top of page

En Healers Resa - Malin Frantz

I denna bloggserie får du följa med bakom kulisserna hos flera inspirerande personer som utbildar sig och arbetar med healing.


Genom att dela dessa intervjuer vill jag inte bara inspirera och uppmuntra andra att hitta en healer som de resonerar med, utan också visa vad som är möjligt för dem som funderar på att följa sitt inre kall som healer.


Jag vill lyfta fram hur andra har vågat dela sina gåvor med världen och hur de har lyckats på sin resa, i hopp om att inspirera fler att göra detsamma.


Personen jag intervjuar denna gången är Malin Frantz, en elev som just nu går min kurs till Certifierad Kristallhealer och driver Svarta Husets Magi.


Malin erbjuder en magisk kombination av tjänster som Kristallhealing, Andlig Healing, och Spell Jars, och hon arbetar även som frisör.


I intervjun berättar Malin om sin unika healingresa och delar sina planer för att kombinera healing med sitt frisörarbete.


Det är tydligt att Malin älskar att arbeta med människor, och hon delar öppet med sig av sin egen utveckling. Det är spännande att höra hur healingen utvecklat sig för Malin eftersom även jag själv började som frisör och kände mer och mer hur healingen kallade på mig.


Malin är en inspiration och ett bevis på att det är möjligt att förena sina passioner och gåvor på sitt eget unika sätt. Genom att kombinera sin skicklighet som frisör med sina healinggåvor erbjuder hon sina klienter en helt unik och kraftfull upplevelse.


Malins berättelse kommer garanterat att inspirera andra att följa sina drömmar och använda sina unika gåvor på sitt eget sätt. Hon visar att varje steg på vår resa är viktigt och bidrar till att forma vem vi är och vad vi kan erbjuda världen.


För att lära dig mer om Malin och hennes verksamhet kan du följa henne på Instagram där hon heter @svartahusetsmagi.


Och glöm inte att kolla in resten av min inspirerande bloggserie i kommande intervjuer med personerna bakom healingen!


Skriv upp dig på mejl-listan för att inte missa några nya spännande intervjuer och insikter från världen av kristallhealing.


 

Vill du också utbilda dig till Certifierad Kristallhealer?

Sveriges mest kvalitetssäkrade utbildning i Kristallhealing.

Kristallhealing behandling och utbildning till Kristallhealer.

124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page