top of page

Kristaller För Kärlek & Hur Du Använder Dem

Uppdaterat: 10 feb. 2021


Jag tror att just du, som läser detta, är en av de personer som ger och ger och aldrig tar emot själv. Jag tror också att Du är den personen, som behöver din egen kärlek mest av alla.


Har jag rätt?


Jag har fått frågan många gånger om hur det fungerar när kristaller hjälper någon att dra till sig kärlek. Hur fungerar det?


Allt handlar om energi och attraktionslagen. Det handlar om att synkronisera och matcha din egen energifrekvens med det du önskar.


Kristaller med kärleksfull energi höjer din egen kärleksfulla energi, och när du börjar vara mer kärleksfull mot dig själv, drar du också till dig mer kärleksfulla människor, eftersom din energifrekvens inte längre matchar de människor som inte är kärleksfulla.


Du kan bara ta emot kärlek om du först är kärleksfull mot dig själv.


Om din egen energifrekvens inte matchar kärleksfull energi, kommer du inte kunna ta emot kärlek från andra.


Även om du får kärlek från alla håll och kanter, även om den kastas på dig eller om du dränks i den, så kommer du varken kunna känna eller ta emot den, eftersom du inte kommer tillåta dig själv det. Du kommer undermedvetet stöta bort det.


Om du inte kan tillåta dig att känna kärlek för dig själv, kommer du aldrig tillåta dig att känna någon annans kärlek för dig.


Så börja med att rikta all din kärlek mot dig själv.


Rosenkvarts

Rosenkvarts är nog den kristallen som associeras mest med kärlek. Det är en fantastisk kristall som öppnar hjärtat och främjar din kapacitet för kärlek och ömhet.


Den skänker tröst och lär dig att kärleken finns inom dig själv. Det är en kristall som ger en känsla av trygghet och förlåtande och skapar harmoni och balans inom dig.


Den kan också hjälpa dig lösa upp gamla mönster för att ge plats för nya och positiva.


Rosenkvarts är en tålig kristall som du både kan bära på dig, meditera med, göra kristallvatten av och även ha i badet. Placera var som helst i huset.


Den är fantastisk i alla sorters kristallnät eftersom den ger en kärleksfull energi och det kan du aldrig få för mycket av i någon kombination.


Rosa Opal

Är bra för högkänsliga, kärleksfulla människor (som du och jag).


Rosa Opal renar och lugnar hjärtat och ger en känsla av kärlek, frid och lugn till din aura. Den kan användas för att hålla dörren till änglarnas energi öppen och mottaglig.


Det är en bra kristall för att läka känslor, speciellt de känslor du inte är medveten om, men som ger dig smärta.


Den skapar förståelse för tidigare liv och drömmar och har ofta använts för att hindra mardrömmar. Det sägs att sova eller meditera med rosa opal hjälper dig lösa smärtsamma minnen och tillåta lugn och kärleksfull medkänsla för dig själv att komma upp till ytan.


Den är bra för att ta bort rädsla, oro eller ängslan. Löser också upp stress och tillåter dig att vara mer centrerad och lugn. Den kan också förstärka det universella medvetandet, ge glädje, kreativitet och kan användas när du behöver höja din intuition.


Använd rosa opal genom att bära den på dig, sova med den under kudden eller ha den sidan om sängen. Meditera med den eller använd den i kristallnät.


Rodonit

En kärleks sten som skapar jämvikt. Den stärker din självkänsla, hjälper dig utveckla din självständighet och ger dig kraft. När du står stadigt i dig själv och älskar dig själv hittar du kärlek av rätt anledningar.


Den balanserar dina manliga och kvinnliga energier (yin & yang) i kroppen och även i de materiella aspekterna av livet.


Rodonit hjälper dig att öppna upp för universums kärleksenergi och lyssna till dina möjligheter inom kärlekens område.


Eftersom det är en kristall med svarta inslag så är den även bra på att ”jorda” överväldigande känslor. Den är bra att använda för att se till att du tar bra beslut inom kärleksfrågor och är även bra på att balansera förmågan att ge och ta.


Använd Rodonit genom att bära den på dig, ha den i kristallnät, gör ett kristallutlägg på kroppen om du är emotionellt överväldigad eller meditera med den.


Malakit

Malakit är en bra kristall för dig som inte vågar öppna ditt hjärta för att ta emot kärlek.


Det är en ”barriär-kristall” vilket gör den till en skyddande och balanserande sten som neutraliserar negativ energi.


Det är en högt vibrerande kristall för hjärtchakrat som också är allmänt helande och smärtlindrande.


Den hjälper dig att våga förändras och att släppa taget om det förflutna. Den hjälper dig färdas in i förändringarnas och livets alla möjligheter.


Malakit stödjer också utveckling och förmågan att ta itu med problemen och se lösningarna som alltid finns där, vilket är nödvändigt i alla relationer.


Använd Malakit genom att bära den på dig, meditera med den eller använd den i kristallnät. Du kan också lägga den på kroppen där du har ont.


Akvamarin

Akvamarin har länge varit en symbol för lycka, evig ungdom, livslång kärlek och fred.


Dess förmåga att lagra livslång kärlek gör den till en mäktig kärleks sten.

Den är bra för att återuppväcka kärleken i en relation men också för att hålla den första passionen vid liv.


Det är en lyckosten som ger dig mod i hjärtefrågor och beskyddar också din aura.


Den hjälper dig med kommunikation och ökar din kontakt till ditt högre jag.

Om du och din partner har olika sorters livsstil så kan denna kristallen hjälpa dig hitta sätt att leva tillsammans harmoniskt. Den fungerar också bra när två familjer ska slås samman.


Använd Akvamarin genom att bära den på dig, i kristallnät, kristallvatten eller meditation. Den är också bra att placera i rum där du vill höja energin.


 

Det budskap som kommer upp igen och igen, från mina guider och änglar är detta:


”Var snäll mot dig själv”, Älska dig själv, Se ljuset i dig själv”.

Jag vet att det kan vara svårt.


Men att ta emot är lika viktigt som att ge.

Du är inte självisk för att du tar emot.


Det är som inandning och utandning. Båda är lika viktiga.


 

Kristall Övning


Här kommer en enkel övning som du kan göra med dessa kristaller när du först börjar använda dem.


Sitt med kristallen du valt och håll den i båda händerna, framför ditt hjärta.


Dina handchakran är en förlängning av hjärtats chakra.


Vänster handchakra tar in energi och höger ger ut energi.


Föreställ dig att kristallens energi eller ljus färdas in genom din vänstra hand, upp genom armen och in i ditt hjärta.


Känn hur hjärtat tar emot denna energi och pumpar ut den i hela din kropp. Sedan vidare ut genom högra armen, högra handen och in i kristallen igen där den börjar om från början med att skicka in energi genom din vänstra hand och upp i ditt hjärta.


Låt det bli ett flöde av energi som färdas in och ut.


Lägg till din andning.


Andas in – låt energin från kristallen färdas in i ditt hjärta.


Andas ut – låt energin flöda ut genom dig och in i kristallen igen.


Andas in. Andas ut.


Gör det till en naturlig vana att ge och ta emot. Precis lika mycket.

 

Jag hoppas dessa kristalltips hjälper dig att vara mer kärleksfull mot dig själv och därmed dra all den kärlek som du förtjänar till dig, från alla håll och kanter i ditt liv.


Blessings,

Angelica


 

Vill du lära dig mer om Kristaller?

Kristaller har blivit väldigt populärt de senaste åren och har börjat användas mer och mer på grund av deras många fantastiska egenskaper. Min introduktionskurs i kristaller är en fantastisk början för att få inspiration, praktiska tips och en stabil grund i dina kunskaper om kristaller.


Du behöver inga förkunskaper, utan du får precis allt du behöver för att komma igång med att använda dig av kristallers fantastiska egenskaper.


Lär dig bland annat hur du använder kristaller i hemmet, för healing, personlig utveckling, meditation, kristallvatten, kristallnät, och mycket mer.


711 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page