top of page

KRISTALLERS ENERGI & VISDOM
(Onlinekurs)

Kristallkurs Kristallers Energi & Visdom

Lås upp Kristallernas Visdom

Upptäck kristallernas helande kraft och lås upp deras visdom i denna specialinriktade onlinekurs.

Lär dig hur kristallers energi och visdom kan användas för både healing och vägledning och prova på olika tekniker för att lära dig "tappa in i" kristallernas djupa visdom och hemligheter. 

Vem är denna kurs för?

Vill du lära dig hur kristallers unika energifrekvenser kan användas för att öka ditt välbefinnande och få en djupare kontakt med din inre visdom? Då är denna kurs perfekt för dig.

 

Kursen är utformad för att hjälpa dig bygga upp en mer personlig relation med dina kristaller, så du kan lära dig samarbeta med dem på ett mer meningsfullt sätt och använda deras olika energi-inriktningar till din fördel.

Den här kursen är alltså för dig som vill:

 • Fördjupa din kontakt med kristaller

 • Få en förståelse för deras energier

 • Utforska kristallernas inre visdom

 • Låta dem visa dig olika vägar för din personliga och själsliga utveckling.

ISS-Setting-Intentions-20.jpg

DEL 1: INTRODUKTION

 

Du får förståelse för hur du alltid tar emot en viss blandning av en kristalls energi och visdom när du använder en kristall och hur du kan fördjupa kontakten med kristallen genom att lära dig skillnaden på vad dessa två inriktningar handlar om.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om vad du kan förvänta dig när du använder kristaller för dessa olika syften.

DEL 2: KRISTALLER & HEALING

 

Här får du lära dig varför kristallers energifrekvenser är så unika och hur de påverkar dig när du arbetar med dem. Du får också klarhet om hur de kan användas för balanserande och transformerande healing som är särskilt riktat för din personliga och själsliga utveckling.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om vad målet med kristallhealing är när det används för din personliga och själsliga utveckling.

DEL 3: KRISTALLER & VÄGLEDNING

 

Utforska hur kristaller kan erbjuda dig vägledning & insikt kring vad du behöver energimässigt och hur du kan arbeta med kristallers energier för att öppna upp din inre visdom och vägledning. Du får också veta hur du kan låsa upp den uråldriga visdom som finns lagrad inuti kristaller.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om på vilka olika sätt kristaller kan erbjuda dig vägledning och insikter när du arbetar med dem.

DEL 4: ÖVNINGAR & MEDITATIONER

 

Denna del går igenom de praktiska övningar och meditationer du kommer få prova. Du får bl.a lära dig meditera med en kristall för att ta emot dess vägledning, använda kristaller för att ta emot din egen inre vägledning, samt olika kristalltekniker som öppnar upp olika helande energier för dina chakran.

I slutet av denna del kommer du ha en förståelse för hur de övningar och meditationer som tillhör kursen går till och vad du kan förvänta dig från dem. 

Kristallövning, Kristallmeditation, Kristallers Energi & Visdom

Kraftfulla kristallövningar

Låt kristallerna visa dig HUR & VAD de kan hjälpa dig med och lås upp deras magiska egenskaper genom dessa unika kristallövningar och meditationer.

Varje gång du skapar kontakt med en kristall skapar du en energimässig, elektrisk, vibrationsmässig och multidimensionell kvanteffekt mellan dig och kristallen.

 

Dessa kristallövningar låter dig uppleva kristallernas magi på djupare nivå - du behöver inte tro på det för att det ska fungera - du kommer känna det.

Kristallövning #1

Lär känna din personliga respons på kristallernas egenskaper och bygg upp sammankopplingen mellan kristallens energi och din egen.

Kristallövning #2

Upplev resonansen med kristaller på dina chakra och låt varje chakra låsa upp olika sorters visdom och helande egenskaper inom kristallen.

Kristallövning #3

Meditera med utvalda kristaller och använda alla dina sinnen i en vägledd meditation för att låsa upp dess unika gåvor och visdom.

Vad du kan förvänta dig

Vid slutet av denna kurs kommer du ha en klar förståelse för hur du kan arbeta med kristallers energi och visdom för din personliga och själsliga utveckling.

 

Du kommer kunna använda dina kristaller för att få kontakt med din inre visdom, låta kristallerna vägleda dig, använda deras energier för att lättare ta emot budskap från universum och leva ett mer balanserat och meningsfullt liv.

Denna kursen ger dig en perfekt start om du vill få möjlighet att utforska kristallernas visdom och energi på en djupare nivå och lära dig praktiska sätt att integrera deras energi och visdom för din personliga och själsliga utveckling så du kan dra fördel av allt kristallerna har att erbjuda… då kommer denna kursen ge dig en perfekt start.

 

Missa inte chansen att ta tillvara på kristallernas magi för ditt inre välbefinnande och din personliga utveckling.

Anmäl dig till denna kurs idag och påbörja din resa mot inre visdom och healing!

Arbetsbok & Material

Arbetsbok, Kristallövning, Kristallmeditation, Kristallers Energi & Visdom

En vacker och praktisk arbetsbok ingår i kursen där du kan läsa mer, få inspirerande tips och skriva ner dina upplevelser av de olika övningar och meditationer som ingår i kursen.

Arbetsboken går både att skrivas ut eller antecknas i direkt i din dator, surfplatta eller telefon för att du enkelt ska kunna ta del av den på det sätt som är lättast för dig.

220809-AngelicaWeston-Lumeahpersonalbrandphotography-hi-res-036.jpg

Praktisk Information

Så här går det till:

Starta kursen direkt:

 • Kursen är helt online och du gör den i din egen takt.

Livstids tillgång:

 • Du får livstids tillgång till kursen och materialet efter du köpt den. Du kan alltså påbörja kursen när som helst och repetera den flera gånger om du vill.

Pris, betalning och villkor:

 • Ordinarie pris på kursen är 970kr. Tillfälligt Påsk Erbjudande ger 50% Rabatt på ord.pris t.o.m. Söndag 9/4-2023.

 • Betala smidigt med valfritt kort.

Arbetsmaterial att ladda ner

 • Vacker och praktisk arbetsbok ingår i kursen.

 • Extra arbetsblad för att dokumentera dina upplevelser av kristallövningarna.

 • Alla arbetsböcker och mallar kan laddas ner och skrivas ut. Det finns även en ifyllbar version som du kan skriva i direkt i datorn, telefonen eller surfplattan och spara med dina anteckningar.

Övningar & Meditationer

 • 2st olika Kristallövningar i mp3 format.

 • 1st Kristallmeditation i mp3 format.

 • Samtliga ljudfiler kan spelas upp direkt i kursportalen eller laddas ner och spelas upp offline..

 

Mer hjälp?

 • Få mer stöd i vår privata Facebookgrupp för Youphorias Kursdeltagare.

 • Denna kurs ingår i medlemskapet Youphoria Sisterhood där du kan få ännu mer stöd och hjälp för din personliga och själsliga utveckling. Köper du kursen separat här, har du livstids tillgång till den. Tar du del av den i medlemskapet har du endast tillgång så länge du är medlem. Läs mer om Youphoria Sisterhood här.

Kursen består av

Frågor & Svar.png

VIDEOLEKTIONER

Frågor & Svar (2).png

PERSONLIGA ÖVNINGAR

Frågor & Svar (1).png

ARBETSBÖCKER PDF

6 (2).png

PRAKTISKA ÖVNINGAR

13.png

LIVSTIDS TILLGÅNG

8 (2).png

COMMUNITY

"Jag är så nöjd med den här kursen om kristallers energi och visdom! Kursen var väldigt givande och jag uppskattade verkligen hur jag fick möjlighet att prova flera olika tekniker för att få egna upplevelser och erfarenhet av kristallerna. Kursen var också lätt att gå igenom och proffsigt gjord, vilket gjorde inlärningen enkel och rolig. Dessutom var arbetsböckerna verkligen vackra och praktiska eftersom jag kunde skriva direkt i dem i datorn och spara ner. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill lära sig mer om kristallernas magi och hur man kan använda dem för att öka sin egen energi och visdom."

Astrid Karlsson

Detta ingår:

guld bock.png

ONLINEKURS KRISTALLERS ENERGI & VISDOM (värde 970kr)

guld bock.png

2st KRISTALLÖVNINGAR  (värde 198kr)

guld bock.png

1st KRISTALLMEDITATION (värde 99kr)

guld bock.png

1st DIGITAL ARBETSBOK (värde 198kr)

guld bock.png

EXTRA DIGITALA ÖVNING/ANTECKNINGSBLAD (värde 49kr)

guld bock.png

TILLGÅNG TILL PRIVAT FB-GRUPP FÖR EXTRA STÖD (ovärderlig)

guld bock.png

LIVSTIDS TILLGÅNG TILL KURSEN (ovärderlig)

Sammanlagt värde: 1514kr

Din investering:
970kr

TIDSBEGRÄNSAT
ERBJUDANDE
30% RABATT

Endast 679kr

bottom of page