Kristaller För Kärlek & Hur Du Använder Dem

Uppdaterat: 10 feb. 2021


Jag tror att just du, som läser detta, är en av de personer som ger och ger och aldrig tar emot själv. Jag tror också att Du är den personen, som behöver din egen kärlek mest av alla.


Har jag rätt?


Jag har fått frågan många gånger om hur det fungerar när kristaller hjälper någon att dra till sig kärlek. Hur fungerar det?


Allt handlar om energi och attraktionslagen. Det handlar om att synkronisera och matcha din egen energifrekvens med det du önskar.


Kristaller med kärleksfull energi höjer din egen kärleksfulla energi, och när du börjar vara mer kärleksfull mot dig själv, drar du också till dig mer kärleksfulla människor, eftersom din energifrekvens inte längre matchar de människor som inte är kärleksfulla.


Du kan bara ta emot kärlek om du först är kärleksfull mot dig själv.


Om din egen energifrekvens inte matchar kärleksfull energi, kommer du inte kunna ta emot kärlek från andra.


Även om du får kärlek från alla håll och kanter, även om den kastas på dig eller om du dränks i den, så kommer du varken kunna känna eller ta emot den, eftersom du inte kommer tillåta dig själv det. Du kommer undermedvetet stöta bort det.


Om du inte kan tillåta dig att känna kärlek för dig själv, kommer du aldrig tillåta dig att känna någon annans kärlek för dig.


Så börja med att rikta all din kärlek mot dig själv.