top of page

Vad kan man göra som Kristallhealer?

Uppdaterat: 10 aug. 2023


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing

Som utbildad Certifierad Kristallhealer kan du arbeta med kristallhealing bÄde i sin rena form eller kombinerat med andra tjÀnster och behandlingar.


Det Ă€r roligt att arbeta med kristaller för healing eftersom de kan integreras och anvĂ€ndas pĂ„ SÅ mĂ„nga olika sĂ€tt.


Jag uppmuntrar alltid kursdeltagarna till Certifierad Kristallhealer att anvÀnda sig av ALLA sina gÄvor och kunskap för att skapa sina egna unika healing-behandlingar och skapa en unik inriktning för sitt healing arbete.


HÀr Àr exempel pÄ 4 vanliga sÀtt att arbeta med kristallhealing som jag lÀr ut i min kurs till Diplomerad Kristallhealer:


kristallhealing, kristallhealer, kristaller

1. KRISTALLHEALING I PERSON


Du kan arbeta med kristallhealing i sin rena form dÀr du tar emot kunder och gör kristallutlÀgg direkt pÄ kroppen för flera olika inriktningar, sÄ som chakrabalansering, auralÀkning, stresslindring, jordning, kÀnslohantering, m.m.


Kristaller placeras pÄ eller runtomkring kroppen i olika kombinationer och mönster för att stimulera energierna och skapa balans i energisystemet.


💎Denna sorts behandling utförs av en kristallhealer efter en energiavlĂ€sning.


kristallnÀt, kristallhealing distans, kristaller, chakrahealing, chakrabalansering

2. KRISTALLHEALING PÅ DISTANS


Du kan utföra kristallhealing pÄ distans, bÄde för individuell healing och grupphealing.


Den individuella healingen Àr ungefÀr som nÀr du gör den i person, men grupphealingen kan vara mer kreativt lagd som t.ex. healing för olika mÄnfaser, sÀsonger eller andra teman.


Ett kristallnÀt skapas och aktiveras för att skicka healing till en person/grupp pÄ distans och kan arbeta under en lÀngre period för att balansera ut eventuella obalanser eller blockeringar.


💎KristallnĂ€tet skapas av en kristallhealer efter en energiavlĂ€sning pĂ„ distans.



gua sha, kristaller, kristallhealing, jade rollers, kristallverktyg

3. KOMBINERAD KRISTALLHEALING


Du kan kombinera kristallhealing med andra tekniker du har kunskap om, sÄ som Reiki, Yoga, Massage, HudvÄrd, Zonterapi, Coaching, m.m.


HÀr kan du vÀva in olika kristallverktyg och kristallutlÀgg i de tekniker du redan anvÀnder för att förhöja effekten av metoden. Detta betyder att du kan anvÀnda det fulla spektrum av kunskap och visdom du besitter.


💎Kristallverktygen vĂ€ljs ut av kristallhealern utefter kundens unika behov.



kristaller, kristallhealing, kristallpÄse

4. REKOMMENDERA KRISTALLER


Du kan rekommendera kristaller för dina kunder sÄ de kan arbeta vidare med kristallernas helande egenskaper pÄ egen hand.


Detta Àr vÀldigt vÀrdefullt att ha kunskap om ifall du ocksÄ sÀljer kristaller eftersom du kommer ha en djupare förstÄelse för vad dina kunder behöver.


💎Kristallhealern sĂ€tter ihop sĂ€rskilda healingpĂ„sar och skriver kristallrecept utefter kundens unika behov.



Kristallhealing kan göra dig unik.


Även om det finns vĂ€ldigt mĂ„nga inriktningar pĂ„ healing och mĂ„nga Ă€r utbildade i nĂ„gon form av healing idag, kommer det alltid bara finnas EN enda version av dig med den unika kombination av gĂ„vor, erfarenhet och kunskap som du besitter.


Det Àr det som gör healing med kristaller sÄ speciellt eftersom det frambringar all din visdom och gÄvor du har att erbjuda vÀrlden.


Att arbeta pÄ det sÀttet med healing kommer inte bara hjÀlpa dig stÄ ut i mÀngden, utan ocksÄ hjÀlpa dina kunder pÄ ett djupare plan.


 

Vill du arbeta med Kristallhealing?

kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Min kurs till Certifierad Kristallhealer Àr i skrivande stund Skandinaviens ledande utbildning i Kristallhealing.


Det Àr den ENDA kursen till Kristallhealer som Àr godkÀnd av Svenska FriskvÄrdsförbundet och rÀknas som en Yrkesutbildning samt internationellt ackrediterad av IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).



 

LĂ€s mer:




200 visningar
bottom of page