Hur Tidigare Liv kan hjälpa dig i ditt Nuvarande Liv.

Uppdaterat: 20 apr.Som själscoach jobbar jag med själens Hela livsresa och som mental tränare har jag fått lära mig hur viktigt det är att endast ta saker från det förflutna – som du har nytta och användning av just nu.


Detta är en hårfin balans eftersom det är lätt att fortsätta gräva och gräva när man väl har börjat.


Jag har sett fantastiska transformationer som skett (mitt framför ögonen på mig) när minnen från det förflutna och tidigare liv kommit upp till ytan. Bara minnet av dem har läkt problemen de orsakar nu.


Ha alltid i åtanke att du kan gräva fram skatter, men du kan också gräva dig ett djupt hål som du sedan har svårt att ta dig upp från. Balans är viktigt.


 

Tidigare liv kan vara en genväg till att lära känna din själs hela livsresa, börja förstå grundorsaken till blockeringar och svårigheter du har i detta livet, samt vad ditt syfte och mening är.


Om du är medlem i Youphoria Sisterhood och redan gått igenom kursen för Tidigare Liv, har du fått utforska hur tidigare liv kan hjälpa dig läka gamla sår från det förflutna som påverkar dig nu och släppa blockeringar som skapar hinder för dig i detta livet.


Regression tillåter dig att resa djupt in i ditt sinne till den delen där alla dessa minnen finns samlade.


Vad kan då denna utforskning av tidigare liv hjälpa dig med?


  • Ge dig svar på viktiga frågor i ditt liv

  • Släppa rädslor & fobier samt förbättra hälsa & välmående

  • Förbättra dina relationer – Förlåta och släppa skuldkänslor

  • Lösa upp Blockeringar

  • Aktivera färdigheter och förmågor


 

Få svar på viktiga frågor i ditt liv


Många av de saker som ”kallar på dig” eller som du känner dig starkt dragen till, har ofta att göra med själskontrakt du skapat innan du inkarnerade till detta livet. Men de kan också vara ”rester” från själskontrakt i tidigare liv som skapat karma du tagit med dig in i nuvarande liv. (Jag skriver mer om karma och själskontrakt i kommande inlägg.)


De saker som etsar sig fast och följer med oss från livstid till livstid har ofta att göra med vilka reaktioner vi haft på händelser vi upplevt – inte själva händelsen i sig själv.


Det är reaktionen som skapar ett starkt energiavtryck i vår själs historia och det är detta energiavtryck som dokumenteras i Akasha Arkivet. Ditt energifält håller sedan kvar detta energiavtryck och påverkar hela din energimässiga vibration.


Genom att utforska tidigare liv kan du få svar på varför vissa saker betyder så mycket för dig eller varför du påverkas extra mycket av vissa händelser, situationer eller personer.


Du kan också få svar på vad du valt att uppleva i detta livet och vilka uppdrag du gett dig själv.Släppa rädslor & fobier samt förbättra hälsa & välmående


Något som regression ofta ger är att det släpper rädslan för döden. När du får uppleva hur du levt många tidigare liv, blir du trygg i att det finns en del av dig som aldrig dör - en del av dig som är evig.


Jag har även upplevt hur rädslor och fobier försvunnit efter en regression.


Låt oss säga att du har en rädsla för trånga utrymmen som inte har någon förklaring – alltså det finns inget som hänt i ditt nuvarande liv som skulle orsakat denna fobin. Genom en regression får du kanske uppleva ett liv där du blivit instängd/inlåst (på något sätt) under en längre period vilket skapat en traumatisk upplevelse. Att aktivera detta minnet kan då hjälpa dig ta bort reaktionen som detta energiavtrycket gett dig och som du fortfarande upplever i detta livet.


Hälsoproblem av olika slag kan också handla om löf