top of page

SJÄLSVÄGLEDNING & HEALING

Denna tjänst erbjuds tyvärr inte längre

51.png

Den gyllene trion

​​Vill du veta vad ditt livs syfte är? Hur du kan överkomma utmaningar i livet och manifestera ett liv som du älskar att leva?

 

Detta är en unik sammansättning av mina tre mest populära tjänster:

 • Själsvägledning

 • Energiläsning

 • Chakrabalansering

Kombinerat tillsammans blir dessa tre en "gyllene trio" som ger dig personlig vägledning på hög nivå, samt läser av dina energimässiga blockeringar och balanserar dem.

 

Detta kan hjälpa dig att snabbt komma vidare i din utveckling, inre läkningsprocess och i din manifestering.

Vad är en Själsvägledning?

Intuitiva själsvägledningar är olika för alla och handlar om vad som är aktuellt och unikt för dig. 

 

Fokuset kan handla om att frigöra blockerad energi, rensa gammal karma, tappa in i tidigare liv, arbeta genom en aktuell motgång eller hjälpa dig aktivera dina själsgåvor & högsta potential för att uppfylla din livsmening. 

Du är här för att leva ditt liv till fullo och dela dina unika gåvor med världen.

 

En själsvägledning hjälper dig komma ihåg vem du är på själsnivå, återfå kontakten med ditt sanna jag, balansera dina energier och hitta den väg du vill gå.

IMG_3086_edited.jpg

De flesta själsvägledningar ger djupgående information om din själs resa och livsväg, vilket ofta bidrar till klarhet om dina relationer, ditt högre syfte, dina aktuella motgångar och dina unika gåvor & färdigheter.

 

Själsvägledning skiljer sig från medial vägledning. Vid själsvägledning kommunicerar jag inte med själar som gått vidare, utan jag läser din individuella energi (akashic record), vilket hjälper dig få tillgång till din själs egen visdom av allt du samlat på dig genom dina många liv och få en inblick i vad du önskar ha för upplevelser och lärdomar i detta livet. Jag kommunicerar också med dina personliga änglar och guider som finns tillgängliga för att vägleda dig.

Akasha Arkivet är som ett stort bibliotek som håller all information om alla själar som någonsin funnits. Här kan du få vägledning om allt som rör din själs hela livsresa och kika närmare på dina Själskontrakt som du skapat för detta livet.

 

En själsvägledning ger aldrig en känsla av beroende av den personen som gör vägledningen (vilket alltid är ohälsosamt för båda parter) - en lyckad själsvägledning får dig att känna dig kraftfull och mer kunnig om dina egna gåvor och förmågor.

91.png

Vad gör en Energiläsning?

Vid en energiläsning läser jag intuitivt av energierna i dina chakran och i ditt energifält (aura).

 

Jag letar efter obalanser och blockeringar i energiflödet samt eventuella energisträngar från andra personer som kan dränera dig på din energi. 

Det jag hittar förklarar ofta saker som du går igenom i ditt liv just nu. 

 

Våra chakran påverkar oss både fysiskt, kognitivt, emotionellt och andligt eftersom de både tar in, känner av och sänder ut energi.

Vad är Chakrabalansering?

Dina chakran är energicenter i kroppen som slussar runt din livsenergi till alla organ och kroppsdelar.

När alla chakra är i balans, flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra.


Om något eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa och visa sig fysiskt, mentalt eller emotionellt.

 

Eftersom varje chakra är kopplat till olika delar av livet, olika organ och tillstånd, kan man ofta se ett samband genom att man får problem inom detta område.

När livsenergin flöder fritt och utan hinder, kan din kropp lättare läka sig själv, din koncentration stärks, du sover bättre, dina energinivåer blir högre och ditt humör jämnare.

Namnlös design(1).png
Stort tack för igår Angelica!
Det var verkligen en jättetrevlig stund och allt känns så mycket lättare. Är väldigt trött idag så nu ska jag bara samla på mig ny energi och sedan gå framåt (på egna ben).
Vill tacka för din genuina hjälp och att du ska veta hur duktig du är på det du gör.
Mamma hälsar också och tackar! Stor kram.
- Linda Jönsson
20190731_161420.jpg
Du kommer känna det.

Jag kan hjälpa dig få mer klarhet, känna dig mer balanserad och känna dig i harmoni med vem du verkligen är. 

 

Många upplever att den vägledning som kommer igenom resonerar med dem på en djup nivå.

Forskning visar att våra celler reagerar när vi hör ett budskap som verkar sant för oss.

Du blir påmind i ditt hjärta och dina celler om varför du är här och vad som är sant i ditt liv.

 

Inget jag säger är egentligen nytt för dig, utan en påminnelse om vad du redan vet, djupt inom dig.

 

Du kommer känna när det resonerar med dig.

Detta är inte en "quick-fix" eller något som ordnar alla dina problem. Du behöver fortfarande göra jobbet som krävs för att skapa det liv du önskar och drömmer om...

...men ibland behöver vi hjälp att återställa balansen och få vägledning om var vi är på väg och hur vi kan komma vidare.

Detta ingår:
Kanalisering + Energiläsning + Chakrabalansering
(90min förberedelse + 45min Zoom samtal + 7 dagars Chakrahealing på distans)
Jag tar emot vägledning om:
 • Din Karma & Tidigare Liv
 • Dina Själsgåvor & Talanger
 • Din Själs Mening & Syfte
 • Vägledning från dina guider och änglar
Jag läser av energin i:
 • Dina 7 Huvudchakran + Jordstjärnan
 • Din aura/energifält
Så här går det till:
 • 90 min Förberedelse.
  Jag kanaliserar information från ditt akasha arkiv, tar emot vägledning från dina änglar och guider samt läser av energierna i dina chakra och i din aura. Allt detta skriver jag ner och organiserar i en PDF till dig.

   
 • 45 min Samtal i Zoom
  Tillsammans går vi igenom vägledningen som kommit igenom och jag coachar dig i hur du bäst arbetar med din personliga och själsliga utveckling för att lösa upp blockeringar och stärka dina gåvor.


  Jag berättar också om eventuella obalanser i dina energier, hur dessa visar sig, hur du kan balansera dem och ger dig rekommendationer på kristaller.

  Du får också möjlighet att ställa fler frågor och få vidare vägledning.


  Samtalet spelas in och laddas upp efteråt i din personliga portal så du kan titta/lyssna på det igen när du vill. Även pdf:n med den rena vägledningen laddas upp här så du har allt samlat.
   
 • 7 dagars Chakrahealing på distans
  Jag skapar ett unikt kristallnät för dig, som kommer balansera eventuella obalanser i dina chakran och stärka energiflödet i ditt chakrasystem och din aura. Detta kristallnätet kommer stå i 7 dagar och skicka healing och balanserande energier till dig.
själsvägledning & healing

Själsvägledning & Healing

Själsvägledning + Energiläsning + Chakrabalansering

Denna tjänst erbjuds tyvärr inte längre.

3300kr

bottom of page