top of page

Skillnaden på en bra och dålig Kristallhealing - 3 misstag många gör.

Uppdaterat: 31 okt. 2022


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Vem som helst kan placera ut kristaller på kroppen och kalla det kristallhealing...


...men det som skiljer en bra (professionell) kristallhealing från en dålig, handlar om hur anpassad healingen är för mottagaren eftersom det påverkar hur pass bra kristallerna återställer balansen i energisystemet och löser upp eventuella energiblockeringar.


För att veta om kristallhealingen gjort någon skillnad, behöver den som utför kristallhealingen därför ha djupgående kunskap om både kroppens energier såväl som kristallernas förmåga att arbeta med energier.


Gör man någon av de tre misstag jag beskriver här nedanför, kommer man som mest bara ge kunden en avkopplande stund istället för den balans och djupgående healing som kristallerna har förmågan att ge.


MISSTAG #1. ATT INTE LÄSA AV ENERGIERNA INNAN EN PÅBÖRJAD KRISTALLHEALING.


Även om kristallers energier aldrig kan göra något värre eller skada någon, får man inte en lika effektiv och riktad healing om man inte vet var det finns obalanser eller blockeringar innan man placerar ut kristallerna.


Genom att läsa av energierna innan en kristallhealing kan man också se resultatet som kristallhealingen gett.


VID FÖRBEREDELSE INFÖR EN KRISTALLHEALING:


✅BRA

Att först läsa av energierna hos personen som ska få kristallhealingen och bli klar om var det finns obalanser och blockeringar.

❌DÅLIGT

Att endast låta intuitionen vägleda healingen eftersom du då inte kan se om en förändring skett efteråt.


MISSTAG #2. ATT VÄLJA KRISTALLER SLUMPVIS, UTAN KUNSKAP OM KRISTALLENS ENERGIRESONANS.


Jag är alltid positiv till att följa sin intuition, men efter att ha samlat på mig mycket vetenskaplig information om hur kristaller fungerar, vet jag att man kan ge en mycket djupare healing när man förstår hur olika kristaller arbetar med energier de kommer i kontakt med.


Det räcker inte med kunskap om kristallers egenskaper (som man kan hitta var som helst på internet), utan man behöver också förstå kristallens kristallina uppbyggnad och energiresonans för att veta vilka kristaller man ska välja och var de ska placeras för bästa effekt.


VID VALET AV KRISTALLER TILL EN KRISTALLHEALING:


✅BRA

Att välja kristall efter egenskap, energiresonans och kristallin struktur för optimal energihealing.

❌DÅLIGT

Att välja kristaller endast efter intuition, slumpvist eller utan kunskap om kristallens energiresonans.


MISSTAG #3. ATT PLACERA FÖR MÅNGA KRISTALLER PÅ KROPPEN UTAN ORDNING ELLER SYFTE.


Jag ser SÅ ofta bilder på kristallutlägg där man placerar massvis av kristaller på personen. Visst ser det väldigt vackert ut på bild, men det är inte nödvändigt för att få en bra effekt av healingen.


Ofta kan det tvärtemot förhindra healingens fulla effekt eftersom energierna blir överbelastade, röriga och spridda.


VID PLACERINGEN AV KRISTALLER I EN KRISTALLHEALING:


✅BRA

Att placera rätt sort, kombination och mängd kristaller, i rätt mönster utefter svagheter och obalanser i energierna.

❌DÅLIGT

Placering av för många kristaller på kroppen samtidigt utan ordning eller syfte.


 

Läs mer: 

Utbilda dig till Kristallhealer:

kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

I min kurs till Diplomerad Kristallhealer får du på djupet lära dig om kristallers energier, hur de fungerar och varför de fungerar.


Du får inte bara lära dig färdiga kristallutlägg att använda på dina kunder, utan du får även lära dig hur du skapar egna kristallutlägg från grunden för att du ska förstå tanken bakom placering och val av kristaller.


Det är viktigt att ha en förståelse för detta när du arbetar med kristallhealing eftersom du då kan specialanpassa healingen efter varje persons unika behov.


svenska friskvårdsförbundet, diplomerad kristallhealer, kvalitetssäkrad terapeut, kristallhealing

Kursen till Diplomerad Kristallhealer är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet och räknas som en Yrkesutbildning.


I skrivande stund är det faktiskt den ENDA kursen till Kristallhealer som är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet.


Detta gör att du som gått kursen har möjlighet att titulera dig som Kvalitetssäkrad Terapeut.kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Efter avslutad kurs kommer du kunna:

  • Arbeta med kristallhealing i sin rena form där du kan ta emot kunder och göra kristallutlägg direkt på kroppen för flera olika inriktningar, så som chakrabalansering, auraläkning, stresslindring, jordning, känslohantering, m.m.

  • Utföra kristallhealing på distans både för individuell healing och grupphealing.

  • Kombinera kristallhealing med andra tekniker du redan har kunskap om så som Reiki, Yoga, Massage, Hudvård, Zonterapi, Coaching, m.m.

  • Rekommendera kristaller för dina kunder att arbeta vidare med, och sätta ihop särskilda kristallrecept och healingpåsar.

330 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page