top of page

KRISTALLERS ENERGI & VISDOM
(Onlinekurs)

Kristallkurs Kristallers Energi & Visdom

Lås upp Kristallernas Visdom

Upptäck kristallernas helande kraft och lås upp deras visdom i denna specialinriktade onlinekurs.

Lär dig hur kristallers energi och visdom kan användas för både healing och vägledning och prova på olika tekniker för att lära dig "tappa in i" kristallernas djupa visdom och hemligheter. 

Vem är denna kurs för?

Vill du lära dig hur kristallers unika energifrekvenser kan användas för att öka ditt välbefinnande och få en djupare kontakt med din inre visdom? Då är denna kurs perfekt för dig.

 

Kursen är utformad för att hjälpa dig bygga upp en mer personlig relation med dina kristaller, så du kan lära dig samarbeta med dem på ett mer meningsfullt sätt och använda deras olika energi-inriktningar till din fördel.

Den här kursen är alltså för dig som vill:

 • Fördjupa din kontakt med kristaller

 • Få en förståelse för deras energier

 • Utforska kristallernas inre visdom

 • Låta dem visa dig olika vägar för din personliga och själsliga utveckling.

ISS-Setting-Intentions-20.jpg

DEL 1: INTRODUKTION

 

Du får förståelse för hur du alltid tar emot en viss blandning av en kristalls energi och visdom när du använder en kristall och hur du kan fördjupa kontakten med kristallen genom att lära dig skillnaden på vad dessa två inriktningar handlar om.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om vad du kan förvänta dig när du använder kristaller för dessa olika syften.

DEL 2: KRISTALLER & HEALING

 

Här får du lära dig varför kristallers energifrekvenser är så unika och hur de påverkar dig när du arbetar med dem. Du får också klarhet om hur de kan användas för balanserande och transformerande healing som är särskilt riktat för din personliga och själsliga utveckling.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om vad målet med kristallhealing är när det används för din personliga och själsliga utveckling.

DEL 3: KRISTALLER & VÄGLEDNING

 

Utforska hur kristaller kan erbjuda dig vägledning & insikt kring vad du behöver energimässigt och hur du kan arbeta med kristallers energier för att öppna upp din inre visdom och vägledning. Du får också veta hur du kan låsa upp den uråldriga visdom som finns lagrad inuti kristaller.

I slutet av denna del kommer du ha klarhet om på vilka olika sätt kristaller kan erbjuda dig vägledning och insikter när du arbetar med dem.

DEL 4: ÖVNINGAR & MEDITATIONER

 

Denna del går igenom de praktiska övningar och meditationer du kommer få prova. Du får bl.a lära dig meditera med en kristall för att ta emot dess vägledning, använda kristaller för att ta emot din egen inre vägledning, samt olika kristalltekniker som öppnar upp olika helande energier för dina chakran.

I slutet av denna del kommer du ha en förståelse för hur de övningar och meditationer som tillhör kursen går till och vad du kan förvänta dig från dem. 

Kristallövning, Kristallmeditation, Kristallers Energi & Visdom

Kraftfulla kristallövningar

Låt kristallerna visa dig HUR & VAD de kan hjälpa dig med och lås upp deras magiska egenskaper genom dessa unika kristallövningar och meditationer.

Varje gång du skapar kontakt med en kristall skapar du en energimässig, elektrisk, vibrationsmässig och multidimensionell kvanteffekt mellan dig och kristallen.

 

Dessa kristallövningar låter dig uppleva kristallernas magi på djupare nivå - du behöver inte tro på det för att det ska fungera - du kommer känna det.

Kristallövning #1

Lär känna din personliga respons på kristallernas egenskaper och bygg upp sammankopplingen mellan kristallens energi och din egen.

Kristallövning #2

Upplev resonansen med kristaller på dina chakra och låt varje chakra låsa upp olika sorters visdom och helande egenskaper inom kristallen.

Kristallövning #3

Meditera med utvalda kristaller och använda alla dina sinnen i en vägledd meditation för att låsa upp dess unika gåvor och visdom.

Vad du kan förvänta dig

Vid slutet av denna kurs kommer du ha en klar förståelse för hur du kan arbeta med kristallers energi och visdom för din personliga och själsliga utveckling.

 

Du kommer kunna använda dina kristaller för att få kontakt med din inre visdom, låta kristallerna vägleda dig, använda deras energier för att lättare ta emot budskap från universum och leva ett mer balanserat och meningsfullt liv.

Denna kursen ger dig en perfekt start om du vill få möjlighet att utforska kristallernas visdom och energi på en djupare nivå och lära dig praktiska sätt att integrera deras energi och visdom för din personliga och själsliga utveckling så du kan dra fördel av allt kristallerna har att erbjuda… då kommer denna kursen ge dig en perfekt start.

 

Missa inte chansen att ta tillvara på kristallernas magi för ditt inre välbefinnande och din personliga utveckling.

Anmäl dig till denna kurs idag och påbörja din resa mot inre visdom och healing!

Arbetsbok & Material

Arbetsbok, Kristallövning, Kristallmeditation, Kristallers Energi & Visdom

En vacker och praktisk arbetsbok ingår i kursen där du kan läsa mer, få inspirerande tips och skriva ner dina upplevelser av de olika övningar och meditationer som ingår i kursen.

Arbetsboken går både att skrivas ut eller antecknas i direkt i din dator, surfplatta eller telefon för att du enkelt ska kunna ta del av den på det sätt som är lättast för dig.

220809-AngelicaWeston-Lumeahpersonalbrandphotography-hi-res-036.jpg

Praktisk Information

Så här går det till:

Starta kursen direkt:

 • Kursen är helt online och du gör den i din egen takt.

Livstids tillgång:

 • Du får livstids tillgång till kursen och materialet efter du köpt den. Du kan alltså påbörja kursen när som helst och repetera den flera gånger om du vill.

Pris, betalning och villkor:

 • Ordinarie pris på kursen är 970kr. 

 • Betala smidigt med valfritt kort.

Arbetsmaterial att ladda ner

 • Vacker och praktisk arbetsbok ingår i kursen.

 • Extra arbetsblad för att dokumentera dina upplevelser av kristallövningarna.

 • Alla arbetsböcker och mallar kan laddas ner och skrivas ut. Det finns även en ifyllbar version som du kan skriva i direkt i datorn, telefonen eller surfplattan och spara med dina anteckningar.

Övningar & Meditationer

 • 2st olika Kristallövningar i mp3 format.

 • 1st Kristallmeditation i mp3 format.

 • Samtliga ljudfiler kan spelas upp direkt i kursportalen eller laddas ner och spelas upp offline..

 

Mer hjälp?

 • Få mer stöd i vår privata Facebookgrupp för Youphorias Kursdeltagare.

 • Denna kurs ingår i medlemskapet Youphoria Sisterhood där du kan få ännu mer stöd och hjälp för din personliga och själsliga utveckling. Köper du kursen separat här, har du livstids tillgång till den. Tar du del av den i medlemskapet har du endast tillgång så länge du är medlem. Läs mer om Youphoria Sisterhood här.

Kursen består av

Frågor & Svar.png

VIDEOLEKTIONER

Frågor & Svar (2).png

PERSONLIGA ÖVNINGAR

Frågor & Svar (1).png

ARBETSBÖCKER PDF

6 (2).png

PRAKTISKA ÖVNINGAR

13.png

LIVSTIDS TILLGÅNG

8 (2).png

COMMUNITY

"Jag är så nöjd med den här kursen om kristallers energi och visdom! Kursen var väldigt givande och jag uppskattade verkligen hur jag fick möjlighet att prova flera olika tekniker för att få egna upplevelser och erfarenhet av kristallerna. Kursen var också lätt att gå igenom och proffsigt gjord, vilket gjorde inlärningen enkel och rolig. Dessutom var arbetsböckerna verkligen vackra och praktiska eftersom jag kunde skriva direkt i dem i datorn och spara ner. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill lära sig mer om kristallernas magi och hur man kan använda dem för att öka sin egen energi och visdom."

Astrid Karlsson

Detta ingår:

guld bock.png

ONLINEKURS KRISTALLERS ENERGI & VISDOM (värde 970kr)

guld bock.png

2st KRISTALLÖVNINGAR  (värde 198kr)

guld bock.png

1st KRISTALLMEDITATION (värde 99kr)

guld bock.png

1st DIGITAL ARBETSBOK (värde 198kr)

guld bock.png

EXTRA DIGITALA ÖVNING/ANTECKNINGSBLAD (värde 49kr)

guld bock.png

TILLGÅNG TILL PRIVAT FB-GRUPP FÖR EXTRA STÖD (ovärderlig)

guld bock.png

LIVSTIDS TILLGÅNG TILL KURSEN (ovärderlig)

Sammanlagt värde: 1514kr

Din investering:
Endast 970kr

 • Vad är Youphoria Sisterhood?
  Youphoria Sisterhood är ett medlemskap och community för själsvägledda kvinnor som vill: Få klarhet om sitt soul purpose. Utveckla sin själs unika gåvor. Fördjupa sin inre vägledning. Lösa upp inre blockeringar. Lära känna sina guider & änglar. Manifestera sina drömmar. Som medlem får man tillgång till vår medlemsportal där det för närvarande finns över 35 olika kurser för personlig & själslig utveckling tillgängliga. Det finns även över 50 vägledda meditationer, samt massor av praktiska övningar och värdefulla ritualer som hjälper dig i din utveckling. Man får också tillgång till vårt fina community av likasinnade systrar och får möjlighet att träffas i våra livecirklar varje månad. Som medlem har du också direkt tillgång till mig där du har möjlighet att boka in privata Gratis Clarity Samtal en gång i månaden så att jag personligen kan hjälpa dig vidare i din utveckling.
 • Vad ingår i medlemskapet?
  Som medlem får du tillgång till vår medlemsportal med personlig inloggning, för att du lätt ska ha överblick över din egen utveckling. Du får också tillgång till vårt privata community på Facebook. Allt detta ingår i medlemskapet och finns tillgängligt direkt i medlemsportalen: Över 35 olika kurser för personlig och själslig utveckling. Över 50 vägledda meditationer. Praktiska Arbetsböcker & Övningar till varje kurs. Vackra Ritualer & Ceremonier. Kristalltekniker & Kristallnät. Livecirklar varje månad. Personliga Clarity Samtal 1:1 med mig varje månad. Nytt och fräscht material läggs till varje månad. Privat Community med likasinnade systrar.
 • Hur tar jag del av kurserna & materialet som ingår?
  Allting finns inne i medlemsportalen. Du loggar enkelt in och får tillgång till alla kurser, videolektioner, meditationer, övningar, osv. Du hittar allt material för den nuvarande månaden OCH alla föregående månader här. Du har tillgång till medlemsportalen från din dator, laptop, surfplatta och smartphone. Du kan också ladda ner alla audio och pdf-filer och spara dem på dina enheter. Och för att göra det enkelt att bli påmind om allt du har tillgång till och den gemenskapen vi delar så skickar jag varje Måndag ett veckobrev till din inbox för att uppmuntra och stödja dig. Du kan också gå med i den privata Facebookgruppen för att hitta nya vänner, fråga frågor och dela med dig av dina upplevelser och framgångar. Detta fantastiska community kommer alltid finnas där för dig!
 • Hur länge måste jag vara medlem?
  Eftersom detta är ett medlemskap för personligt och själsligt växande, är minsta bindningstiden numera 6 månader. Denna sortens inre växande är inte något som kan skyndas fram. När bindningstiden är slut på den form av medlemskap du valt, kan du när som helst med ett enkelt knapptryck säga upp ditt medlemskap i dina inställningar. Efter bindningstiden betalar du för en månad åt gången (om du valt månadsvis betalning) och kan när som helst säga upp medlemskapet utan uppsägningstid. Väljer du årsmedlemskap förbinder du dig på 12 månader eftersom det då ingår extra bonusar, men du kan välja om du vill betala månadsvis eller årsvis.
 • Hur mycket tid behöver jag?
  Det är upp till dig! Det finns ingen tidsgräns utan du kan göra allting helt i din egen takt och precis när och var du vill. Detta är ingen kurs där det finns en början och ett slut. Det finns inga hemläxor eller ett schema du måste följa. Du kan titta på videolektionerna, lyssna på meditationerna, läsa veckobreven och umgås i den privata Facebookgruppen när det passar dig och så ofta du vill. Om du har massor att göra under en period så är det ingen fara, du kan inte hamna på efterkälken i Youphoria Sisterhood. Det finns långa, korta och mellanlånga meditationer så du kan välja längd efter hur mycket tid du har. Alla meditationer går att ladda ner som ljudfiler så du kan lyssna även offline. Du kan göra en djupdykning i ett särskilt ämne under en period eller så kan du prova lite av varje. Videolektionerna varierar mellan 5-15min per video. Men du kan alltid pausa och återkomma vid senare tillfälle.
 • Vad händer om jag inte hinner med allt material en månad?
  Det kommer fortfarande finnas tillgängligt och vänta på dig inne i medlemsportalen. Du kan gå tillbaka till alla lektioner, meditationer eller övningar precis när det passar dig och titta/lyssna/läsa precis när du vill. Youphoria Sisterhood ger dig en flexibel struktur och det finns inga bestämda regler för hur snabbt eller hur ofta du måste ta del av materialet som finns tillgängligt.
 • Behöver jag förkunskaper?
  Nej du behöver inga förkunskaper. Varje kurs tar dig från början till slut.
 • Hur vet jag om detta är för mig?
  Om du är intresserad av att utvecklas personligt och själsligt, få klarhet om ditt soul purpose, lära dig utveckla dina unika gåvor, få djupare kontakt med din inre vägledning, lära känna dina änglar och guider, lösa upp inre blockeringar samt lära dig stresshantering och återhämtning - men inte riktigt vet vilken metod som passar dig bäst - då skulle jag säga att detta är perfekt för dig. Detta medlemskapet låter dig utforska dig själv genom många olika tekniker och ger dig verktyg med olika inriktningar så att du kan skräddarsy vad du använder efter vad som passar dig bäst. Youphoria Sisterhood är INTE för dig om du inte har ett öppet sinne för andlighet och personlig utveckling.
 • Vad är skillnaden på ett medlemskap och en kurs?
  En kurs varar oftast bara några dagar och sen lämnas du att fortsätta på egen hand. En kurs har alltså en början och ett tydligt slut. I detta medlemskapet får du hela tiden hjälp, stöd och nytt material allteftersom du utvecklas. Du får alltså inte bara lära dig nya saker, utan även hjälp att implementera det och använda dig av vad du lärt dig. I ett medlemskap är du aldrig ensam och du behöver aldrig undra vad nästa steg är. Allt det får du här.
 • Vad händer om jag ångrar mig?
  När du blir medlem får du direkt tillgång till alla kurser och material i medlemsportalen. Det finns därför tyvärr ingen ångerrätt eftersom lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler INTE gäller för för digitala kurser, medlemskap eller nedladdningsbara produkter då dessa anses vara direktkonsumtion och därför inte omfattas av ångerrätten. ​ Det finns ingen uppsägningstid efter bindningstiden, utan då är du medlem en månad i taget och kan själv avsluta ditt medlemskap precis när du vill inne i medlemsportalen. Om du vill att ditt medlemskap avslutas direkt efter bindningstiden går ut, kan du alltid mejla till mig så löser jag det till dig så det sker automatiskt.
 • Varför är detta endast för kvinnor?
  Kvinnor har samlats i cirkel tillsammans i tusentals år och det sägs att när kvinnor samlas i cirkel så händer magi. Det finns också vissa saker som kvinnor endast kan dela med andra kvinnor och känna sig bekväma och trygga i. Om du är kvinna eller identifierar dig som kvinna är du välkommen i Youphoria Sisterhood.
 • När kan jag bli medlem?
  Jag vill att Youphoria Sisterhood ska vara en trygg plats och helig plats, därför är medlemskapet endast öppet för nya medlemmar några gånger om året. Om dörrarna är stängda när du läser detta kan du skriva upp dig på väntelistan för att bli meddelad när dörrarna är öppna nästa gång. (Ibland öppnar jag även dörrarna endast för väntelistan mellan de officiella intagningarna)
 • Vad kostar medlemskapet?
  Medlemskapet har tre olika prisalternativ. Halvårsmedlem Månadsvis kostar just nu 375kr per månad. Summan dras automatiskt från kortet du registrerar vid köp varje månad i minst 6 månader, därefter kan du när som helst säga upp medlemskapet. Årsmedlem Månadsvis kostar just nu 330kr per månad. Summan dras automatiskt från kortet du registrerar vid köp varje månad i minst 12 månader, därefter kan du när som helst säga upp medlemskapet. Helårsmedlem kostar just nu 3300kr/år (motsvarar 275kr/månad). Summan dras automatiskt från kortet du registrerar vid köp varje år på samma datum tills du säger upp medlemskapet. För denna summan får du tillgång till över 35 olika kurser i personlig & själslig utveckling, över 50st meditationer, samt flera ritualer och ceremonier. Du får också Live Gruppcoaching en gång i månaden, möjlighet att boka Gratis Clarity Samtal med mig personligen varje månad samt unika rabatter på övriga onlinekurser.
bottom of page