top of page
kristallhealer.png
Vill du arbeta med Kristallhealing?

Min Onlinekurs till Diplomerad Kristallhealer är den enda utbildningen i kristallhealing som är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet och räknas som en yrkesutbildning!

Hur går en Kristallhealing till?

Vid en kristallhealing läser jag av ditt energifält för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i de olika chakrana.

Beroende på vilken obalans jag hittar görs ett anpassat kristallutlägg på och/eller runt om kroppen. Detta får du sedan ligga med under en viss tid så att kristallerna kan återställa balansen i energierna. Du ligger alltid fullt påklädd.

Medan kristallerna får verka, sitter jag i rummet sidan om och mediterar i din energi för att ta emot budskap och vägledning för dig. Budskapen jag tar emot kommer från ljusvarelserna som håller Akasha Arkivets Visdom samt dina Guider och Änglar.

När kristallerna fått ligga sin tid, sopar jag din aura och avlägsnar eventuella energisträngar som dränerar din energi. Härefter "fyller jag på" med Shakti Helande Energi i dina chakran och i din aura. Sedan plockas kristallerna bort och jag läser återigen av dina energier för att se så att balansen återställts. 

 

Efteråt pratar vi igenom vad dessa obalanser står för och hur de påverkat dig. Vi går igenom guidningen som kom till dig och du får möjlighet att ställa frågor. 

Du får även med dig kraftfulla verktyg att använda dig av hemma för att upprätthålla balans. Jag kombinerar alltid olika metoder (inom vilka jag är utbildad) så som mental träning, NLP, coaching, mindfulness och emotionell terapi.


Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.

crystal-healing-therapy.jpg
Professional Female

Sara

Både obalanserna och budskapen var klockrena och beskrev exakt vad jag känt under en lång tid. Efter kristallhealingen kände jag ett sådant lugn i både kropp och sinne som jag inte känt på väldigt lång tid.

Young Female Skater

Emelie

Angelica hjälpte mig igenom en väldigt svår tid. Jag var på väg att bränna ut mig och jag vet inte om det var kristallerna eller vägledningen som gav mig mest healing. Men efteråt klarnade en dimma jag länge kämpat med.

Ler Mogna Kvinnor

Helena

Jag har provat många olika sorters healing men jag har aldrig haft en sån fantastisk upplevelse som när jag fick Kristallhealing. De rensade verkligen upp i röran.

IMG_0722.JPG
IMG_0720.JPG
Vanliga fördelar:
 • Ger en känsla av lugn och fridfullhet

 • Löser upp ångest och stress

 • Ökar koncentration och fokus

 • Ger klarhet i tanke

 • Ökar självkänsla och självsäkerhet

 • Lyfter depression och förtvivlan

 • Hjälper mental utmattning

 • Höjer energinivåerna

 • Förbättrar sömnen

 • Balanserar chakra energierna

 • Hjälper mot beroende av olika slag

 • Löser upp stillastående energi och obalanser

 • Hjälper din själsliga utveckling

 • Generellt läkande och välbefinnande

 • Överallt hjälpande i känslohantering såsom ilska, sorg, stress, förlåtelse eller undanträngda känslor

Vad är Kristallhealing?

Healing handlar om att få kropp, känslor, sinne och själ i harmoni. Kristaller stimulerar den Universella Livsenergin och healing med kristaller är därför en mild och helt ofarlig process som skapar balans på alla nivåer och kan på så sätt förstärka och ge stöd åt kroppens egna läkningsförmåga.

 

Kristaller fungerar på så sätt att de skapar resonans i kroppens energifält och hjälper till att läka, lugna, stimulera eller justera energierna inom detta för att få tillbaka balansen i kroppen. Alla kan använda kristaller. De är hjälpsamma för barn, djur, vuxna och även omgivningen.

 ​

Kristaller har använts i tusentals år för återskapa balans och återställa din fysiska, emotionella och spirituella hälsa. De kan hjälpa ditt kärleksliv, hjälpa dig och dina barn att sova bättre, förstärka din läkningsförmåga och hjälpa dig känna glädje och lugn.

De hjälper även med attityder, känslor och sinnesstämning och kan ge känslor av välbefinnande, neutralisera negativitet, lyfta depressiva tankar och känslor, öka fokuset och mycket, mycket mer.

 

Kristaller är en gåva från moder jord för att förstärka den universella energin och kraften av ljus och kärlek.

Från och med 31/8-2020 erbjuder jag inte längre enskilda kristallhealing behandlingar i person.

Energiläsning och Chakrabalansering på distans ingår dock i Själsvägledning & Healing.

Läs mer om Kristallhealing i Bloggen

bottom of page