top of page

Hur fungerar kristallhealing?

Uppdaterat: 10 aug. 2023


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Kristaller arbetar på energinivå och ger healing genom att påverka våra energier på olika sätt, även när vi bara bär kristaller på oss...


...men när man arbetar professionellt med kristallhealing, skapar man särskilda utlägg av kristaller på kroppen (eller på distans) som är unikt utvalda för kunden.


De utvalda kristallerna kommer arbeta med kundens energier på olika sätt beroende på vilka kristaller som valts ut, men alla kristallers energier används på 2 olika sätt vid healing:

  • Kristallen som Förstärkare Här används kristallen som en förstärkning av den helande energi som healern förmedlar.

  • Kristallens Energiresonans Här skapar kristallen resonans i energisystemet med sin unika kristallina struktur, färg och form - och återställer på så sätt balansen.


Något som är viktigt vid en kristallhealing är att alltid utgå från vilka obalanser/blockeringar personen har. Detta gör man genom att först göra en energiläsning där man tittar på:

  • Om det finns obalanser som behöver åtgärdas.

  • Om det finns energimässiga blockeringar som behöver lösas upp.

  • Om det finns svagheter i energierna som behöver stärkas eller aktiveras.


Därefter väljer man kristaller som kommer arbeta med energierna på rätt sätt och placerar kristallerna på eller runtomkring kroppen i särskilda kombinationer och mönster för att rena, balansera, läka, stärka eller aktivera energierna.


Eftersom kristaller går att kombinera på otroligt många sätt, kan man skapa helt unika healingutlägg av kristaller som är specialanpassade för varje person man ger healing till.


Kristallhealing är alltså en holistisk metod som fokuserar på att återställa energibalansen i HELA personen - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.


Det är en mild och helt ofarlig metod som kan användas av alla - både människor och djur.


Det finns idag en hel del vetenskaplig fakta som stödjer kristallers läkande effekter. Detta är något jag är väldigt noga med att lära ut i min kurs till Certifierad Kristallhealer för att ge dig som healer en stadig grund att stå på och tillit till den helande processen.


 

Läs mer:
 

Vill du arbeta med Kristallhealing?


I min kurs till Certifierad Kristallhealer får du lära dig allt du behöver för att kunna arbeta med kristallhealing professionellt.

kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, onlinekurs kristallhealing, kristallhealing, kristallhealer, kristaller, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Utbildningen är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet, itnternationellt ackrediterad av IPHM och följer etiska regler och förhållningssätt godkända av ASI (Association for Spiritual Integrity)..267 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page