top of page

5 Populära Kristallhealing behandlingar

Uppdaterat: 10 aug. 2023


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Många tror att kristallhealing bara handlar om chakrabalansering. Antagligen för att chakra-kristaller blivit så populära.


Men kristallhealing kan användas för SÅ mycket mer än bara chakrabalansering.


Här är 5 av de populäraste kristallhealing behandlingarna jag själv brukade göra på mina kunder och som även mina diplomerade studenter oftast använder sig av.


1. CHAKRABALANSERING


Här fokuserar man på att balansera & återställa energin i chakrasystemet.


Balansen i våra chakran är viktigt eftersom de påverkar alla aspekter av vårt fysiska, emotionella, spirituella och mentala mående.


Kristallerna agerar som en stämgaffel och återställer energierna (tillbaka till sin ursprungsfrekvens) i ett chakra som hamnat i obalans.2. AURALÄKNING


Här fokuserar man på att stärka auran så att negativa energier får svårt att tränga in, genom att läka hål/försvagningar som uppstått av olika anledningar.


Detta är viktigt eftersom auran är vårt första energimässiga skydd. Det förhindrar energitjuvar från att tanka energi och förebygger energisträngar.


Man fokuserar också på att rena auran så andras energier inte sitter fast och påverkar kunden negativt.3. STRESSLINDRING


Här fokuserar man ofta på allmän stresslindring genom att använda kristaller som är renande, lugnande och läkande. Men behandlingen anpassas också utefter vad kunden upplever orsakar stressen.


Stress är egentligen en överlevnadsrespons, men idag handlar stress ofta om för lite återhämtning.


Man läggar därför också mycket fokus på de chakran som stressen påverkat mest, så att inga obalanser skapas där.4. JORDNING


Här fokuserar man på att jorda energierna. Ibland läggs fokus på de jordande chakrana, men ibland krävs en större "omjustering" i hela energisystemet.


Att vara jordad, betyder oftast att man är centrerad, närvarande och fokuserad. Stress och stora förändringar i livet gör oss ofta ojordade.


En jordande kristallhealing kan därför vara bra för både stress och överväldigande känslor men även för att integrera förändringar energimässigt.5. KÄNSLOHANTERING


Här fokuserar man ofta på att släppa ut överladdad energi och stabilisera den, eller lösa upp blockerad energi.


Känslor är energi i rörelse och det finns egentligen inga dåliga känslor eftersom alla känslor är inre vägvisare. Problemet med känslor skapas när de fastnar.


Energi som slutat röra på sig kan bygga upp energimässiga blockeringar och skapa obalans, vilket lätt kan skapa sjukdom när det inte bearbetas.


 

Letar du efter en Certifierad Kristallhealer?

svenska friskvårdsförbundet, diplomerad kristallhealer, kristallhealing, kristaller, kristallterapi, kurs kristallhealing

Min utbildning till Certifierad Kristallhealer är kvalitetssäkrad och godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet (i skrivande stund den ENDA utbildningen till Kristallhealer som är godkänd av dem) samt internationellt ackrediterad av IPHM.


Du kan därför känna dig trygg i att få behandling hos dem som gått min utbildning.


 

Vill du arbeta med Kristallhealing?

kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Efter avslutad kurs kommer du kunna:

  • Arbeta med kristallhealing i sin rena form där du kan ta emot kunder och göra kristallutlägg direkt på kroppen för flera olika inriktningar, så som chakrabalansering, auraläkning, stresslindring, jordning, känslohantering, m.m.

  • Utföra kristallhealing på distans både för individuell healing och grupphealing.

  • Kombinera kristallhealing med andra tekniker du redan har kunskap om så som Reiki, Yoga, Massage, Hudvård, Zonterapi, Coaching, m.m.

  • Rekommendera kristaller för dina kunder att arbeta vidare med, och sätta ihop särskilda kristallrecept och healingpåsar.


 

Läs mer:342 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page