top of page

3 Sätt att blockera negativ energi med hjälp av kristaller.

Uppdaterat: 10 maj 2023

Kristaller har använts i århundraden för att främja välmående och balans i både kropp och själ, och jag vill visa dig hur du kan använda dem för att stärka ditt eget energifält.

Blockera negativ energi, skydda din energi, kristaller, kristallhealing

När jag växte upp insåg jag tidigt att jag var högkänslig (HSP) och empat. Det betydde att jag hade lätt att bli påverkad av andras energier och ofta tog in deras känslor och energier i min egen.


Detta kunde vara både en gåva och en utmaning, eftersom jag kunde känna en stark koppling till andra människor, men samtidigt kände mig också lätt dränerad och överväldigad.


När jag började använda kristaller regelbundet för att skydda min energi märkte jag en stor skillnad. Kristallerna hjälpte mig skapa en energimässig barriär mellan mig och de negativa energier som omgav mig, vilket gav mig en känsla av trygghet och balans.


Sedan dess har jag provat olika kombinationer av kristaller och olika metoder för att skydda min energi. Genom åren har jag samlat på mig en mängd erfarenheter och kunskaper om hur man kan använda kristaller för att blockera negativ energi och skapa ett energimässigt skydd.


Det är dessa erfarenheter och insikter som jag nu vill dela med mig av i detta inlägget.


Här är 3 kraftfulla och effektiva metoder för att blockera och skydda dig från negativ energi med hjälp av kristaller:

1. Bär kristaller på dig för kontinuerligt skydd


Ett enkelt men kraftfullt sätt att skydda dig från negativ energi är att bära kristaller på dig.


Detta är ett väldigt enkelt men kraftfullt sätt att skydda din energi på - särskilt när du använder rätt sorts kombination av kristaller.


Min rekommendation är att använda en kombination av tre kristaller: Selenit, Rökkvarts och Svart turmalin.


Dessa kristaller kompletterar varandra och hjälper till att blockera, rensa och omvandla negativ energi, samtidigt som de fyller på med ren, universell livsenergi.


Jag har provat många olika kombinationer av kristaller för detta och dessa tre är helt klart den mest effektiva trion.


Du kan bära dem som smycken, i fickan, eller i en liten påse nära ditt hjärta.

 

2. Stärk och läk din aura med kristallutlägg


Genom att stärka och läka din aura med hjälp av kristallhealing får du ett starkare skydd från utomstående negativa energier, eftersom din aura eller energifält är ditt första energimässiga skydd.


För att göra detta kan du använda dig av ett kristallutlägg - en kombination av kristaller som placeras på och runtomkring din kropp i olika mönster.


Kristallerna placeras på olika energipunkter, så som chakran och meridianer, för att stärka och läka din energi. Läs mer om olika sorters kristallutlägg här.


Om du är ny inom kristallhealing kan det vara en bra idé att boka en tid med en professionell kristallhealer som kan hjälpa dig att anpassa behandlingen efter dina individuella behov. Hitta en utbildad kristallhealer nära dig här.

 

3. Kapa negativa energisträngar för att skydda din energi


Negativa energisträngar kan sitta fast under en väldigt lång tid vilket kommer dränera dig på energi och försvaga ditt energifält.


Genom att regelbundet leta efter och kapa energisträngar skyddar du din egen energi och förhindrar att negativ energi påverkar dig.


Detta kan göras med hjälp av visualisering, meditation eller genom att arbeta med en kristallhealer som är utbildad i att upptäcka och kapa negativa energisträngar.


Kom ihåg att negativa energisträngar lätt kan skapas och återkomma ofta, särskilt om du är högkänslig för energier, därför är det viktigt att skydda din energi.

 

Att arbeta med kristaller är ett kraftfullt och mångsidigt sätt att skydda och stärka din energi.


Du kan utforska dessa metoder på egen hand, eller söka hjälp av en professionell kristallhealer för att få ännu mer stöd och vägledning. Hitta en utbildad kristallhealer nära dig här.


Jag hoppas att detta blogginlägg har inspirerat dig att bli nyfiken på att använda kristaller för din energimässiga hälsa och kanske till och med överväga att utbilda dig inom kristallhealing som yrke.

Kom ihåg att det är precis lika viktigt att ta hand om din energimässiga hälsa som det är att ta hand om din fysiska och emotionella hälsa. Genom att vara medveten om och aktivt arbeta med att skydda och stärka ditt energifält kan du skapa en känsla av balans och harmoni i ditt liv.

Om du vill lära dig mer om kristallhealing, hur du kan använda kristaller för att förbättra din energimässiga hälsa och kanske till och med bli en professionell kristallhealer, kan du läsa mer här på min hemsida där jag erbjuder Sveriges ENDA godkända Yrkesutbildning till Kristallhealer.


Jag ser fram emot att vara en del av din resa mot att bli en ljusarbetare och healer i världen!

Tillsammans kan vi sprida ljus och kärlek genom att använda kristallernas kraft för att skapa en mer harmonisk och balanserad värld.


 

Vill du lära dig mer om hur du kan skydda din energi?

Skydda din energi, onlinekurs, healing, kristallhealing

 

Följ mig på Instagram här: @youphoria.angelicaweston


244 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page