top of page

En Healers Resa - Jessica Bayly

I denna bloggserie får du följa med bakom kulisserna hos flera inspirerande personer som utbildar sig och arbetar med healing.


Genom att dela dessa intervjuer vill jag inte bara inspirera och uppmuntra andra att hitta en healer som de resonerar med, utan också visa vad som är möjligt för dem som funderar på att följa sitt inre kall som healer.


Jag vill lyfta fram hur andra har vågat dela sina gåvor med världen och hur de har lyckats på sin resa, i hopp om att inspirera fler att göra detsamma.

Personen jag intervjuar denna gången heter Jessica Bayly. Hon har tidigare gått min kurs till Diplomerad Kristallhealer och driver nu Malaika Healing.


Jessica erbjuder en inspirerande kombination av tjänster så som Kristallhealing, Reiki, Healingkvällar, frigörande dans och Retreats. Hon berättar hur kristallerna hjälpt henne använda sina unika gåvor och hur hon integrerar kristallhealing i nästan allt hon gör.


Det är tydligt att Jessica har en passion för att hjälpa andra att må bättre i både kropp och själ, och det märks hur mycket hon brinner för sitt arbete.


I intervjun delar hon öppet med sig av sin resa till healer - både utmaningar och framgångar för att nå dit hon är idag och inspirerar andra att följa sina drömmar och använda sina unika gåvor för att göra saker på sitt eget sätt.


Hon är en förebild för alla som är intresserade av att utforska healingvärlden och belyser att det är viktigt att vara öppen för dina egna gåvor och drömmar och låta dessa vägleda dig i ditt arbete.


För att utforska mer om Jessica och hennes healing verksamhet, besök Malaika Healing på www.ayurvedisktcenter.se eller följ henne på Instagram där hon heter @malaikahealing.


Och glöm inte att kolla in resten av min inspirerande bloggserie i kommande intervjuer med personerna bakom healingen!


Skriv upp dig på mejl-listan för att inte missa några nya spännande intervjuer och insikter från världen av kristallhealing.


 

Vill du utbilda dig till Diplomerad Kristallhealer?

Kristallhealing behandling på kund av en kristallhealer. Rekommendation av kristaller till kund. Utbildning i kristallhealing till Certifierad Kristallhealer.

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page