top of page

Vad kan man göra som Kristallhealer?

Uppdaterat: 10 aug. 2023


kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing

Som utbildad Certifierad Kristallhealer kan du arbeta med kristallhealing både i sin rena form eller kombinerat med andra tjänster och behandlingar.


Det är roligt att arbeta med kristaller för healing eftersom de kan integreras och användas på SÅ många olika sätt.


Jag uppmuntrar alltid kursdeltagarna till Certifierad Kristallhealer att använda sig av ALLA sina gåvor och kunskap för att skapa sina egna unika healing-behandlingar och skapa en unik inriktning för sitt healing arbete.


Här är exempel på 4 vanliga sätt att arbeta med kristallhealing som jag lär ut i min kurs till Diplomerad Kristallhealer:


kristallhealing, kristallhealer, kristaller

1. KRISTALLHEALING I PERSON


Du kan arbeta med kristallhealing i sin rena form där du tar emot kunder och gör kristallutlägg direkt på kroppen för flera olika inriktningar, så som chakrabalansering, auraläkning, stresslindring, jordning, känslohantering, m.m.


Kristaller placeras på eller runtomkring kroppen i olika kombinationer och mönster för att stimulera energierna och skapa balans i energisystemet.


💎Denna sorts behandling utförs av en kristallhealer efter en energiavläsning.


kristallnät, kristallhealing distans, kristaller, chakrahealing, chakrabalansering

2. KRISTALLHEALING PÅ DISTANS


Du kan utföra kristallhealing på distans, både för individuell healing och grupphealing.


Den individuella healingen är ungefär som när du gör den i person, men grupphealingen kan vara mer kreativt lagd som t.ex. healing för olika månfaser, säsonger eller andra teman.


Ett kristallnät skapas och aktiveras för att skicka healing till en person/grupp på distans och kan arbeta under en längre period för att balansera ut eventuella obalanser eller blockeringar.


💎Kristallnätet skapas av en kristallhealer efter en energiavläsning på distans.gua sha, kristaller, kristallhealing, jade rollers, kristallverktyg

3. KOMBINERAD KRISTALLHEALING


Du kan kombinera kristallhealing med andra tekniker du har kunskap om, så som Reiki, Yoga, Massage, Hudvård, Zonterapi, Coaching, m.m.


Här kan du väva in olika kristallverktyg och kristallutlägg i de tekniker du redan använder för att förhöja effekten av metoden. Detta betyder att du kan använda det fulla spektrum av kunskap och visdom du besitter.


💎Kristallverktygen väljs ut av kristallhealern utefter kundens unika behov.kristaller, kristallhealing, kristallpåse

4. REKOMMENDERA KRISTALLER


Du kan rekommendera kristaller för dina kunder så de kan arbeta vidare med kristallernas helande egenskaper på egen hand.


Detta är väldigt värdefullt att ha kunskap om ifall du också säljer kristaller eftersom du kommer ha en djupare förståelse för vad dina kunder behöver.


💎Kristallhealern sätter ihop särskilda healingpåsar och skriver kristallrecept utefter kundens unika behov.Kristallhealing kan göra dig unik.


Även om det finns väldigt många inriktningar på healing och många är utbildade i någon form av healing idag, kommer det alltid bara finnas EN enda version av dig med den unika kombination av gåvor, erfarenhet och kunskap som du besitter.


Det är det som gör healing med kristaller så speciellt eftersom det frambringar all din visdom och gåvor du har att erbjuda världen.


Att arbeta på det sättet med healing kommer inte bara hjälpa dig stå ut i mängden, utan också hjälpa dina kunder på ett djupare plan.


 

Vill du arbeta med Kristallhealing?

kristallhealing, kristallhealer, kristaller, kristallhealing kurs, diplomerad kristallhealer, chakrabalansering, chakrahealing, kristallterapi, kristallbehandling, kristallhealing behandling

Min kurs till Certifierad Kristallhealer är i skrivande stund Skandinaviens ledande utbildning i Kristallhealing.


Det är den ENDA kursen till Kristallhealer som är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet och räknas som en Yrkesutbildning samt internationellt ackrediterad av IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine). 

Läs mer:
200 visningar

Comments


bottom of page