top of page

En Healers Resa - Annelie Johnzon

I denna bloggserie får du följa med bakom kulisserna hos flera inspirerande personer som utbildar sig och arbetar med healing.


Genom att dela dessa intervjuer vill jag inte bara inspirera och uppmuntra andra att hitta en healer som de resonerar med, utan också visa vad som är möjligt för dem som funderar på att följa sitt inre kall som healer.


Jag vill lyfta fram hur andra har vågat dela sina gåvor med världen och hur de har lyckats på sin resa, i hopp om att inspirera fler att göra detsamma.

I denna intervju presenterar jag Annelie Johnzon, ägare av Solglimten Healing, som för närvarande går min kurs till Diplomerad Kristallhealer.


Annelie erbjuder redan en imponerande kombination av tjänster så som Chi Gong, Reiki och Massage, men har nu också tagit steget in i kristallhealingens värld.


Hon berättar hur kristallerna har kallat på henne under en tid och hur de på mystiskt vis har letat sig in i hennes behandlingar innan hon ens påbörjade sin utbildning till Diplomerad Kristallhealer.


Annelie delar öppet med sig av sin bakgrund, inklusive hur hon bränt ut sig och hur detta startade hennes sökande efter en djupare mening i livet. Hon utstrålar ett inre lugn och värme och det är uppenbart att hon genuint bryr sig om dem hon hjälper.


I intervjun diskuterar Annelie hur hon ser positivt på framtiden för healers och healing som yrke och uppmuntrar andra att följa sitt hjärta och sina drömmar. Hennes mod och beslutsamhet är något jag hoppas inspirerar dig som läser detta inlägg.


För att lära dig mer om Annelie och hennes verksamhet, besök Solglimten Healing på www.solglimtenhealing.nu eller följ henne på Instagram där hon heter @solglimtenhealing.nu Och glöm inte att kolla in resten av min inspirerande bloggserie i kommande intervjuer med personerna bakom healingen!


 

Vill du utbilda dig till Diplomerad Kristallhealer?


119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page