealing påskyndar detta förloppet eftersom kristallers energinivåer alltid är konstanta och perfekta, de förändras aldrig, till skillnad från kroppens. Exakt hur lång tid det tar beror på hur länge stressen har pågått och hur bra kroppen är på att återhämta sig.
Vetenskapliga undersökningar visar dock att kristaller påskyndar processen av att lugna ner uppstressade celler, jämfört med om de får lugna ner sig själva. Likadant agerar kristaller som en stämgaffel med kroppens energier och hjälper dem att komma tillbaka till sin rätta frekvens.

gettyimages-1065120298-640x640.jpg

Här har jag kombinerat de bästa delarna av varje teknik och satt samman dessa till ett kraftfullt verktyg för att hantera den inre stressen som vi alla upplever idag.


Skräddarsytt efter dina egna behov får du lära dig tekniker och metoder för att hantera stressmoment i alla situationer, du får lära känna dig själv på djupet och får en helt annan förståelse för hur du fungerar.

 

Du får även chansen att ventilera, hjälp med att lösa problem eller hinder och stöd och support inom livets alla frågor.

Denna sortens terapi passar dig som upplever att tiden inte räcker till, som ofta känner att det måste finnas mer i livet än vad du nu upplever, som är- /eller är på väg att bli utmattad/utbränd eller som vill lära dig hantera din stress i förebyggande syfte.

Stresshantering är berättigat till Friskvårdsbidrag.

Detta ingår i en session:

  • Terapi och vägledning

  • Verktyg och tekniker för stresshantering

  • Kristallutlägg och avslappning

  • Aurarensning

  • Medial vägledning

När vi avslutar en session så gör jag alltid en aurarening. Detta betyder att jag rensar ditt energifält från negativa energier som du antingen tagit med dig, som andra har lämpat över på dig eller som kommit upp till ytan efter sessionen. När man arbetar med sina känslor kommer ofta mycket underliggande eller undanträngda energier upp till ytan och fastnar i energifältet runtomkring dig. För att dessa energier inte ska ta på din energi behöver vi rensa bort dem.

Likaså under själva sessionen kommer du ha kristaller som ligger runtomkring dig där du sitter och ibland kan du även få kristaller att hålla under tiden. Detta är för att kristaller är fantastiska på att leda, förstärka och omvandla energi. Känslor är ren energi och kristaller kan vara till stor hjälp att ta upp undanträngda känslor, göra det lättare att hantera jobbiga känslor efterhand som de kommer upp till ytan och även omvandla negativ energi, från känslor, till positiv.

 

Under tiden du ligger med kristaller tar jag emot budskap från dina änglar eller själsguider och dessa förmedlar jag om du önskar. Detta frågar jag alltid om innan sessionen börjar så att du är bekväm med att budskap kommer. Vill du inte höra några budskap så behöver du absolut inte det.

Så här går det till:
o-poder-do-quartzo-para-superar-conflito
behandling.jpg
Ring och Boka Tid på
0735-088199
kristallhealer.png

Vill du också arbeta med kristallhealing?

Jag håller utbildningar till Diplomerad Kristallhealer i min kurslokal i Svedala.

 

Du kan läsa mer om denna utbildningen och se kursdatum här. 

bottom of page